تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۳:۵۹
کد خبر: ۱۹۹۴۷
ساسکاچوان یکی از ایالت های مهم کانادا است که شرایط خاص خود را برای مهاجرت دارد و شاید آسانتر بتوانید از طریق این استان به کشور کانادا مهاجرت کنید. با راهنمای مهاجرت به ساسکاچوان همراه ما باشید.

ساسکاچوان یکی از استان‌های کانادا است که در بخش غربی آن واقع شده و از آنجایی که کانادا به صورت فدرالی مدیریت می‌شود، این استان علاوه بر اینکه زیر پرچم کانادا است، دارای دولت محلی مستقل نیز می‌باشد. وسعت ساسکاچوان 651000 کیلومتر مربع است و جمعیتی بیش از 1 میلیون نفر را در خود جای داده است. با توجه به وضعیت جغرافیایی این استان، بیشتر اقتصاد آن مربوط به کشاورزی و صنایع مواد غذایی است. وضعیت درمانی در ساسکاچوان مانند باقی بخش‌های کانادا رایگان است و از نظر فرهنگی نیز به خاطر مهاجر پذیر بودن آن، دارای فرهنگ‌های متفاوت و مختلفی است که شروع زندگی برای مهاجران جدید را تا حدودی آسان کرده است. اگر شما نیز می‌خواهید شرایط مهاجرت به رفتن به ساسکاچوان کانادا را بررسی کنید در ادامه با ما همراه باشید.


نکته: 
خواننده محترم این نکته را به خاطر داشته باشید که این مطلب بر اساس آخرین اطلاعات سال 2017 جمع‌آوری‌شده، پس امکان آن وجود دارد که دولت ساسکاچوان در هرلحظه برخی شرایط پذیرش مهاجر بخصوص در قبال شهروندان ایرانی را به هر نحوی تغییر دهد. پس به خاطر داشته باشید این مطلب تنها یک راهنمای کلی است و برای به دست آوردن اطلاعات دقیق‌تر حتماً باید از طریق وکلای معتبر و سفارت کانادا از آخرین جزییات مطلع شوید. همچنین ممکن است راه‌های دیگر نیز برای مهاجرت به ساسکاچوان وجود داشته باشد که در این مطلب نیامده است.

مهاجرت به ساسکاچوان و اقامت از طریق کار

سه روش مختلف برای مهاجرت کاری به این استان وجود دارد:

  • پیشنهاد کاری
  • شغل‌های مورد تقاضا
  • داشتن تخصص خاص

مهاجرت به ساسکاچوان، کانادا


برای اینکه از طریق کار بتوانید به این استان مهاجرت کنید باید ابتدا کار شما جزو لیست نیازمندی‌های شغلی این استان باشد که هرساله دولت محلی آن را منتشر می‌کند. با فرض به اینکه مهارت شما در فهرست وجود داشته باشد بر اساس شرایط مختلف و راهنمایی‌های وکیل مجرب باید بتوانید حداقل 60 امتیاز از 100 امتیاز ممکن را کسب کنید تا در این سیستم قرار بگیرید.

نحوه محاسبه امتیاز به شرح ذیل است:

  • مدرک از دوره حداقل یک‌ساله یا گواهی صلاحیت معادل آن: 12 امتیاز
  • مدرک یا گواهی از دوره حداقل دو ساله: 15 امتیاز
  • مدرک کارشناسی 3 سال یا بیشتر: 20 امتیاز
  • مدرک کارشناسی ارشد یا مدرک دکترا: 23 امتیاز

سابقه کار به دست آمده طی 10 سال اخیر در محاسبه امتیاز به حساب می‌آید. متقاضیان به ازای هر سال کار در 5 سال اخیر 2 امتیاز و به ازای هر سال کار 6 تا 10 سال قبل 1 امتیاز به دست می‌آورند. (حداکثر امتیاز در این بخش 15 است.)

جدول امتیاز بندی سابقه کار در 5 سال اخیر (به ازای هر سال 2 امتیاز):

  • یک سال سابقه کاری: 2 امتیاز
  • دو سال سابقه کاری: 4 امتیاز
  • سه سال سابقه کاری: 6 امتیاز
  • چهار سال سابقه کاری: 8 امتیاز
  • پنج سال سابقه کاری: 10 امتیاز

جدول امتیاز بندی سابقه کار در 6 تا 10 سال اخیر (به ازای هر سال 1 امتیاز):

  • یک سال سابقه کاری: 0 امتیاز
  • دو سال سابقه کاری: 2 امتیاز
  • سه سال سابقه کاری: 3 امتیاز
  • چهار سال سابقه کاری: 4 امتیاز
  • پنج سال سابقه کاری: 5 امتیاز

جزئیات امتیاز بندی سن در برنامه استانی ساسکاچوان

  • داشتن سن زیر 18 سال: 0 امتیاز
  • داشتن سن بین 18 تا 21 سال: 8 امتیاز
  • داشتن سن بین 22 تا 34 سال: 12 امتیاز
  • داشتن سن بین 35 تا 45 سال: 10 امتیاز
  • داشتن سن بین 46 تا 50 سال: 8 امتیاز
  • داشتن سن بالای 50 سال: 0 امتیاز

جزئیات امتیاز بندی بر اساس انطباق پذیری

  • داشتن پیشنهاد کاری از یک کارفرما در ساسکاچوان: 30 امتیاز
  • داشتن فامیل مقیم و شهروند کانادا توسط متقاضی و یا همسر: 20 امتیاز
  • سابقه کار در ساسکاچوان (در 5 سال گذشته حداقل به مدت 12 ماه با ویزای کار معتبر): 5 امتیاز
  • سابقه تحصیلی ساسکاچوان (حداقل یکسال تحصیلی در قاطع بعدازدبیرستان با مجوز): 5 امتیاز

فامیل و خویشاوندان می‌توانند شامل والدین، خواهر و برادر، پدربزرگ یا مادربزرگ، خاله یا عمه، عمو یا دایی، خواهرزاده یا برادرزاده، فرزندان خاله، عمه، دایی یا عمو و خویشاوندان نسبی ناپدری، نامادری و... باشند.

مهاجرت به ساسکاچوان، کانادا

حداقل سطح زبان درخواست دهنده CLB4 باید باشد ولی در برخی مواد کارفرماها شاید نمره بالاتری از شما بخواهند.

  • CLB4: 12 امتیاز
  • CLB5: 14 امتیاز
  • CLB6: 16 امتیاز
  • CLB7: 18 امتیاز
  • CLB8: 20 امتیاز


مهاجرت به ساسکاچوان از طریق تأسیس شرکت یا کار آفرینی

اگر می‌خواهید در این استان سرمایه گذاری کنید و از این طریق موفق به اخذ اقامت دائم کانادا شوید باید حداقل 350 هزار دلار کانادا سرمایه داشته باشید؛ سپس باید یک بیزینس را در این منطقه بخرید و یا راه اندازی کنید که ارزش آن حداقل 150 هزار دلار کانادا باشد. برای ضمانت نیز باید مبلع 75 هزار دلار را به امانت نزد دولت محلی بسپارید. در ضمن شما باید دارای یک برنامه کاری مشخص باشید که نشان دهد بیزینس شما حتماً سودآور و اشتغال‌زا خواهد بود. به محض آنکه اجازه ورود به ساسکاچوان را پیدا کردید باید ظرف 2 سال ابتدایی کار خود را راه اندازی کنید. اگر موفق شوید دولت مبلغ ودیعه را برداشته و به شما اقامت دائم را اهدا می‌کند. در ضمن در این روش شما نیاز به بلد بودن اجباری زبان ندارید.


مهاجرت به روش توسعه کشاورزی

همان‌طور که گفتیم بیشتر اقتصاد این منطقه بر روی کشاورزی است؛ پس دولت محلی شرایط مناسبی را برای کسانی که در این زمینه فعالیت کنند فراهم می‌کند. برای این کار شما باید حدود 300 هزار دلار کانادا سرمایه داشته باشید و آماده خرید یک زمین کشاورزی باشید، قبل از خرید زمین حتماً چند بار آن را مورد برسی قرار داده باشید و سابقه کار و یا مدارک تحصیلی شما نشان دهد که در این زمینه تخصص لازم را دارید. در ضمن در این روش باید سن شما کمتر از 40 سال باشد و یک طرح برای اداره زمین داشته باشید که توجیه مناسبی برای کارایی آن داشته باشد.

مهاجرت به ساسکاچوان، کانادا


مهاجرت به ساسکاچوان و اقامت از طریق تحصیل

یکی دیگر از روش‌های مهاجرت به کانادا و این استان از این کشور، مهاجرت از طریق تحصیل می‌باشد. بطور مثال برای افرادی که مدرک آن‌ها فوق لیسانس به بالا است باید بتوانند حداقل 1 سال در دانشگاه‌های این ایالت تحصیل کنند و در این شهر زندگی کنند؛ سپس سابقه‌ای بیشتر از 6 ماه در ساسکاچوان کسب کرده و قبل از اینکه بیش از 2 سال از فارغ التحصیلی آن‌ها بگذرد اقدام به دریافت اقامت کنند. همچنین افرادی که از این طریق برای اخذ اقامت ساسکاچوان اقدام می‌کنند، باید ثابت کنند که از تمکن مالی مناسبی برای خرج زندگی خود و خانواده‌شان برخوردار ‌هستند. افرادی که مدرک دیپلم دارند، باید ابتدا بتوانند پذیرش یکی از دانشگاه‌های ساسکاچوان را دریافت کنند و آنجا به تحصیل بپردازند. سپس بعد از دریافت مدرک یک کار مرتبط پیدا کنند و در صورت ساپورت شدن از طریق یک کارفرما می‌توانند اقدام به اخذ اقامت دائم کنند.

مهاجرت به ساسکاچوان، کانادا


سایر شرایط اقامت در کانادا مانند اقامت از طریق ازدواج و یا پناهندگی، بستگی به قوانین کلی کشور کانادا دارد که ما در مطلب زیر شرایط کلی آن را آورده‌ایم:


بیشتر بخوانید: راهنمای مهاجرت به کانادا (تمامی راه‌های مهاجرت و نکات مهم)


هزینه زندگی در ساسکاچوان چگونه است؟

برای اجاره یک خانه معمولی یک خوابه در یک محله معمولی حدوداً باید بین 700 تا 900 دلار در ماه هزینه کنید. هر چند که بر اساس نوع خانه و محل قرارگیری آن، این مبلغ می‌تواند کاهش و یا افزایش یابد. البته دانشجویان می‌توانند در خانه‌های مشترکی زندگی کنند که هزینه آن‌ها بین 400 تا 600 دلار است. از دیگر هزینه‌های مهم، بهای آب و برق است. شما باید ماهیانه برای هرکدام چیزی بین 40 تا 50 دلار کنار بگذارید و برای برای برخی شبکه‌های پولی نیز باید هزینه جداگانه‌ای پرداخت کنید.

مهاجرت به ساسکاچوان، کانادا


اگر شما خودتان بتوانید آشپزی کنید هزینه غذایی یک نفر در ماه حدود 150 تا 250 دلار است اما اگر بخواهید از رستوران‌های ارزان قیمت استفاده کنید باید بین 15 تا 30 دلار در روز بپردازید. برای حمل و نقل داخل شهری نیز بهتر است که ماشین داشته باشید؛ در غیر این صورت می‌توانید از اتوبوس‌های شهری که بیشتر منطقه را پوشش می‌دهند استفاده کنید و یا با استفاده از تاکسی به محل مورد نظر خود بروید. بحر حال چیزی حدود 10 تا 50 دلار در ماه را باید به هزینه رفت آمد خود اختصاص دهید.

گروه گردشگری ستاره

مرتضی گودرزی
وبگردی
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
کلیه پاسخ هایی که توسط کارشناسان و متخصصان هر رشته به کاربران داده میشود کاملا حالت پیشنهادی دارند و نباید به عنوان تشخیص, تجویز, یا رهنمودهای تخصصی و قانونی تلقی شوند و در صورت لزوم شخصی بایستی حتما از منابع تخصصی تر مانند پزشکان متخصص, وکلا, و ... نیز کمک بگیرد. این مسئولیت کاملا بر عهده مخاطبان است که قبل از هر نوع تصمیم گیری یا اقدامی از صحت و مفید بودن این اطلاعات برای خود اطمینان حاصل کرده و صرفا با مسئولیت خودشان به این پیشنهادات عمل کنند.
کلیه سوالات توسط کارشناسان رشته مربوط به هر مطلب پاسخ داده میشود.
به سوالات تکراری, خارج از موضوع, و غیرقابل انتشار پاسخ داده نمیشود.
چهره‌ها در ستاره