اوقات شرعی بافق

اوقات شرعی بافق امروز شامل اذان صبح بافق، زمان طلوع آفتاب بافق، اذان ظهر، غروب آفتاب، اذان مغرب به افق بافق و همچنین نیمه شب شرعی است.

اوقات شرعی بافق

امروز پنجشنبه ۰۱ آذر ۱۴۰۳

۱۹ جماد أول ۱۴۴۶۲۰۲۴ Nov 21

اذان صبح

۰۰:۰۰

طلوع خورشید

۰۰:۰۰

اذان ظهر

۰۰:۰۰

غروب خورشید

۰۰:۰۰

اذان مغرب

۰۰:۰۰

نیمه شب شرعی

۰۰:۰۰

زمان باقی مانده تا ....

۰۰:۰۰ ساعت و ۰۰:۰۰ دقیقه و ۰۰:۰۰ ثانیه

اوقات شرعی بافق در روزهای آینده

اوقات شرعی مراکز استان ها

 

در این مقاله جدول اوقات شرعی بافق شامل اذان صبح بافق، طلوع آفتاب بافق، اذان ظهر بافق، غروب آفتاب بافق، اذان مغرب بافق و همچنین نیمه شب شرعی بافق را مشاهده کردید. اگر می‌خواهید از اوقات شرعی بافق در روزهای آینده مطلع شوید، می‌توانید از منوی موجود در زیر تیتر مربوط به این قسمت، روزهای دیگر را نیز انتخاب کرده و اوقات شرعی در آن روزها را نیز مشاهده کنید.

 

درباره شهر بافق

شهر بافق یکی از شهرهای مرکزی ایران و واقع در استان یزد است. این شهر مرکز شهرستان بافق نیز بوده و به خاطر وجود معادن مختلف شهرت یافته است. از نظر حمل و نقل ریلی نیز این شهرستان وضعیت استراتژیکی دارد که از آن جمله می‌توان به راه‌آهن بافق – تهران، بافق – مشهد، بافق – اصفهان، بافق – بندر عباس و بافق – کرمان اشاره کرد.

 

 

موقعیت جغرافیایی بافق

شهرستان بافق از شرق با شهرستان بهاباد و از جنوب با استان کرمان هم‌جوار است. بزرگ‌ترین شوره‌زار استان یزد که براثر شوراب‌های رودخانه شور ایجادشده است کویر درانجیر نام دارد، که در شمال غربی بافق قرار دارد.

 

 طول جغرافیایی  عرض جغرافیایی
 ۵۵.۴۱۳۹° E  ۳۱.۶۲۱۶° N

 

جمعیت شهرستان بافق

جمعیت شهرستان در سال ۱۳۸۵ برابر با ۵۲۸۸۸ هزار نفر بوده كه ۱۷۰۰۰ نفر در بهاباد و دهستانهای اطراف و مابقی در بخش مركزی سكونت دارند. 

از نظر آمار حدود ۵/۴۸% از كل جمعیت مرد و ۵/۵۱% را زنان تشكیل می دهند و جمعاً ۹۸۰۰ خانوار در این شهرستان زندگی می كند. ساختار سنی جمعیت این شهرستان باسوادند. تعداد ۱۹۲۳۰ نفر مشغول به تحصیل می باشند. از آمار تقریبی ۹۳۵۰ نفر شاغل ۸۲% مرد و تنها ۱۸ درصد زن میباشند. 

 

فرهنگ و مذهب در شهر بافق

شاعر نامی و مشهور قرن دهم، وحشی بافقی در این شهر به دنیا آمده و خود ملاکی برای فرهنگ غنی و استوار این شهر می‌باشد. از مکان‌های مذهبی این شهر نیز می‌توان به امام زاده عبدالله ابن موسی بن جعفر برادر امام رضا (ع) که به قرن ۴ هجری بر می‌گردد اشاره کرد. این امامزاده از نظر مکان در بهترین نقطه شهر واقع شده گرد بودن گنبد امامزاده عبدالله ازنظر معماری در دنیا کم‌نظیر است این بنای مذهبی به شماره ثبت ۹۰۱ در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.

یادتون نره این مقاله رو به اشتراک بگذارید.
مطالب مرتبط

نظر خود را بنویسید