تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۳۹۸ - ۰۵:۰۰
کد خبر: ۳۴۷۹۲
هزینه ویزا کانادا بسته به عوامل مختلف بین ۱۰۰ دلار تا ۱۵۴۰ دلار کانادا متغیر است. متقاضیان مهاجرت و سفر به کانادا، می‌توانند از برنامه‌های مهاجرت کارآْفرینی، سرمایه گذاری، خود اشتغالی و نیروی متخصص استفاده کنند.

هزینه ویزا کانادا + مدارک لازم

 

ستاره | سرویس گردشگری - اگر قصد گردشگری یا مهاجرت به کانادا دارید، باید از شرایط و هزینه ویزا کانادا آگاه باشید. همچنین باید هزینه‌های متفرقه را به دقت شناسایی کرده و سپس اقدام کنید. مراقب فریب کلاهبرداران باشید زیرا که ویزای تضمینی کانادا حقیقت ندارد. در این مطلب با ما همراه شوید و همه اطلاعات لازم را کسب کنید.


در این مقاله بخوانید:


هزینه ویزا کانادا (دیداری، تحصیلی و کاری)

هزینه‌هایی که در زیر مشاهده می‌کنید، بر اساس به روز رسانی اداره مهاجرت کانادا در تاریخ ۱۱ مارچ ۲۰۱۹ میلادی صورت گرفته است.

  • ویزای دیداری (VISITOR VISA) یک بار ورود یا چند بار ورود شامل تمدید ویزا: ۱۰۰ دلار کانادا
  • ویزای دیداری برای کل اعضای یک خانواده: ۵۰۰ دلار کانادا
  • ویزای تحصیلی: ۱۵۰ دلار کانادا 
  •  ویزای کاری: ۱۵۵ دلار کانادا
  • ویزای کاری برای هنرمندان و گروه‌های هنری: ۱۰۰ دلار کانادا
  • ویزای کاری برای گروهی از هنرمندان از ۳ نفر به بالا: جمعا ۴۶۵ دلار کانادا
  • ثبت اطلاعات متقاضیان ویزا: ۷۵ دلار کانادا

 

هزینه‌های عمومی برای متقاضیان ویزا کانادا

  • هزینه (ELECTRONIC TRAVEL AUTHORIZATION) یا صدور مجوز الکترونیکی سفر: ۷ دلار کانادا برای افرادی که معاف از دریافت ویزا برای سفر به کانادا هستند.
  • هزینه (INTERNATIONAL EXPERIENCE CLASS) یا کلاس تجربه بین المللی: ۱۵۰ دلار کانادا برای مسافران ۱۸ تا ۳۵ ساله.
  • هزینه (CANADA TEMPORARY RESIDENT PERMIT) یا اجازه اقامت موقت کانادا: ۲۰۰ دلار کانادا
  • هزینه دریافت ویزای خود اشتغالی، برنامه مهاجرتی کارآفرینی کبک و استارت آپ: ۱۵۴۰ دلار کانادا
  • هزینه ثبت اپلیکیشن فرم: ۱۰۵۰ دلار کانادا برای ویزای خود اشتغالی و کبک
  • هزینه ثبت اپلیکیشن فرم هر فرزند: ۱۵۰ دلار کانادا
  • هزینه ثبت اپلیکیشن متقاضیان مهاجرت به کانادا به عنوان نیروی متخصص فدرال و کبک: ۱۰۴۰ دلار
  • هزینه ثبت اپلیکیشن متقاضیان مهاجرت به کانادا به عنوان نیروی متخصص به ازای هر فرزند: ۱۵۰ دلار
  • هزینه دریافت حق شهروندی برای افراد بالای ۱۸ سال: ۶۳۰ دلار
  • هزینه دریافت حق شهروندی برای افراد بالای ۱۸ سال که والدین کانادایی دارند: ۱۰۰ دلار
  • هزینه ثبت تقاضا برای EMPLOYER COMPLICANCE FEE: می‌شود ۲۳۰ دلار
  • هزینه ثبت تقاضا برای MPLOYER COMPLIANCE FEE‌ گروهی: ۶۹۰ دلار

 

اطلاعاتی درباره ویزای توریستی کانادا

ویزا توریستی کانادا (TOURIST VISA) در زیرگروه ویزا اقامتی موقت یا TRV است، پرمخاطب ترین ویزای سفر به این کشور است. برای اهداف گردشگری،‌ دیدار دوستان و آشنایان، شرکت در کارگاه‌ها و کنفرانس‌ها و همچنین دوره‌های کوتاه مدت، کاربرد دارد.

ویزا گردشگری یا توریستی کانادا به ۳ دسته تقسیم بندی می شود.

  • ویزای سینگل (SINGLE)
  • ویزا چند باره ۵ ساله (MULTIPLE)
  • سوپر ویزا (SUPVER VISA)‌ 

اهداف ویزای سینگل کانادا، ۶ ماهه است و به شما این امکان را می‌دهد که تا زمان اعتبار ویزا، به راحتی به این کشور سفر کنید. ویزای مولتی پل، معمولا به دلیل این‌که مدت اعتبار گذرنامه ایرانیان، پنج ساله است، ویزای ۵ ساله مولتی پل نام دارد. سوپر ویزا هم برای افرادی است که دعوت کننده آن‌ها به کانادا، دارای اقامت دائم کانادا باشد و درآمد سالانه بیش از بیست و چهار هزار دلار کانادا را ارائه کنند.

هزینه ویزا کانادا و سایر اطلاعات در Canada.ca

(همه اطلاعات و هزینه‌های اپلای انواع ویزاهای کانادا و هزینه‌های اقامتی را در Canada.ca مشاهده کنید.)

 

مدارک برای ویزای توریستی و گردشگری و دیداری کانادا

  • اصل گذرنامه با ۶ ماه اعتبار
  • ۲ قطعه عکس
  • مشاهده جدید ترین اخبار و اطلاعیه ها درباره متقاضیان ویزای گردشگری در سایت Canada.ca
  • مراجعه به سایت سفارت کانادا در دوبی، ایروان یا آنکارا برای درخواست وقت ملاقات (appointment time)
  • پرداخت هزینه درخواست ویزای توریستی کانادا
  • بیمه نامه مسافرتی
  • رزرو هتل یا مکان اقامت در این کشور
  • رزرو بلیط هواپیما (الزامی نیست)
  • ترجمه رسمی اخرین مدرک تحصیلی
  • ترجمه رسمی گواهی سابقه بیمه تامین اجتماعی یا صندوق بازنشستگی کشوری
  • ترجمه رسمی سند ازدواج (در صورت وجود)
  • ترجمه رسمی کلیه اسناد ملکی و تجاری و اداری
  • ترجمه رسمی گواهی کسب (نشر و پروانه فعالیت و مجوز بهره برداری صنعتی و ....)
  • دعوت نامه (در صورت وجود)
  • ارائه برگه تمکن مالی (BANK SATAMENT)
  • معرفی نامه شغلی از کارفرما
  • ترجمه رسمی روزنامه رسمی و آخرین تغییرات شرکت برای اعضای هیات مدیره و کارآفرینان
  • ترجمه رسمی هر سندی که آفیسر را نسبت به بازگشت شما به وطن پس از اتمام ویزا، ترغیب کند.

بخش ONLINE APPOINTMENT‌ در سایت دولتی کانادا

(متقاضیان درخواست وقت مصاحبه جهت تسلیم مدارک خود در سفارت کانادا در استانبول یا آنکارا، به بخش ONLINE APPOINTMENT‌ که در تصویر بالا آمده است، مراجعه فرمایید.)

 

تصویر سفارت کانادا در دبی

(تصویر سفارت کانادا در دبی که در بخش مشخص شده با قاب آبی، می‌توان برای وقت مصاحبه، درخواست آنلاین داد و هزینه ویزا کانادا را پرداخت کرد)

 

اطلاعاتی درباره ویزا تحصیلی کانادا

ویزای تحصیلی کانادا، از جمله پر طرفدار ترین ویزاهای این کشور است. برای کسب اطلاعات تکمیلی به سایت اداره مهاجرت کانادا در این لینک رجوع کنید.

مدارک ویزا تحصیلی کانادا

  • گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار و ۲ صفحه خالی و ۲ قطعه عکس رنگی
  • فرم تکمیل شده ویزای تحصیلی
  • فیش واریز هزینه ثبت نام دانشگاه کانادایی
  • برگه پذیرش رسمی
  • گواهی تمکن مالی که نشان دهد شما ماهانه ۸۳۳ دلار برای زندگی در این کشور دارید.
  • گاهی عدم سوء پیشینه
  • اگر قصد تحصیل در کبک را دارید، لازم است مدارکتان علاوه بر ترجمه انگلیسی، ترجمه فرانسوی هم داشته باشند. همچنین به گواهینامه certificat d'acceptation du Québec و کپی تائید شده مدارک احتیاج دارید. گواهینامه certificat d'acceptation du Québec، نشان می دهد که دانشگاه شما در ایالت کبک از دید دولت کانادا معتبر شناخته می شود.

بیشتر بخوانید: راهنمای تحصیل در کانادا + سوالات متداول

ثبت اطلاعات بیومتریک و هزینه آن

به دلیل آن‌که سفارت کانادا در تهران تعطیل است و فعالیت کنسولی در ایران انجام نمی‌شود، لذا برای انجام کلیه امور کنسولی، بایستی به سفارت کانادا در ایروان ارمنستان یا آنکارا ترکیه بروید. در این کشورها، فقط اطلاعات بیومتریک ثبت می‌شود و مصاحبه‌ خاصی در جریان نیست. این خدمات نیز هزینه‌بر است و می‌توان آنلاین پرداخت کرد. هزینه ثبت اطلاعات بیومتریک به ازای هر نفر، ۸۵ دلار کاناداست و هر متقاضی، باید راسا و شخصا به لحاظ انجام امور انگشت نگاری، حضور یابد.

ثبت اطلاعات بیومتریک

 

ویزای خود اشتغالی کانادا

یکی از ویزاهای محبوب کانادا در سال‌های اخیر، ویزا خود اشتغالی یا SELF-EMPLOYED است که به نویسندگان و ورزشکاران و هنرمندان اعطا می‌شود. هزینه اپلای این ویزا، ۱۵۴۰ دلار در سال ۲۰۱۹ میلادی است و ۲۲ ماه نیز زمان بررسی مدارک خواهد بود.

ویزای خود اشتغالی کانادا

 

نیاز به مدرک زبان انگلیسی (ENGLISH LANGUAGE PROFICIENCY) خاصی ندارد و تمکن مالی سنگین مثل برنامه های مهاجرتی کارآفرینی به ایالت‌های کانادا، نیاز ندارد. فرد ود اشتغال باید یا ۲ سال سابقه کار خود اشتغالی در ۵ ساله گذشته در زمینه فرهنگی یا هنری یا ورزشی داشته باشد یا دو سال سابقه شرکت در فعالیت های فرهنگی و هنری و ورزشی در سطح جهانی باشد. فرآیند ویزای خود اشتغالی کانادا، حدود ۲۲ ماه به طول خواهد انجامید.

یکی از‌ روش‌های مهاجرت به کانادا روش self-employed  است.  شما باید:

  • تجربه مرتبط با کاری که قصد انجام دارید٬ داشته باشید. مثلا در فعالیت‌های فرهنگی یا قهرمانی در کلاس جهانی فعالیت کرده و یا در حوزه فرهنگی و ورزشی، یک کارآفرین باشید که توانمندی شما قابل احراز باشد.
  • تجربه مرتبط (relevant experience) یعنی این‌که شما در این حوزه‌ها٬ ۲ سال سابقه کار داشته باشید. این ۲ سال باید در طول ۵ سال گذشته باشد. یعنی اگر یک مقام ورزشی یا فرهنگی دارید که مرتبط با ۱۰ سال پیش است، امتیاز نخواهد داشت. هر چقدر سابقه شما بیش تر باشد، امتیاز بیش تری  کسب خواهیدکرد.

شما می‌توانید برای اپلای متقاضی مهاجرت خود اشتغالی، یا یک سال فعالیت خود اشتغالی فرهنگی داشته باشید و یک سال در یک برنامه فرهنگی در کلاس بین المللی مشارکت کرده باشید. تشخیص، با اداره مهاجرت است.

هزینه‌های مربوط به فرآیند درخواست ویزا خود اشتغالی کانادا در سال ۲۰۱۹

  • ۸۵ دلار کانادا برای هزینه بیومتریک هر نفر
  • ۱۷۰ دلار کانادا برای هزینه بیومتریک ۲ یا چند متقاضی
  • ۲۵۵ دلار کانادا برای هزینه بیومتریک گروهی از هنرمندان
  • ۱۵۰ دلار کانادا برای متقاضی دارنده تجربه بین المللی
  • ۲۰۰ دلار کانادا برای متقاضی اجازه اقامت موقت کانادا
  • ۱۵۵ دلار کانادا برای متقاضی دریافت اجازه کار کانادا
  • ۴۹۰ دلار کانادا برای متقاضی اقامت دائم که RIGHT OF  PERMANENT RESIDENCE  FEE نام دارد. این مبلغ برای متقاضیان ویزا خود اشتغالی کانادا است و شامل فرزندان و همسر نمی‌شود. 

 

ویزای مهاجرتی کارآفرینی و سرمایه گذاری در کانادا

اگر قصد دریافت اقامت دائم کانادا از طریق برنامه مهاجرتی کارآفرینی و سرمایه گذاری فدرال یا منتخب استانیPNP (مثل ساساکاچوان، پرنس ادواردز، اونتاریو و . . . ) دارید، تمکن مالی شما باید نصاب خاصی باشد. این نصاب، از ۲۰۰ هزار دلار تا ۱ میلیون دلار متغیر است. توجه کنید که با توجه به نوسانان قیمت ارز از اردیبهشت ۹۷ تا کنون، هر چقدر دیرتر اقدام کنید، معادل دلاری ارزش دارایی‌های شما، کاهش می‌یابد. باید برنامه تجاری (BUSINESS  PLAN) و تحصیلات و تجربه کاری حداقل ۳ سال در ۵ سال داشته باشید.

سایت برنامه مهاجرتی کارآفرینی در کانادا

(سایت برنامه مهاجرتی کارآفرینی ۸۰۰ هزار تا ۳ میلیون دلار استان اونتاریو کانادا بر اساس ONTARIO IMMIGRANT  NOMINEE  PROGRAM)

 

دلایل مخالفت با درخواست‌ ویزا متقاضیان ایرانی در سال‌های اخیر

متاسفانه ظرف سال ۲۰۱۸ تا ۲۰۱۹، با درخواست بیش از ۹۰ درصد از متقاضیان ایرانی برای دریافت ویزا گردشگری، دیداری و تجاری کانادا (و حتی شماری از دانشجویان)، مخالفت شده است. علت را باید در مواردی چون: جعل برچسب ویزای شینگن، تمکن مالی ناکافی، افزایش شمار درخواست پناهندگی ایرانیان در سال‌های گذشته و همچنین عدم توانایی متقاضیان در توجیه آفیسرها درباره بازگشت به کشور پس از اتمام ویزا کانادا دانست.

بیشتر بدانید: هزینه ویزا شینگن در سال ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰ چقدر است؟

این‌که فردی پس از گذشت ۲۰ سال از تحصیل دیپلم یا مدرک کارشناسی، به دنبال ارشد است تا با ویزای او، همسرش هم مشغول کار  شده و فرزندش هم وارد مدرسه شود، این‌ها همه دلایلی است که آفیسرها را مشکوک می‌کند.

به هر حال، اگر قصد دریافت ویزای کانادا دارید، سعی کنید ویزای شینگن داشته و مدارکی که در این گفتار ارائه کردیم را ارائه کنید. اگر چه هیچ مدرکی، شرط لازم یا شرط کافی دریافت ویزای کانادا نیست. اگر شما بپذیرید که ویزای تضمینی کانادا، وجود خارجی ندارد و با ویزای گردشگری و دیداری و تجاری و کنفرانسی، امکان اقامت دائم یا تحصیل و کار در کانادا ندارید، بخشی از مشکلات حل شده است!

سایت برنامه مهاجرتی کارآفرینی ۲۰۰ هزار دلاری به جزیره پرنس ادوارد کانادا

(سایت برنامه مهاجرتی کارآفرینی ۲۰۰ هزار دلاری به جزیره پرنس ادوارد کانادا)

 

همراه گرامی

هزینه ویزا کانادا بسته به نوع آن و شخصی یا جمعی بودن آن از ۱۰۰ دلار تا ۱۵۴۰ دلار کانادا متغیر است. همچنین هزینه‌های عمومی دیگری نیز مثل صدور مجوز الکترونیکی سفر باید پرداخت شود. در هر صورت برای پذیرش درخواست ویزا کانادا باید تمکن مالی کافی و ویزای شینگن داشته باشید.

اگر شما هم سابقه دریافت ویزا گردشگری، ویزا تحصیلی یا ویزا اقامتی کانادا را دارید یا با درخواست ویزای شما به هر دلیلی موافقت نشده است، تجارب خود را از طریق بخش کامنت با ما به اشتراک بگذارید. توجه کنید که ویزا گردشگری تضمینی مولتی پل ۵ ساله کانادا، یک فریب بزرگ و ترفند کلاهبرداران سایبر و مجرمان فضای مجازی است. کانادا را در هشتگ  #CANADA در اینستاگرام دنبال کنید. اگر به دنبال ویزای کاری کانادا هستید پیشنهاد می‌کنیم درباره شرایط مهاجرت و کار در کانادا نیز در ستاره مطالعه کنید. 

وبگردی
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
کلیه پاسخ هایی که توسط کارشناسان و متخصصان هر رشته به کاربران داده میشود کاملا حالت پیشنهادی دارند و نباید به عنوان تشخیص, تجویز, یا رهنمودهای تخصصی و قانونی تلقی شوند و در صورت لزوم شخصی بایستی حتما از منابع تخصصی تر مانند پزشکان متخصص, وکلا, و ... نیز کمک بگیرد. این مسئولیت کاملا بر عهده مخاطبان است که قبل از هر نوع تصمیم گیری یا اقدامی از صحت و مفید بودن این اطلاعات برای خود اطمینان حاصل کرده و صرفا با مسئولیت خودشان به این پیشنهادات عمل کنند.
کلیه سوالات توسط کارشناسان رشته مربوط به هر مطلب پاسخ داده میشود.
به سوالات تکراری, خارج از موضوع, و غیرقابل انتشار پاسخ داده نمیشود.
چهره‌ها در ستاره