اوقات شرعی میناب
امروز پنجشنبه ۰۱ آذر ۱۴۰۳
اذان صبح
۰۰:۰۰طلوع خورشید
۰۰:۰۰اذان ظهر
۰۰:۰۰غروب خورشید
۰۰:۰۰اذان مغرب
۰۰:۰۰نیمه شب شرعی
۰۰:۰۰زمان باقی مانده تا ....
اوقات شرعی میناب در روزهای آینده
اوقات شرعی مراکز استان ها
در این مقاله جدول اوقات شرعی میناب شامل اذان صبح میناب، طلوع آفتاب میناب، اذان ظهر میناب، غروب آفتاب میناب، اذان مغرب میناب و همچنین نیمه شب شرعی میناب را مشاهده کردید. اگر میخواهید از اوقات شرعی میناب در روزهای آینده مطلع شوید، میتوانید از منوی موجود در زیر تیتر مربوط به این قسمت، روزهای دیگر را نیز انتخاب کرده و اوقات شرعی در آن روزها را نیز مشاهده کنید.
درباره میناب
میناب یکی از شهرستانهای شرقی استان هرمزگان است. میناب را به دلیل نزدیکی با دریا و وجود رودهایی در پیرامون آن، «میان آب» نیز گفتهاند، که اندکاندک به میناب تغییر یافته است. واژه میناب، در گذشته به جهت شفافیت آب رود میناب، مینا آب بوده، که به مرور زمان و به دلیل دگرگونی، حرف «آ» از بین رفته و به شکل میناب درآمده است. با مهمترین جاذبه های گردشگری هرمزگان آشنا شوید.
موقعیت جغرافیایی میناب
شهر میناب به عنوان دومین شهر بزرگ استان هرمزگان، از طریق بزرگراه به بندرعباس و سپس به بندر خمیر متصل میباشد. هم چنین، میناب به وسیله جادههای اصلی آسفالته به شهرهای دیگری هم چون بندر جاسک، دهبارز (رودان) و کهنوج وصل شده است.
طول جغرافیایی | عرض جغرافیایی |
۵۷.۰۶۷۵° E | ۲۷.۱۳۷۲° N |
تقسیمات کشوری و جمعیت شهرستان میناب
شهرستان میناب شامل ۴ بخش و ۱۱ دهستان و ۴ شهر به نامهای میناب، هشت بندی، تیرور و سندرک است. جمعیت شهر میناب برابر با سرشماری عمومی نفوس و مسکن در سال ۱۳۹۰، برابر با ۶۳۲۲۹ نفر بوده است.
فرهنگ و زبان مردم میناب
ترکیب قومی میناب از فارسی زبانان هرمزی (مینابی)، عربهای حاشیه خلیج فارس، ایرانیان آفریقاییتبار، بلوچها و بشاگردیها است. در شهر میناب لهجه بندری با کمی تغییر و کلمات متفاوت به کار میرود. در اطراف میناب، مردم به گویشهای مختلفی از جمله بلوچی صحبت میکنند.