تعبیر خواب سوره انبیاء و خواندن آن در خواب

تعبیر خواب سوره انبیاء و خواندن این سوره در خواب به فرموده امام صادق (ع) به معنای عالم و دانا شدن فرد بیننده خواب و رسیدن به راحتی و آسایش است.

تعبیر خواب سوره انبیا

ستاره | سرویس سرگرمی – پیش از مطالعه و خواندن تعبیر خواب سوره انبیا لازم است آگاه باشید که سوره انبیاء مکى و هفتاد و سومین سوره در ترتیب نزول است که پس از سوره ابراهیم علیه‌السلام و پیش از سوره مومنون نازل شده است. این سوره داراى ۱۱۲ آیه و ۱۱۶۸ کلمه است.  در آیات ۴۸ ـ. ۹۰ این سوره نام ۱۶ تن از پیامبران (حضرت موسى، حضرت هارون، حضرت ابراهیم، حضرت لوط، حضرت اسحاق،  حضرت یعقوب، حضرت نوح، حضرت داود، حضرت سلیمان، حضرت ایوب، حضرت اسماعیل، حضرت ادریس، حضرت ذوالکفل، ذوالنون (حضرت یونس)، حضرت زکریا و حضرت یحیى) آمده است، افزون بر این از پیامبر اسلام صلى الله علیه و آله و حضرت عیسى علیه‌السلام بدون تصریح به نامشان سخن رفته است، از همین‌روى به «انبیاء» موسوم شده است.

جابر مغربی درباره تعبیر دیدن هر آیه می‌گوید: در خواب هر آیه‌ای که خوانده باشی، تفسیر آن آیه، تعبیر خواب توست.

 

تعبیر خواب سوره انبیاء

 

تعبیر خواب سوره انبیاء

ابراهیم کرمانی می‌گوید: اگر ببینی سوره انبیاء را می‌خوانی، در هر دو جهان به سعادت و خوشبختی می‌رسی.

ابن سیرین می‌گوید: خداوند به تو علم و اخلاق عطا می‌فرماید.

امام صادق (ع) می‌فرمایند: عالم و دانا می‌شوی و بعد از رنج و سختی به راحتی و آسایش خواهی رسید.

 

هدف از نزول سوره انبیاء

این سوره اندكى پیش از هجرت (حدود سال دوازدهم بعثت) نازل گردید و این برهه تاریخى زمانى بود كه مكیان در اوج تكبر و بى‌اعتنایى به قرآن بسر مى‌بردند و سوره همین كافران را به نزدیك شدن عذاب تهدید كرد و همانند سایر سوره‌هاى مكى به تثبیت امور اعتقادى (توحید، نبوت، معاد) پرداخته است.

به گفته علامه طباطبایى غرض این سوره تثبیت نبوت است كه آن را بر پایه توحید و معاد بنا نهاده است. این سوره با بیان اوصاف پیامبران پیشین، اتهامات مشركان به پیامبر اكرم صلى الله علیه و آله را رد كرده و تأكید مى‌كند كه آن حضرت نیز داراى همان ویژگی‌ها و رسالت او نیز هماهنگ با رسالت آنان است. به نظر مى‌رسد بیان احوال پیامبران در این سوره با این هدف است كه پیامبر اسلام را براى بر دوش كشیدن بار سنگین رسالت آماده سازد.

 

آیات ابتدایی سوره انبیاء

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

به نام خداوند رحمتگر مهربان

اقْتَرَبَ لِلنَّاسِ حِسَابُهُمْ وَهُمْ فِی غَفْلَةٍ مُعْرِضُونَ (۱)

براى مردم [وقت]حسابشان نزدیک شده است و آنان در بى‏ خبرى رویگردانند 

مَا یَأْتِیهِمْ مِنْ ذِکْرٍ مِنْ رَبِّهِمْ مُحْدَثٍ إِلَّا اسْتَمَعُوهُ وَهُمْ یَلْعَبُونَ (۲)

هیچ پند تازه‏ اى از پروردگارشان نیامد مگر اینکه بازى‏ کنان آن را شنیدند

لَاهِیَةً قُلُوبُهُمْ وَأَسَرُّوا النَّجْوَى الَّذِینَ ظَلَمُوا هَلْ هَذَا إِلَّا بَشَرٌ مِثْلُکُمْ أَفَتَأْتُونَ السِّحْرَ وَأَنْتُمْ تُبْصِرُونَ (۳)

در حالى که دلهایشان مشغول است و آنانکه ستم کردند پنهانى به نجوا برخاستند که آیا این [مرد]جز بشرى مانند شماست آیا دیده و دانسته به سوى سحر مى ‏روید

 
خوانندگان گرامی می توانند نظرات و پیشنهادات خود را در انتهای همین صفحه با دیگران به اشتراک گذارند.
 
منابع: تعبیرستان / دانشنامه اسلامی اهل البیت علیهم السلام
یادتون نره این مقاله رو به اشتراک بگذارید.
مطالب مرتبط

نظر خود را بنویسید