معماها به طور کلی برای ما جذاب هستند زیرا با چالش ذهنی همراه هستند. ما از حل یک مشکل دشوار و رسیدن به یک نتیجه رضایت بخش لذت می بریم. معماهای چوب کبریت نیز از این قاعده مستثنی نیستند. آنها به ویژه جذاب هستند زیرا به مهارت های حل مسئله و تفکر منطقی نیاز دارند.
معماهای چوب کبریت اغلب به شکلی هستند که در ابتدا غیرقابل حل به نظر می رسند. این امر باعث می شود که حل آنها حتی دشوارتر و جذاب تر شود. هنگامی که سرانجام پاسخ را پیدا می کنیم، احساس موفقیت و رضایت می کنیم.
علاوه بر این، معماهای چوب کبریت اغلب از عناصر طنز یا سرگرمی استفاده می کنند. این امر باعث می شود که آنها علاوه بر چالش ذهنی، لذت بخش نیز باشند.
اگر شما هم از علاقهمندان به حل اینگونه پازلها هستید همراه ما باشید.
بیشتر بخوانید: اگر فکر میکنی باهوشی با حرکت ۲ چوب کبریت معادله ۲۱=۸×۲ را درست کن!
معمای چوب کبریتی ۱۵=۷+۳۳
تنها با حرکت دو چوب کبریت معادله ۱۵=۷+۳۳ را به شکل صحیح در بیاورید!
.
.
.
.
.
.
.
.
آیا توانستید به جواب صحیح برسید؟ عجله نکنید به خودتان بیشتر فرصت دهید. برای دیدن جواب کمی پایین بروید.
بیشتر بخوانید: تنها با دو حرکت چوب کبریت و یک چرخش معادله ۶۱=۴-۸ را درست کن [سطع معما بسیار سخت]
.
.
.
.
.
.
.
پاسخ معمای چوب کبریتی ۱۵=۷+۳۳
اما چگونه این پاسخ به دست آمد؟
کافی است برای حرکت اول یک چوب کبریت از اولین ۳ جابجا کرده و آن را به دو تبدیل کنیم. حرکت دوم به این صورت است که چوب کبریت عمل جمع را برداشته و ۵ آخر را به ۶ تبدیل میکنیم.
حالا که پاسخ را مشاهده کردید و راه حل خود را بررسی نمودید، سعی کنید ایرادات خود را در حل این معما برطرف کنید! توجه کنید که اگر به درستی نتوانستید این معما را حل کنید، هرگز ناامید نشوید و با حل کردن مداوم این معماها ذهن خود را تقویت کنید. به تمرین چنین پازل هایی با چوب کبریت ادامه دهید تا مهارت های حل مسئله خود را افزایش دهید.
بیشتر بخوانید: اگه فقط دو تا چوب کبریت رو جابجا کنی معادله ۷=۷/۶ درست میشه، با ذهن باهوشت حلش کن
فعالیت هایی مانند انجام بازی های هوش، سوالات هوش،حل پازل و سودوکو، بازی شطرنج، حل مکعب روبیک، بازی با کلمات باعث افزایش تمرکز و یادآوری می شود زیرا مغز را تمرین می دهند. علاوه بر این، بازی های هوشی به افراد در تمام گروه های سنی توانایی تصمیم گیری سریع، تفکر راه حل محور، فکر کردن و پیش بینی مرحله بعدی، محاسبه احتمالات، استفاده موثر و شایسته از منطق را می دهد. از مغز در برابر پیری و بیماری های ضعیف کننده مغز مانند زوال عقل و آلزایمر محافظت می کند.
لطفا نظرات و پیشنهادات خود را در انتهای همین مطلب با ما به اشتراک گذارید.