اوقات شرعی فارسان
امروز یکشنبه ۲۳ دی ۱۴۰۳
اذان صبح
۰۰:۰۰طلوع خورشید
۰۰:۰۰اذان ظهر
۰۰:۰۰غروب خورشید
۰۰:۰۰اذان مغرب
۰۰:۰۰نیمه شب شرعی
۰۰:۰۰زمان باقی مانده تا ....
اوقات شرعی فارسان در روزهای آینده
اوقات شرعی مراکز استان ها
در این مقاله جدول اوقات شرعی فارسان شامل اذان صبح فارسان، طلوع آفتاب فارسان، اذان ظهر فارسان، غروب آفتاب فارسان، اذان مغرب فارسان و همچنین نیمه شب شرعی فارسان را مشاهده کردید. اگر میخواهید از اوقات شرعی فارسان در روزهای آینده مطلع شوید، میتوانید از منوی موجود در زیر تیتر مربوط به این قسمت، روزهای دیگر را نیز انتخاب کرده و اوقات شرعی در آن روزها را نیز مشاهده کنید.
درباره فارسان
فارسان یکی از شهرهای استان چهارمحال و بختیاری است. شهر فارسان، مرکز شهرستان فارسان است. مردم شهر فارسان عمدتاً بختیاری هستند. اکثر مردم شهر خود را منتسب به طایفه بهداروند میدانند. مردم این شهر به گویش فارسانی و گویش لری بختیاری سخن میگویند که در آن واژهای پهلوی و باستانی فراوانی وجود دارد. فارسان نقطه تقاطع و بهترين مرکز داد و ستد برای طوايف مختلف بختياری است.
در شهر فارسان مسجد جامع فارسان از بناهای تاريخی و کهن اين شهر است. از دیگر جاهای ديدنی این شهرستان میتوان به چشمه قلعه فارسان، چشمه پیرغار و سنگ نوشتههای مشروطیت، تنگ درکش ورکش جونقان، غار سراب و غارسید عیسی اشاره کرد.
موقعیت جغرافیایی فارسان
شهر فارسان در ۵۰ درجه و ۳۵ دقیقه طول شرقی جغرافیایی و ۳۲ درجه و ۱۶ دقیقه عرض شمالی جغرافیایی، و ارتفاع ۲۰۷۲ متر از سطح دریا در یک منطقه کوهستانی قرار دارد. شهر فارسان مرکز شهرستان فارسان در ۳۳ کیلومتری جنوب غربی شهرکرد واقع شده است. رود سراب غرب و جنوب این شهر را مشروب میسازد. با مکان های دیدنی و توریستی چهارمحال و بختیاری آشنا شوید.
تقسیمات کشوری شهرستان فارسان
این شهرستان دارای سه بخش مرکزی، بخش باباحیدر و بخش جونقان است. شهرهای آن عبارتند از شهرهای جونقان، فارسان، باباحیدر، گوجان، چليچه و پردنجان. همچنین این شهرستان شامل دهستانهای میزدج علیا، دهستان سراب بالا، دهستان سراب پایین، دهستان جونقان و دهستان میزدج سفلی میشود.
جمعیت فارسان
بر پایه سرشماری عمومی نفوس و مسکن در سال ۱۳۹۵ جمعیت این شهر ۳۰٬۵۰۴ نفر (در ۸٬۴۰۰ خانوار) بوده است. بنابر سرشماری مرکز آمار ایران، جمعیت شهرستان فارسان در سال ۱۳۹۰ برابر با ۹۳٬۹۴۱ نفر (۲۴٬۷۶۵ خانوار) بوده است. جمعیت نقاط شهری در این شهرستان ۶۲٬۰۰۰ نفر (۱۶٬۱۶۶ خانوار) و جمعیت نقاط روستایی ۳۱٬۹۴۱ نفر (۸٬۵۹۹ خانوار) بوده است.