اگر به دنبال امتحان ضریب هوشی خود هستید، بهتر است با فکر کردن به این معمای چوب کبریت ذهن خود را فعال نگهدارید. معماهای چوب کبریت از آن دسته معماهایی هستند که میتوانند به راحتی ذهن را به چالش بکشند. حل کردن این معماها به طور مرتب و روزانه مغز را وادار به فکر کرده و آن را فعال نگه میدارد.
معماهای چوب کبریتی علاوه بر جنبه سرگرمی که دارند، فعالیت مفیدی برای مغز شما به شمار رفته و مهارتهای شناختی بسیار باارزشی مانند حل مسئله، حفظ حافظه، تدبیر و تفکر منطقی را تقویت میکنند.
بیشتر بخوانید: واقعا باید نابغه باشی تا بتونی معادله ۳=۴-۸ رو فقط با دو حرکت درست کنی، نابغهای؟
چه کودکی باشید که برای اولین بار دنیای معماها فکری و به خصوص دنیای جذاب معماهای چوب کبریتی را کاوش میکند یا بزرگسالی که به دنبال یک فعالیت ذهنی سرگرمکننده است، این معماها مخاطبان متنوعی دارند که باعث افزایش مهارتهای حل مسئله آنها حتی در زندگی روزمره میشوند.
این نوع معماهای ریاضی به دلیل اینکه باید تغییراتی در جایگاه هر کبریتی ایجاد کرد بسیار جذاب هستند. در واقع معماهای چوب کبریت یکی از محبوبترین نوعهای معمای ریاضی است. اما به نظر شما برای حل این سوال چکونه باید عمل کرد؟ آیا میتوان تنها با یک حرکت چوب کبریت تساوی ۸=۶-۶ را برقرار کرد؟ قطعا راه حلی برای برقراری تساوی وجود خواهد داشت ولی این سوال برای به چالش کشیدن ذهن شما طراحی شده است.
بیشتر بخوانید: ۹۰ درصد از آدما نمیتونن با حرکت یک چوب کبریت و زیر ۱۰ ثانیه معادله ۴=۴+۶ رو درست کنن، تو میتونی؟!
معمای چوب کبریت ۸=۶-۶
فقط با حرکت یک چوب کبریت تساوی را برقرار کنید!
.
.
.
.
.
به سوال نگاه کنید، باید کدام چوب کبریت را حرکت دهید؟
.
.
.
اگر باهوش باشید می توانید این معما را حل کنید
.
.
.
.
فرصت رو به پایان است!
.
.
.
بیشتر بخوانید: معمای چوب کبریت | اگه باهوشترینی باید با جابجا کردن ۵ چوب کبریت بتونی توی ۱۰ ثانیه، ۳ مربع بسازی
.
.
.
پاسخ را مشاهده کنید:
پاسخ معمای چوب کبریت ۸=۶-۶
بیشتر بخوانید: معمای چوب کبریت چالشانگیز | ده ثانیه وقت، جابجا کردن ۴ چوب کبریت، ساخت ۳ مربع! فقط بگو میتونی یا نه؟
فعالیت هایی مانند انجام بازی های هوش، سوالات هوش،حل پازل و سودوکو، بازی شطرنج، حل مکعب روبیک، بازی با کلمات باعث افزایش تمرکز و یادآوری می شود زیرا مغز را تمرین می دهند.
علاوه بر این، بازی های هوشی به افراد در تمام گروه های سنی توانایی تصمیم گیری سریع، تفکر راه حل محور، فکر کردن و پیش بینی مرحله بعدی، محاسبه احتمالات، استفاده موثر و شایسته از منطق را می دهد. از مغز در برابر پیری و بیماری های ضعیف کننده مغز مانند زوال عقل و آلزایمر محافظت می کند.