پاستا (Pasta) اصطلاحا به معنای خمیر است که شامل تمامی فرآوردههای خمیری حاصل از آرد گندم میشود. اسپاگتی، نودل، گوش ماهی، پروانهای، خاویاری یا نقطهای و لازانیا تنها برخی از انواع پاستا هستند.
پیشنهاد: در ستاره می توانید طرز نگهداری زردآلو و نحوه نگهداری از انبه را نیز بخوانید.
پیشنهاد: در ستاره می توانید روش های نگهداری گوجه سبز و نگهداری ملون را نیز بخوانید.
نحوه نگهداری پاستا
از آنجا که ماکارونی و پاستا از غذاهای موردعلاقه اغلب افراد هستند و در وعدههای زیادی استفاده میشوند، بهترین کار به جای خرید مدام پاستا این است که مقداری پاستا همیشه دور و بر خود داشتهباشید و نگهداری صحیح پاستا برای افزایش عمر مفید آن و جلوگیری از حشرات مزاحم ضروری است.
نگهداری پاستا خشک
وقتی جلد پاستا را باز کردید باید باقیمانده آن را به یک ظرف تازه و در بسته منتقل کنید و در جای خنک، تاریک و خشک مانند کمد نگهدارید و مطمئن شوید درب ظرف محکم بسته شده. پاستایی که به این شکل نگهداری میشود ماندگاری طولانی مدتی دارد.
نحوه نگهداری پاستا تازه
پاستایی که طبخ شده مانند پاستای خشک ماندگاری ندارد و بهتر است در یخچال به مدت حداکثر یک روز و در فریزر نهایتا تا یک ماه نگهداری کنید. خمیر پاستای تازه را در پلاستیک بستهبندی کنید و در فریزر نگهدارید؛ به خاطر بسپارید یک شب قبل از استفاده آن را در یخچال بگذارید تا به آهستگی یخ آن ذوب شود.
بهتر است در صورت امکان پاستا و سس آن را جداگانه هر دو در ظروف در بسته درون یخچال نگهداری کنید و برای گرم کردن آن، پاستا را در یک صافی فلزی قرار دهید و به مدت ۳۰ ثانیه در یک قابلمه آب جوش قرار دهید و سپس سس را قبل افزودن به پاستا در قابلمهای جداگانه گرم کنید. اگر هم پاستا و سس آن جدا نیستند، آن را در ظرفی کم عمق با پوشش فویل در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.
شما میتوانید رشته فرنگیهای پاستا را هم منجمد کنید. آنها را در آرد بریزید و به صورت یک لایه روی یک سینی قرار دهید تا به مدت یک ساعت خشک شوند و سپس در فریزر و کیسه پلاستیکی نگهدارید اما به خاطر بسپارید هنگامی که پاستا در یک ظرف دربسته در یک مکان خنک، خشک و تاریک نگهداری شود، برای مدت طولانی باقی میماند و نیازی به انجماد ندارد.
لطفا نظرات و پیشنهادات خود را در انتهای همین مطلب با ما به اشتراک بگذارید.