تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۳۹۸ - ۰۱:۰۰
کد خبر: ۳۳۰۲۱
سفارت افغانستان در ایران، تهران - خیابان عباس آباد - خیابان پاکستان - نبش کوچه چهار - پلاک ۲ واقع شده است. افغانستان در ایران چندین کنسولگری دارد. در مقاله پیش رو شروح وظایف سفارتخانه و اطلاعاتی درباره آن را خواهید خواند.

سفارت افغانستان


ستاره |
سرویس عمومی - 
سفارت افغانستان در تهران، برای حل مشکلات مهاجرین و رسیدگی به امور آن‌ها، تلاش می‌کند. راه اندازی پایگاه اطلاع‌رسانی و سایر راه‌های ارتباطی نیز به همین منظور صورت گرفته است.



اطلاعات و آدرس سفارت افغانستان در تهران

آدرس ساختمان سفارت: تهران - عباس آباد - خ پاکستان - نبش کوچه چهار پلاک ۲

آدرس ساختمان کنسول‌گری: استان تهران - بهشتی - خیابان پاکستان - سفارت کبرای جمهوری اسلامی افغانستان - ساختمان قونسولی 

ساعات بازدید: 

  • پنجشنبه و جمعه: تعطیل
  • شنبه تا چهارشنبه: ۷:۳۰ تا ۱۷

تلفن: ۸۸۷۳۷۰۵۰ - ۸۸۷۳۵۰۴۰
سایت: afghanembassy.ir
سامانه نوبت دهی مراجعات:  e-embassy.ir
ایمیل: info@afghanembassy.ir
فکس: ۸۸۷۳۵۶۰۰ 

 

کنسولگری افغانستان در مشهد

آدرس: خیابان آخوند خراسانی ۲۳
ساعات کاری: روزهای شنبه الی پنجشنبه از ساعت ۸ الی ۱۴
تلفن: ۰۵۱۳۸۵۹۷۵۵۱
 

کنسولگری افغانستان در زاهدان 

پاسپورت

تمامی اتباع افغانستان مطابق قوانین ملی از جمله قانون پاسپورت مستحق دریافت پاسپورت برای مسافرت به خارج از کشور می‌باشند.

افرادی که می‌خواهند به هر دلیلی از سفارتخانه افغانستان در تهران پاسپورت دریافت نمایند می‌بایست باید اسناد هویتی معتبر ارائه نمایند که می‌تواند یکی از موارد ذیل باشد:

  1. ارائه مدرک معتبر تابعیت افغانستان
  2. حضور شخص متقاضی (پاسپورت در غیاب شخص متقاضی صادر نمی‌گردد)
  3. همراه داشتن کپی مدارک
  4. ثبت فرم در سایت نوبت دهی سفارت به آدرس (www.e-embassy.ir)
  5. مدت اعتبار پاسپورت غیر الکترونیک از یک تا پنج سال در نظر گرفته می شود و تعرفه آن به شرح ذیل می‌باشد:
  • یک ساله(۴۰ دلار)
  • دوساله (۶۰ دلار)
  • سه ساله(۸۰ دلار)
  • چهار ساله(۱۰۰ دلار)
  • پنج ساله( ۱۲۰ دلار)

 

تمدید پاسپورت

مدارک لازم برای تمدید پاسپورت

  • نوبت گیری و پر نمودن فرم اینترنتی به آدرس(www.e-embabssy.ir)
  • ارائه اصل و کپی صفحه اول و آخرین اعتبار پاسپورت

هزینه تمدید پاسپورت به شرح ذیل می‌باشد:

  • یک ساله (۲۱ دلار)
  • دوساله (۴۱ دلار)
  • سه ساله (۶۱ دلار)
  • چهارساله (۸۱ دلار)
  • پنج ساله (۱۰۱ دلار)

 

تفکیک از پاسپورت

در صورتی‌ که فرزند یا فرزندان دارنده پاسپورت به سن ۱۵ سالگی رسیده باشند می‌تواند از پاسپورت والدین‌شان تفکیک کردند و پاسپورت جدید برای‌شان صادر گردد. دارنده پاسپورت که همسر و فرزندان وی شامل پاسپورت می‌باشند در صورت ضرورت می‌تواند اعضای خانواه شامل پاسپورت را، تفکیک نماید.

 

شرایط و مدارک لازم برای تفکیک از پاسپورت:

  • حضور شخص متقاضی
  • ارائه اصل و کاپی پاسپورت
  • ثبت نام در سایت نوبت دهی سفارت به آدرس(www.e-embabssy.ir)
  • پرداخت تعرفه(مبلغ تعرفه به اساس اعتبار پاسپورت جدید تعیین می‌گردد.)

نکته: در صورتی‌که متقاضی در ایران به دنیا آمده باشد باید یک کپی از گواهی تولد یا کارت واکسن ارائه نماید.

 

الصاق عکس فرزندان و یا همسر به پاسپورت

شرایط و مدارک لازم برای الصاق عکس همسر به پاسپورت شوهر

  • ارائه اصل و کپی اسناد معتبر زوجیت(نکاح‌نامه رسمی) از نمایندگی‌های سیاسی و کنسولی جمهوری اسلامی افغانستان و یا صادره  از محاکم افغانستان با تائید ریاست امور کنسولی وزارت امورخارجه و یا نمایندگی‌های وزارت امورخارجه در شهر.
  • اصل و کپی مدارک معتبر شناسایی
  • دو قطعه عکس رنگی جدید از متقاضی
  • تکمیل فرم الصاق به آدرس(www.e-embabssy.ir)
  • پرداخت مبلغ (۱۰ دلار)

شرایط و مدارک لازم برای الصاق عکس فرزندان به پاسپورت پدر و یا مادر

  • ارائه  اصل و کپی برگه گواهی تولد تائید شده وزارت امور خارجه ایران
  • تکمیل دقیق فرم الصاق عکس به آدرس (www.e-embabssy.ir)
  • داشتن دو قطعه عکس جدید از فرزند متقاضی
  • پرداخت مبلغ(۱۰ دلار)

 تمام اسناد و مدارک که به تائید وزارت امورخارجه، نمایندگی‌های آن در شهرها  و نمایندگی‌های سیاسی و کنسولی جمهوری افغانستان در خارج رسیده باشد، در سفارت تائید می‌گردد.

اسناد مورد تائید وزارت امورخارجه جمهوری اسلامی ایران نیز در سفارت تائید می‌گردد.

شرایط تائید اسناد:

  • ارائه درخواست کتبی
  • ارائه اصل و کپی اسناد

اسنادی که در وزارت امورخارجه افغانستان و یا یکی از نمایندگی های وزارت امورخارجه در ولایات رسیده باشد، پس از دریافت نامه تائیدی از صحت آن طور رایگان تائید می گردد.

هزینه تائید اسناد:

  • تائید اسناد تحصیلی و ترجمه بعد از تائید وزارت امورخارجه ایران (۵ دلار)
  • تائید تصدیق مریضی صادره از مراجع معتبر بعد از تائید وزارت امور خارجه ایران (۱۰ دلار)
  • تائید ترجمه وثیقه مجردی، بلامانع ازدواج، نکاح‌نامه، وثیقه زوجیت و طلاق خط(۵۰ دلار)
  • تائید ترجمه وکالت‌نامه، حضر وراثت، اقرار خط، و اسناد تجاری معتبر از مراجع ایرانی بعد از تائید وزارت خارجه ایران(۱۲۵ دلار)

 

سفارت افغانستان در ایران

 

ویزا

اجازه نامه مهموری است که برای ورود، خروج و اقامت اتباع خارجی در قلمرو جمهوری اسلامی افغانستان، صادر می‌شود.

متقاضیان ویزا جمهوری اسلامی افغانستان می‌توانند جهت دریافت فرم و طی مراحل درخواست ویزا از شنبه الی چهارشنبه از ساعت ۸ صبح الی ۱۲ در سفارت حضور یابند.

در حال حاضر صرفاً ویزا با اقامت یک‌ماه برای متقاضیان صادر می‌گردد و ویزا کثیر المسافرت تنها برای رانندگان و برای مدت سه ماه صادر می‌شود.

مدارک لازم جهت صدور ویزا:

۱ - پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار

۲ - فورم تکمیل شده درخواست ویزا

۳ - دو قطعه عکس ۴*۳ رنگی با زمینه سفید

۴ - گواهی سلامت از پزشک مبنی بر عدم ابتلا به امراض مسری

۵ - فیش واریزی مبلغ ۸۰ یورو بابت ویزا یک ماهه و یا ۲۰۰ یورو بابت ویزا کثیر المسافرت سه ماهه

شرایط صدور ویزا:

  • ثبت نام و نوبت گیری در سامانه نوبت دهی سفارت به ادرس(www.e-embassy.ir)
  • حضور شخص متقاضی ویزا
  • ارائه اصل پاسپورت با داشتن اعتبار بیش از ۶ ماه
  • ارائه کپی پاسپورت و عکس جدید
  • ارائه گواهی سلامت
  • پرداخت هزینه نظر به نوعیت آن

هزینه ویزا:

  • همسران خارجی اتباع افغانستان اعم از ذکور و اناث که مطابق احکام شرعی ازدواج نموده باشند؛ با ارائه سند ازدواج و تائید، برای آن‌ها ویزا ورودی رایگان صادر می شود. ویزا مذکور در داخل کشور از طریق وزارت امور داخله به ویزا اقامت یک ساله تبدیل می‌گردد. قابل تذکر است، این کتگوری افراد بعد از خروج از کشور مکلف‌اند تا ویزا ورودی را مجدداً اخذ نمایند.  
  • سیاحت اتباع ایرانی(۱۰۰ دلار) اتباع غیر ایرانی (۸۰ دلار)
  • ویزا رانندگان کثیر(۲۲۰ دلار)
  • ویزا رانندگان یک مرتبه(۱۱۰ دلار)
  • ویزا رانندگان اتباع ترکیه(۸۰ دلار)
  • ویزا ورودی بر اساس نامه ریاست کنسولی وزارت امورخارجه افغانستان(۱۱۰ دلار)

ویزا کثیرالمسافرت بعد از موافقت وزارت امورخارجه جمهوری اسلامی افغانستان و با در نظر داشت رویه بالمثل برای کارکنان موسسات خارجی، عمله پروازی، دریوران، روسا و اعضای کمپانی‌های خارجی به اعتبار سه ماه  و دفعات ورود متعدد صادر می‌شود.

 

روال تأیید اسناد و مدارک تحصیلی چگونه است؟

مدارک و  اسناد تحصیلی که ممهور به مهر وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی افغانستان و یا جمهوری اسلامی ایران باشد قابل تأیید می‌باشند.

 

مدارک و اسناد تحصیلی صادره از جمهوری اسلامی افغانستان:

چنین مدارکی باید ممهور به مهر وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی افغانستان باشد و تأییدیه آن به سفارت مواصلت نموده باشد.

لازم ذکر است که تأییدیه اسناد مهر شده در وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی افغانستان حدود یک هفته از زمان تأیید آن به سفارت مواصلت می‌نماید.

این دسته مدارک و اسناد تحصیلی به صورت رایگان تأیید می‌گردد.

 

مدارک و اسناد تحصیلی صادره از جمهوری اسلامی ایران:

اسناد و مدارک تحصیلی صادره از جمهوری اسلامی ایران، باید پس از طی مراحل در ادارات صادره کننده از جمله وزارت آموزش پرورش و یا وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، توسط وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران تأیید و مهر گردد.

این دسته از اسناد و مدارک پس از واریز ۸ یورو به حساب سفارت تأیید می‌گردد و صرفا اسناد تجاری در بدل هزینه متفاوت دارد.

لازم به ذکر است چنانچه تقاضای تأیید اسناد مربوط به تمام دوره‌های تحصیلی هر فردی یکباره انجام شود، صرفاُ یک بار وجه مذکور دریافت می‌گردد، بنابراین پیشنهاد می‌گردد که مراجعین محترم پس از تکمیل تمامی اسناد خویش به سفارت مراجعه نمایند تا ناگزیر به پرداخت وجه اضافی نگردند.

ترجمه مدارک و اسناد تحصیلی، مجزا محاسبه گردیده و باید ۸ یورو بابت تأیید آنها به حساب سفارت واریز گردد.

مریم میرهاشمی
وبگردی
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
کلیه پاسخ هایی که توسط کارشناسان و متخصصان هر رشته به کاربران داده میشود کاملا حالت پیشنهادی دارند و نباید به عنوان تشخیص, تجویز, یا رهنمودهای تخصصی و قانونی تلقی شوند و در صورت لزوم شخصی بایستی حتما از منابع تخصصی تر مانند پزشکان متخصص, وکلا, و ... نیز کمک بگیرد. این مسئولیت کاملا بر عهده مخاطبان است که قبل از هر نوع تصمیم گیری یا اقدامی از صحت و مفید بودن این اطلاعات برای خود اطمینان حاصل کرده و صرفا با مسئولیت خودشان به این پیشنهادات عمل کنند.
کلیه سوالات توسط کارشناسان رشته مربوط به هر مطلب پاسخ داده میشود.
به سوالات تکراری, خارج از موضوع, و غیرقابل انتشار پاسخ داده نمیشود.
چهره‌ها در ستاره