آثار مخرب تورم وحشتناکی که تجربه میکنیم بر کسی پوشیده نیست. تمام هزینهها به شدت بالا رفتهاند و هزینه خرید موادغذایی هم کاملا تحت تاثیر تورم افزایش زیادی داشتهاست. در این شرایط بهتر است که سعی کنید از راههای ممکن سعی در کاهش هزینههای خود کنید. این عادتهای اشتباه هنگام خرید مواد غذایی را ترک کنید و کمی در هزینهها صرفهجویی کنید.
۷ عادت اشتباه هنگام خرید مواد غذایی
۱. اشتهای خود را کنترل نکردهباشید!
وقتی گرسنه هستید، خرید مواد غذایی یک بازی خطرناک است. بوی نان تازه، خوراکیهای خوشمزه و یا حتی وسوسه نشستن در کافه و خوردن یک میان وعده همه باعث میشوند موادی که به سبد خرید خود اضافه میکنید بیشتر شوند. دفعه بعدی که به خرید میروید قبل از خروج از خانه غذا یا میان وعده بخورید و فقط هر آنچه لازم دارید را بخرید.
۲. لیست خرید نمینویسید!
حتی قبل از اینکه خانه را ترک کنید، به یک لیست خرید نیاز دارید.چند دقیقه وقت بگذارید و لیست خرید خود را براساس وعدهها و میان وعدههای غذایی خود تنظیم کنید. اگر این کار را نکنید هنگام خرید با اقلامی روبرو میشوید و شاید خریداری کنید که جذابند اما در وعدههای روزمره شما جای خاصی ندارند و فقط هزینه اضافه روی دست شما میگذارند.
۳. به پیامکهای تخفیف اعتنا نمیکنید!
لازم نیست با هر تخفیفی شتابان به سمت فروشگاه یا خرید اینترنتی روانه شوید. اما چرا برای اقلامی که میتوانید در برخی فروشگاهها با تخفیف خریداری کنید، پول بیشتری بدهید؟
راه دیگر این است که در باشگاه مشتریان یا صفحات مجازی فروشگاهها عضو شوید و از تخفیفهای مخصوص مشتریان استفاده کنید.
۴. گول خوردن از برندهای نام آشنا!
به جای خرید از یک برند که قیمت گزافی بابت تبلیغ و بستهبندی و غیره به شما تحمیل میکند به سراغ برندهای کمتر شناختهشده بروید. هرچند باید مراقب باشید اما واقعا معمولا کیفیت این محصولات تقریبا یکسان است و در برخی موارد حتی نمیتوانید تفاوت میان آنها را تشخیص دهید؛ هرچند حساب بانکی شما متوجه این تفاوت خواهدشد!
۵. به جای فروشندگان محلی از سوپرمارکتهای بزرگ خرید میکنید!
سوپرمارکت هرچند فروشگاهی بزرگ برای رفع اغلب نیازهای مواد غذایی شماست اما ممکن است هزینه بیشتری روی دست شما بگذارد. اگر از فروشندگان محلی و یا تامینکنندگان مستقیم مواد غذایی خرید کنید، با حذف واسطه قیمتهای مناسبتری را پیدا خواهید کرد و به احتمال زیاد کیفیت مواد غذایی شما به خصوص میوه و سبزیجات نیز بیشتر خواهدبود.
۶. موجودی فعلی مواد غذایی خود در خانه را در نظر نمیگیرید!
قبل از ترک خانه سری به فریزر و یخچال و کابینتهای خود بزنید. آیا مواد غذاییای دارید که تا آخر ماه کافی باشند؟ معمولا وقتی در فروشگاه هستید، فراموش میکنید چقدر در خانه دارید و یا کمتر از میزان واقعی تخمین بزنید. پس با آگاهی کامل به خرید بروید.
۷. فقط به سراغ محصولات ارگانیک میروید!
بله! درست است که تصور اینکه محصولاتی بخرید که با آفت کش و سم پوشانده شدهاند جذاب نیست، اما برخی از محصولات بیشتر از بقیه سمپاشی میشوند؛ مانند توت فرنگی و اسفناج و خرید ارگانیک این محصولات تاثیر چشمگیری در کیفیت و طعم این مواد دارد.
اما محصولاتی مانند آووکادو، ذرت شیرین و سایر محصولات لزوماً ارزش خرید ارگانیک را ندارند چون از آفت کش و سم کمتری برای آنها استفاده میشود. این محصولات را جستجو کنید و از پرداخت هزینه بیشتر تحت عنوان ارگانیک اجتناب کنید.
لطفا نظرات و پیشنهادات خود را در انتهای همین مطلب با ما به اشتراک بگذارید.