“ژله انار با بستنی” یا “ژله بستنی انار” یکی از دسرهای ساده و خوشمزهای است که با کمی تغییر و خلاقیت میتوان آن را به شکلهای بسیار متنوعی تهیه کرد و یک دسر خوشمزه و متفاوت ارائه داد. درستکردن ژله بستنی، به سادگی تهیه ژله معمولی است و البته این دسر خوشمزه را میتوان در انواع طعمها و رنگها آماده کرد و به روشهای متفاوتی سرو کرد.
در اینجا قصد داریم طرز تهیه ژله انار با بستنی که یکی از گزینههای خوشمزه شب یلداست را به شما آموزش دهیم.
طرز تهیه ژله انار با بستنی
مواد لازم | |
ژله انار | ۱ بسته |
بستنی وانیلی | پیمانه |
آب جوش | کمتر از ۱ پیمانه |
دستور تهیه:
- برای تهیه ژله بستنی ابتدا پودر ژله را با آب جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا حل شود.
- وقتی کمی هم زدید، ظرف را روی کتری گذاشته و به روش بنماری حل کنید تا پودر ژله ته ظرف نچسبد و شبیه پاستیل نشود.
- وقتی ژله کاملا حل شد، بستنی را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
- سعی کنید فقط در حد مخلوطشدن بستنی، ترکیب را هم بزنید تا کف روی آن از بین نرود چون میخواهیم یک ژله دولایه درست کنیم.
- مخلوط را داخل ظرف سرو ریخته و داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود.
- ژله بستنی شما بعد از حدود ۲۵ دقیقه آماده است.
- میتوانید ژله بستنی انار را بعد از برگرداندن در ظرف سرو، با دانههای انار تزیین کنید.
نکات مهم درباره تهیه انواع ژله و دسرهای ژلاتینه
- از همه جنس قالب از پیرکس گرفته تا شیشهای، پلاستیکی، فلزی، سیلیکونی ، تفلون و … می توانید برای ژله استفاده کنید.
- قبل از ریختن ژله در قالب، داخل آن آب بگردانید و چند دقیقهای آن را داخل فریزر بگذارید. به این ترتیب ژله راحتتر از قالب جدا خواهد شد. در بعضی مواقع میتوان از مقدار خیلی کمی روغن برای چربکردن قالب استفاده کرد یا کف قالب سلفون کشید تا ژله راحتتر برگردد.
- بهتر است بعد از حلکردن پودر ژله در آب جوش، برای اینکه ژله شفافتری داشته باشیم؛ ظرف را روی بخار آب گذاشته تا تمام ذرات ژله حل شود (روش بنماری). این روش برای تمام محلولهای ژلاتینه پیشنهاد میشود.
- برای برگرداندن ژله یا دسرهای ژلاتینه در ظرف سرو، ابتدا یک ظرف بزرگتر را از آب داغ یا آب گرم پر کنید تا حدیکه وقتی ظرف ژله را داخل آن قرار میدهید، از دیوارهها بیشتر نباشد و آب به درون ژله نفوذ نکند. سپس ظرف ژله را درون آب قرار داده و برای ۱۰ تا ۳۰ ثانیه در آن نگه دارید. ممکن است برای قالبهای متفاوت، این زمان کم و زیاد شود مثلا برای قالبهای فلزی این زمان خیلی کمتر و برای ظرف پایرکس (پیرکس) بیشتر خواهد بود یا مثلا قالبهای سیلیکونی اکثرا بدون آب گرم هم از ژله جدا خواهند شد. تستکردن آن هم به این صورت است که وقتی ظرف را تکان میدهید، ژله از دیوارهها جدا میشود. اگر بیشتر نگه دارید، ژله آب میشود پس مراقب باشید.
روش نگهداری از ژله آماده شده
ژله آماده شده را چه قبل از برگرداندن و چه بعد از آن میتوان تا یک هفته داخل یخچال نگهداری کرد اما بهتر است که با سلفون یا درپوشِ روی آن را بپوشانید؛ چون رطوبت آن طی زمان گرفته میشود و معمولا ژله بعد از ۲ روز حالت پاستیلی خواهد گرفت. بنابراین میتوانید ژلههای مهمانی خود را از روز قبل آماده کرده و به این ترتیب داخل یخچال نگهداری کنید.
نازنین
عالیهههههه