انواع قرص درمان زود انزالی و نحوه مصرف و عوارض آن ها

برای درمان زودانزالی از داروهای مختلفی می‌توان استفاده کرد. قرص پروکستین، قرص سرترالین و قرص سیلدنافیل برخی از انواع قرص درمان زودانزالی هستند که مصرف آن‌ها عوارض خاص خود را داشته و باید تحت تجویز پزشک مصرف شوند. علاوه بر دارو، برای درمان زودانزالی می‌توان از درمان‌های خانگی نیز استفاده نمود.

ستاره | سرویس سلامت – داشتن رابطه جنسی منظم و باکیفیت لازمه یک زندگی مشترک است. افرادی که در روابط جنسی خود دچار مشکلات جنسی می‌شوند پس از مدتی با سردی در این روابط روبرو شده و به دنبال راهکاری برای برطرف کردن آن می‌گردند. این مشکلات ممکن است به دلایل مختلفی همچون زودانزالی ایجاد شود. در این شرایط فرد قادر به برقراری رابطه جنسی صحیح و لذت بخش نمی‌باشد. برخی از داروها تحت عنوان قرص زودانزالی وجود دارند که می‌توانند برای رفع این مشکل شایع جنسی بین زوجین موثر باشند. در ادامه با برخی از این قرص‌ها آشنا می‌شویم.

 

زود انزالی

 

معرفی برخی از انواع قرص درمان زودانزالی

۱. قرص پاروکستین

 

قرص پاروکستین

 

داروی پاروکستین (Paroxetine) یکی از دارهایی است که علاوه بر درمان افسردگی از آن برای درمان زود انزالی هم استفاده می‌شود. احتمالا بهبود حاصل از این قرص‌های تاخیری تا ۳ هفته بعد از شروع مصرف خود را نشان ندهد. اگر این قرص تاخیری تا شش هفته تاثیر خود بر زود انزالی را نشان نداد و یا تاثیرات جانبی آن مشکل ساز شد، باید با دارویی دیگر جایگزین شود. این دارو بصورت قرص خوراکی ۱۰، ۲۰ و ۳۰ میلی‌گرم موجود می‌باشد.

عوارض: عوارض قرص پاروکستین شامل تهوع، افزایش یا کاهش وزن، سردرد، خشکی دهان، افزایش تعریق، یبوست، لرزش، اختلال در نعوظ، خواب‌آلودگی، کاهش اشتها و گیجی می‌باشد.

درصورتیکه قصد مصرف این دارو را دارید بهتر است درباره آن اطلاعات بیشتری داشته باشید. لینک “قرص پاروکستین چیست و در چه مواردی تجویز می شود؟” به معرفی این قرص و نکاتی که طی مصرف آن باید بدانید اختصاص دارد.

 

۲. قرص سرترالین

 

قرص سرترالین

 

قرص سرترالین (Sertraline) یکی از داروهای ضد افسردگی است که می‌توان از آن برای درمان زود انزالی استفاده نمود. احتمال دارد، بهبود حاصل از دارو تا ۳ هفته بعد از شروع مصرف خود را نشان ندهد. اگر این قرص تاخیری تا شش هفته در درمان زود انزالی تاثیری نشان نداد و یا تاثیرات جانبی آن مشکل ساز شد، باید با دارویی دیگر جایگزین شود.

عوارض: عوارض قرص سرترالین شامل کاهش تمایلات جنسی، تاخیر در انزال، خونریزی‌های غیرطبیعی (نقاط قرمز در سطح پوست)، گرفتگی و پرش ناگهانی عضلات، تب، سرگیجه، خشکی دهان، افزایش احساس تشنگی، خستگی، تغییرات ناگهانی و بی‌اراده خلق و خو، تپش قلب، راش پوستی، احساس خارش در پوست، تهوع، احساس منگی و ناراحتی معده می‌باشد.

 

قرص سیلدنافیل

 

۳. قرص سیلدنافیل؛ قرص درمان زودانزالی

قرص سیلدنافیل (sildenafil) یا ویاگرا یکی از پرمصرف‌ترین داروهای درمان زودانزالی است. توجه داشته باشید که مصرف داروهای درمان زودانزالی عوارضی از قبیل سردرد، اختلال در دید و افروختگی ایجاد می‌کنند. همچنین با توجه به احتمال بروز عوارض قلبی شدید ناشی از مصرف این دارو، توصیه می‌شود که فقط تحت نسخه پزشک مصرف شود. مهم‌ترین توصیه این است: «هیچگاه از سر تفنن یا کنجکاوی این دارو را مصرف نکنید.»

این دارو نخستین بار توسط شرکت داروسازی فایزر و در سال ۱۹۸۸ به بازار عرضه شد و از همان زمان به عنوان یکی از مهمترین داروها برای درمان اختلال نعوظ مورد استفاده قرار گرفت. قرص ویاگرا نام دیگر این دارو است.

عوارض: عوارض قرص سیلدنافیل شامل سرگیجه، سردرد، برافروختگی، دید ناواضح، فوتوفویی، سوءهاضمه، احتقان بینی، اسهال، عوارض پوستی و عفونت دستگاه ادراری می‌باشد.

 درصورتیکه قصد مصرف این دارو را دارید بهتر است درباره آن اطلاعات بیشتری داشته باشید. لینک ” قرص سیلدنافیل چیست + عوارض قرص سیلدنافیل (قرص تاخیری)” به معرفی این قرص و نکاتی که طی مصرف آن باید بدانید اختصاص دارد.

 

قرص وگادول

 

۴. قرص وگادول

قرص تاخیری وگادول (vegadol) به عنوان یک داروی تاخیری در درمان انزال زودرس معرفی شده است. این دارو شامل ماده مخدر ترامادول است که بسیار خطرناک است. وگادول نام محصولی نیمه گیاهی و تركیبی توسط دو قرص معروف است كه می‌تواند توسط مردان به صورت یک قرص واحد مصرف شده و زود انزالی آنان را در هنگام رابطه تا ۵۰ دقیقه بدون وقفه به عقب بیاندازد. این محصول نسبت به تمامی محصولات دیر انزالی دیگر برتر بوده و قوی‌تر می‌باشد.

هشدار: با اطمینان می‌توان گفت وگادول در دسته داروهای مخدر قرار می‌گیرد چرا که در دراز مدت باعث ایجاد وابستگی می‌شود. بنابراین هرچند قرص تاخیری وگادول تا حدودی باعث به تاخیر انداختن و درمان زود انزالی می‌شود اما در دراز مدت عوارض جبران‌ناپذیری بر سلامت بدن خواهد گذاشت.

عوارض: عوارض قرص وگادول شامل سکته قلبی ناگهانی، سکته مغزی، از دست رفتن بینایی و شنوایی، افزایش فشار چشم و سوءهاضمه می‌باشد.

درصورتیکه قصد مصرف این دارو را دارید بهتر است درباره آن اطلاعات بیشتری داشته باشید. لینک “قرص تاخیری وگادول چیست و چه عوارضی دارد؟” به معرفی این قرص و نکاتی که طی مصرف آن باید بدانید اختصاص دارد.

 

قرص تادافیل

 

۵. قرص تادالافیل 

تادالافیل (Tadalafil) نام یکی دیگر از قرص‌هایی است که به منظور رفع مشکلات جنسی و تقویت روابط جنسی و به عنوان قرص درمان زودانزالی بین زوجین استفاده می‌شود. به طور معمول مقدار ۱۰ میلی‌گرم از این دارو از راه خوراکی یک ساعت قبل از ارتباط جنسی مصرف می‌شود. با توجه به ميزان اثربخشی و تحمل بیمار دوز دارو از ۵ تا ۲۰ میلی‌گرم متغیر بوده و حداكثر دفعات مصرف دارو یک بار در روز است. توجه داشته باشید که مصرف این دارو در نارسایی‌های شدید کبدی توصیه نمی‌شود. همچنین مصرف این قرص به همراه قرص ویاگرا و یا قرص سیلدنافیل اصلا توصیه نمی‌شود.

چه کسانی نباید از قرص تادالافیل استفاده کنند:

  • افرادی که سابقه حساسیت دارویی دارند
  • افرادی که پزشک فعالیت جنسی را برایشان ممنوع کرده است
  • کسانی که به تازگی سکته کرده‌اند
  • افرادی که مشکلات قلبی دارند و از داروهایی با ترکیبات نیترات استفاده می‌کنند

عوارض: عوارض قرص تادالافیل شامل سردرد، خستگی، خواب‌آلودگی، سرگیجه، درد قفسه سینه، افت فشار خون وضعیتی، تاکی‌کاردی، خارش، راش، اسهال، خشکی دهان، احتقان بینی، تاری دید، گرگرفتگی و ادم صورت می‌باشد.

 

قرص واردنافیل

 

۶. قرص واردنافیل 

واردنافیل (Vardenafil) با نام تجاری استاکسین باعث شل شدن عضلات و افزایش جریان خون در نواحی خاص بدن می‌شود. این دارو باعث گشادشدن عروق و افزایش جریان خون به اجسام غاری شکل و درنتیجه نعوظ آلت تناسلی مردانه در برابر تحریک جنسی می‌شود. مقدار مصرف معمول برای اختلالات نعوظ در بزرگسالان مقدار ۱۰ میلی‌گرم خوراکی و به صورت یک بار در روز مصرف می‌باشد. این میزان ممکن است افزایش یا کاهش یابد اما حداکثر مقدار مجاز ۲۰ میلی‌گرم در روز می‌باشد.

عوارض: عوارض قرص واردنافیل شامل تهوع، سردرد، بی‌خوابی، درد قفسه سینه، افزایش تعداد ضربان قلب، گیجی، تشنج، تاری دید، واکنش‌های حساسیتی، بثورات جلدی، گرگرفتگی، سرگیجه، ضعف، خارش شدید، افزایش فشارخون، قرمز شدن پوست، تپش قلب، گزگز اندام‌ها، التهاب مخاط بینی، سوءهاضمه، سینوزیت، افزایش تونیسیته عضلات، علائم شبه آنفولانزا، حالت خواب‌آلودگی، سکته مغزی، آنژین صدری، سکته قلبی، تعریق، آریتمی بطنی، کاهش فشارخون وضعیتی، ناهنجاری‌های انزال، حساسیت به نور، خیز صورت و اختلال دید می‌باشد.

 توجه: اگرچه مصرف این داروها (قرص‌ تقویت جنسی) می‌توانند تا حدودی مشکلات مربوط به روابط جنسی را حل کنند اما باید بدانید مصرف بی‌رویه و بدون صلاحدید پزشک می‌تواند عوارض خطرناکی مثل نعوظ دائمی یا پایدار (نعوظ دردناک بیشتر از ۶ ساعت) را به دنبال داشته باشد. بنابراین چنانچه قصد مصرف هر کدام از این داروها را دارید بهتر است درباره آن‌ها و عوارضی که ممکن است به دنبال داشته باشند اطلاعات کافی داشته باشید. لینک “قرص های تاخیری موجود در داروخانه ها” در این زمینه کمک‌کننده می‌باشد.

 

رفع زودانزالی با روش‌ها و داروهای طبیعی و گیاهی

رابطه جنسی بعد از ازدواج علاوه بر ارضای نیاز فردی و بهبود روابط خانوادگی، اجتماعی و بقای نسل، به سلامت جسمانی، طول عمر و کیفیت زندگی کمک می‌کند. بنابراین این رابطه باید از کیفیت خوبی برخوردار بوده و رضایت‌بخش باشد. اگر میل و قدرت جنسی شما هم دست‌خوش تغییرات شده و رو به افول است می‌توانید به گیاهان اعتماد کنید. طبیعت پر از مواد غذایی طبیعی است که می‌توانند به شما انرژی مضاعف دهد و نیروی جنسی‌تان را تقویت کنند تا به اوج لذت جنسی نزدیک شوید. این مواد طبیعی با تقویت قوای جنسی شما مانع از انزال زودرس می‌شوند و بر همین اساس به شما در داشتن یک رابطه جنسی لذت بخش کمک می‌کنند.

در لینک‌های زیر به تفصیل درباره روش‌های طبیعی و همچنین داروهای گیاهی به منظور رفع زودانزالی آقایان پرداخته‌ایم.

 

امیدواریم از این مطلب استفاده کافی را برده باشید. خواهشمندیم درصورتیکه تجربه مصرف هرکدام این قرص‌ها را به عنوان قرص درمان زودانزالی داشته و دیدگاهی در این باره دارید با دیگر خوانندگان مجله “ستاره” در قسمت نظرات به اشتراک بگذارید.

یادتون نره این مقاله رو به اشتراک بگذارید.
مطالب مرتبط

  • بدون نام

    همه این قرصا خودشون عوارض دارن، طبیعی چیکار کنیم؟

    • صفورا دادخواه

      با مراجعه به لینک زیر می‌توانید با درمان های طبیعی زودانزالی آشنا شوید. 
      درمان زودانزالی مردان با روش های طبیعی

نظر خود را بنویسید