تاریخ انتشار: ۰۸ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۰
کد خبر: ۳۰۱۲۵
برای دیلیت اکانت در هاتگرام (ِDelete Account) ابتدا باید به وبسایت اصلی تلگرام مراجعه و با وارد کردن شماره تلفن خود یک کد تایید برای حذف حساب کاربری دریافت کنید.

دیلیت اکانت در هاتگرام (Delete account)
ستاره | سرویس تکنولوژی - 
چگونه می‌توانیم اکانت خود را در اپلیکیشن هاتگرام پاک کنیم؟ با اینکه تفاوتی میان حذف حساب کاربری در مشتقات ایرانی تلگرام وجود ندارد، 
در این مقاله شما را با چگونگی انجام دیلیت اکانت در هاتگرام آشنا می‌کنیم.

به دلیل اینکه برنامه تلگرام در کشورما فیلر شده است، تعدادی از مردم به استفاده از نسخه‌های غیر رسمی تلگرام (مانند هاتگرام) روی آورده اند. برای انجام دیلیت اکانت حتما باید از نسخه رسمی تلگرام با استفاده از فیلترشکن استفاده کنیم.

مراحل دیلیت اکانت در تلگرام (هاتگرام)

دو روش برای این ویژگی وجود دارد:

نکته: با کلیک روی گزینه دیلیت اکانت، تمامی پیام‌ها، مخاطبین، گروه‌ها و کانال ها بطور دائم پاک می‌شوند و امکان بازیابی آ‌ن‌ها بعد از فعالسازی دوباره وجود نخواهد داشت.
نکته: گروه‌هایی که شما ایجاد کرده اید، بعد از حذف همچنان باقی می‌مانند، مگر اینکه قبل از انجام دیلیت اکانت گروه‌های خود را حذف کرده باشید.

۱. دیلیت فوری

این روش زمانی به کار می‌رود که شما می‌خواهید بدون در نظر گرفتن زمان، اکانت هاتگرام خود را برای همیشه پاک کنید. مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله اول)‌ به صفحه وبسایت تلگرام مراجعه می‌کنید ((همراه با فیلترشکن)) این کار را می‌توانید هم با موبایل خود هم با کامپیوتر انجام دهید:

telegram.org/deactivate


مرحله دوم) شماره تلفن خود را همراه با کد کشور طبق شکل وارد و روی گزینه Next کلیک کنید:

دیلیت اکانت در هاتگرام (Delete account)
مرحله سوم) اگر شماره تلفن خود را به درستی وارد کرده باشید، یک کد تایید (Confirmation Code) در اپلیکیشن تلگرام (یا همان هاتگرام) دریافت می‌کنید. آن را در قسمت مربوطه طبق شکل زیر وارد کنید:

دیلیت اکانت در هاتگرام (Delete account)

دیلیت اکانت در هاتگرام (Delete account)


نکته
: کد تایید به پیام رسان تلگرام یا هاتگرام ارسال می‌شود و به صورت SMS دریافت نخواهد شد، بنابراین در تمامی این مدت باید فیلترشکن خود را روشن نگه دارید.

مرحله چهارم) در این مرحله که بعد از کلیک روی گزینه Sign in، از شما دلایل ترک تلگرام یا دیلیت اکانت را می پرسد که می‌توانید روی آن چیزی ننوسید و روی گزینه Done کلیک کنید.

 

دیلیت اکانت در هاتگرام (Delete account)


مرحله پنجم) در این مرحله این پیغام نمایش داده می شود که با انتخاب گزینه ((Yes delete my account)) اکانت خود را پاک خواهید کرد.

دیلیت اکانت در هاتگرام (Delete account)


۲. دیلیت زمان‌بندی شده

به قسمت تنظیمات ((Setting)) رفته روی گزینه حریم شخصی ((privacy and security)) کلیک کنید:

دیلیت اکانت در هاتگرام (Delete account)
این گزینه زمانی که در شکل زیر نمایش داده شده است یک گزینه پیش فرض بین یک تا دوازده ماه دارد، که معمولا روی گزینه شش ماه تنظیم شده و می توانیم آن را تغییر دهیم. 

دیلیت اکانت در هاتگرام (Delete account)
این گزینه این معنی است که اگر بعد از این مدت به طور مثال دو ماه مراجعه کنید، اکانت شما کامل از برنامه تلگرام (هاتگرام) پاک شده و دیگر دسترسی به آن امکان پذیر نیست، ولی قبل از آن زمان می‌توانید صفحه خود را فعال کنید.


بیشتر بخوانید: روش حذف اکانت تلگرام طلایی (دیلیت اکانت)


آیا سوال دیگری درباره اپلیکیشن هاتگرام دارید؟ ابهامات خود را در انتهای این صفحه در قسمت "ارسال نظر" با ما به اشتراک بگذارید.

وبگردی
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
کلیه پاسخ هایی که توسط کارشناسان و متخصصان هر رشته به کاربران داده میشود کاملا حالت پیشنهادی دارند و نباید به عنوان تشخیص, تجویز, یا رهنمودهای تخصصی و قانونی تلقی شوند و در صورت لزوم شخصی بایستی حتما از منابع تخصصی تر مانند پزشکان متخصص, وکلا, و ... نیز کمک بگیرد. این مسئولیت کاملا بر عهده مخاطبان است که قبل از هر نوع تصمیم گیری یا اقدامی از صحت و مفید بودن این اطلاعات برای خود اطمینان حاصل کرده و صرفا با مسئولیت خودشان به این پیشنهادات عمل کنند.
کلیه سوالات توسط کارشناسان رشته مربوط به هر مطلب پاسخ داده میشود.
به سوالات تکراری, خارج از موضوع, و غیرقابل انتشار پاسخ داده نمیشود.
چهره‌ها در ستاره