تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۳۹۸ - ۰۱:۰۰
کد خبر: ۳۲۸۵۱
ساختمان سفارت آلمان در تهران واقع شده‌است. سفارت رسمی دولت جمهوری فدرال آلمان در کشور ایران، روابط دو جانبه ایران و آلمان را پیگیری می‌کند.

سفارتخانه آلمان


ستاره |
سرویس عمومی - 
آلمان با نام رسمی جمهوری فدرال آلمان، کشوری در قاره اروپا بوده که پایتخت آن برلین است. آلمان از شمال با دریای شمال، دانمارک و دریای بالتیک، از شرق با لهستان و جمهوری چک، از جنوب با اتریش و سوئیس و از غرب با فرانسه، لوکزامبورگ، بلژیک و هلند هم‌مرز است. مساحت این کشور ۳۵۷۳۸۲ کیلومتر مربع بوده و با ۸۲ میلیون نفر، پرجمعیت‌ترین کشور اروپاست. سفارت آلمان در تهران، خیابان فردوسی واقع شده‌است. در این مطلب اطلاعات تکمیلی سفارت کشور آلمان آورده ارائه شده‌است.



اطلاعات و آدرس سفارت آلمان در تهران

آدرس: تهران - خیابان فردوسی - شماره ۳۲۴/۳۲۰

کدپستی: ۱۱۳۶۵

صندوق پستی: ۱۷۹-۱۱۳۶۵

تلفن: ۳۹۹۹۰۰۰۰

اطلاعات در مورد ویزا: ۳۹۹۹۱۲۱۳ - ۳۹۹۹۱۴۹۹

شماره فاکس بخش ویزا: ۳۹۹۹۱۸۶۰

سایت سفارت آلمان: سایت رسمی سفارت آلمان در تهران

آدرس پست الکترونیکی: info@teheran.diplo.de 

 

بخش حقوقی و کنسولی

در این مراکز خدمات کنسولی سفارت و درخواست‌های گوناگون بررسی و ارائه می‌شوند.

 

ساعات کاری سفارت آلمان

یکشنبه، چهارشنبه و پنجشنبه: ساعت ۷ الی ۱۵:۳۰ 

دوشنبه و سه شنبه: ساعت ۷ الی ۱۶

ماه‌های جولای و آگوست (یکشنبه تا پنجشنبه): ساعت ۷:۳۰ تا ۱۴:۳۰

بخش تائید مدرک (یکشنبه تا پنج شنبه): ساعت ۷:۳۰ تا ۱۰:۳۰ (با تعیین وقت قبلی)

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد جزئیات تائید مدارک، هزینه‌ها و سایر سوالات، می‌توانید به سایت سفارت، قسمت راهنمای تائید مدارک مراجعه کنید.

 

نکات مهم برای مراجعه به سفارت آلمان

  • قبل از مراجعه به بخش کنسولی و حقوقی، اطلاعات لازم در مورد روند انجام امور و مدارک مورد نیاز را از طریق وب‌سایت سفارت کسب کنید.
  • در صورت نقص مدارک، باجه‌ها درخواست شما را نخواهند پذیرفت.
  • تمامی هزینه‌های خدمات کنسولی به صورت نقد و به ریال دریافت می‌شود.
  • در بخش حقوقی و کنسولی چک پول هم پذیرفته می‌شود.
  • جهت درخواست تائید مدارک، کپی برابر با اصل، تائید امضا، گواهی‌های کنسولی و مشاوره در امور حق ارث، تابعیت و خانواده، تعیین وقت قبلی لازم است؛ می‌توانید از طریق لینک سفارت که در بالا ارائه شد اقدام کنید.

 

سفارتخانه آلمان در ایران


گرفتن وقت از سفارت آلمان

نکات زیر برای گرفتن وقت سفارت کشور آلمان از طریق وب‌سایت سفارت (برای ارائه درخواست ویزاهای بلندمدت) کاربرد دارد.

  • بعد از مراجعه به سایت و دریافت وقت سفارت می‌توانید مراحل گرفتن وقت سفارت را پیگیری کنید. بعد از اینکه طبق راهنمایی‌ها ثبت‌نام کردید، ۲ ایمیل دریافت خواهید کرد؛ ایمیل اول ظرف ۳۰ دقیقه بعد از ثبت‌نام برای شما ارسال خواهد شد و شامل تائیدیه و کد پیگیری است. ایمیل دوم چند هفته بعد ارسال خواهد شد که ایمیل وقت سفارت بوده و تاریخ و زمان دقیق مصاحبه در آن اطلاع‌رسانی می‌شود.
  • در روند جدید گرفتن وقت سفارت کشور آلمان، نزدیک‌ترین وقت سفارت به متقاضیان داده خواهد شد. ثبت‌نام در این سامانه تنها چند دقیقه زمان خواهد برد.
  • بعد از اینکه ثبت‌نام شما تمام شد و ایمیل شماره پیگیری را دریافت کردید، امکان پاسخگویی به سوالات مربوط به وضعیت درخواست و زمان اعلام وقت سفارت را نخواهید داشت.
  • سفارت در اولین فرصت، وقت قطعی شما برای مصاحبه ویزا را از طریق ایمیل اعلام می‌کند. این ایمیل شامل یک لینک برای تائید وقت و لینک دیگری برای باطل کردن وقت است. اگر ظرف مدت ۷ روز بعد از دریافت «ایمیل وقت» آن را تائید نکنید، به صورت خودکار وقت شما حذف خواهد شد.
  • اگر در زمانی که سفارت برای شما معین کرده، امکان حضور در سفارت را نداشته و انصراف خود را اعلام کردید، برای دریافت وقت جدید باید مجدد ثبت‌نام کنید.

 

سفارت خانه آلمان


ویزای کوتاه مدت

طبق اطلاعیه‌ درج‌شده در سایت سفارت آلمان، این سفارت از تاریخ ۱۱ شهریور ۱۳۹۷، برای تسهیل روند درخواست ویزای کوتاه‌مدت (تا حداکثر ۹۰ روز) در آلمان (ویزای شینگن) با شرکت خدماتی ویزامتریک همکاری خواهد کرد. طبق اطلاعات موجود در این اطلاعیه، ویزامتریک، درخواست‌های روادید شینگن را در مرکز درخواست روادید خود که زیر نظر سفارت فعالیت می‌کند، می‌پذیرد.

تذکر مهم: سامانه‌ی اینترنتی  www.visametric.ir هیچ ارتباطی با سفارت و شرکت کارگزاری ویزامتریک ندارد.

آدرس ویزامتریک: تهران، خیابان خالد اسلامبولی، نبش خیابان بیست و یکم، پلاک ۱۳۷، ساختمان شیرازی، طبقه اول، کدپستی: ۱۵۱۳۹۳۳۱۳۴)

سفارت آلمان در تهران، طبق روال پیشین، درخواست‌های متقاضیان برای دریافت ویزا را بررسی و در مورد آن تصمیم‌گیری می‌کند. ویزامتریک تنها عودت گذرنامه را به عهده خواهد داشت و نقشی در تصمیم‌گیری در مورد صدور ویزای متقاضیان یا اطلاعی از دلایل صدور یا رد ویزا نخواهد داشت.

لازم به ذکر است که تعیین وقت و ارائه درخواست برای ویزای بلندمدت (بیش از ۹۰ روز در آلمان)، به عنوان مثال درخواست ویزای تحصیلی، ویزای کار یا پیوست به خانواده همچنان طبق روند قبلی صورت گرفته و تغییری در روند این نوع ویزاها اتفاق نیفتاده است. به این ترتیب ثبت‌نام برای تعیین وقت این دسته از ویزاها و ارائه درخواست، کماکان و منحصرا نزد سفارت انجام می‌شود.

 

سفارتخانه آلمان در تهران

 

توجه: از تاریخ ۲۲ مرداد ۱۳۹۷، ثبت‌نام برای تعیین وقت درخواست روادید شینگن از طریق سایت اینترنتی سفارت آلمان در تهران متوقف شده‌است. در صورتی که هنوز نسبت به گرفتن وقت اقدام نکرده‌اید،برای گرفتن وقت جهت ارائه درخواست روادید شینگن باید به ویزامتریک مراجعه کنید.


بیشتر بدانید: راهنمای سفر به آلمان؛ فرهنگ، قوانین و دیدنی‌ها


مدارک لازم برای دریافت ویزای توریستی آلمان

برای دریافت ویزای توریستی آلمان، لازم است هنگام مراجعه به سفارت، به غیر از فرم درخواست روادید مدارک زیر را همراه داشته باشید.

قبل از نام بردن از مدارک بهتر است به این مورد توجه داشته باشید که باید از تمامی مدارک یک نسخه کپی تهیه نمائید. بعد از تطابق اصل مدارک با کپی آن‌ها مدارک اصلی به شما بازگردانده می‌شود. مدارک فارسی‌تان نیز باید به صورت رسمی به انگلیسی ترجمه شده باشند.

۱. شناسنامه ایرانی

۲. گذرنامه: گذرنامه‌ شما باید حتما اعتباری بیشتر از ۶ ماه از تاریخ پایانی اعتبار ویزای درخواستی باشد. از صفحاتی که مهر ویزا در آن خورده و صفحات اول تا پنجم کپی تهیه نمائید.

۳. سه قطعه عکس رنگی

  • اگر نام همراهان در پاسپورت درخواست کننده‌ ویزا درج شده باشد، وجود دو قطعه عکس رنگی از هر یک از آن ها در مدارک الزامی است.
  • عکس‌ها باید رنگی، زمینه سفید، تمام‌رخ در ابعاد ۴*۶، مربوط به کمتر از سه ماه پیش و کاملاً با ظاهر فعلی صاحب عکس هم‌خوانی داشته باشد.
  • طبق مقررات شنگن، عکس شما روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.

۴. دعوت‌نامه: دعوت‌نامه باید از طریق فردی که شما را می‌شناسد و مقیم آلمان باشد برای شما ارسال شود. در صورت نداشتن دعوت‌نامه برگه‌ای که تائید کند شما برای تمام مدت اقامت در آلمان هتل رزرو کرده‌‌اید لازم است. همچنین سند مالکیت، قبض مالیات ملکی و یا قبض عوارض سکونت که نشان از این باشد که شما در آلمان صاحب مسکن هستید، کمک کننده است.

۵. اجازه کتبی و رسمی والدین یا قیم قانونی: مختص کودکانی که تنها یا به همراه شخص ثالثی سفر می‌کنند.

۶. اسناد رسمی شغلی و منابع مالی

  • دقت کنید که قصد سفر و مدت آن باید با سطح امکانات مالی تناسب داشته باشد. این معیار بر اساس حداقل حقوق روزانه ضرب در تعداد روزهای اقامت محاسبه می‌شود.
  • صاحبان صنوف، تجار، صاحبان صنایع: سند قانونی ثبت مؤسسه، صورت‌حساب بانكی (مشروح عملیات بانكی ماه آخر) یا دفترچه حساب پس‌انداز با تاریخ گشایش حساب در دست داشته باشید.
  • حقوق بگیران: گواهی اشتغال به كار (تاریخ دقیق شروع به كار و مدت مرخصی)‌، فیش حقوق ماه قبل و صورت‌حساب بانكی (مشروح عملیات بانكی ماه آخر) یا دفترچه حساب پس‌انداز با تاریخ گشایش حساب لازم است.
  • کارکنان مستقل و مشاغل آزاد: کارت صنفی، ‌صورت‌حساب بانكی (مشروح عملیات ماه آخر) یا دفترچه حساب پس‌انداز با تاریخ گشایش حساب برای ارائه لازم است.
  • اشخاص تحت تكفل (زنان خانه‌دار یا فرزندان): گواهی کار، صورت‌حساب بانكی (مشروح عملیات بانكی ماه آخر) یا دفترچه حساب پس‌انداز متكفل (شوهر، پدر) با تاریخ گشایش حساب خود را به همراه داشته باشید.

توجه مهم: دقت فرمائید که پرینت حساب بانکی باید بر روی سربرگ انگلیسی و مهر شده به سفارت ارائه شود.

۷. گواهی اشتغال به تحصیل: مختص دانش‌آموزان دبستانی، دبیرستانی و دانشجویان.

۸. بیمه مسافرت فردی یا جمعی: برای متقاضیان روادید الزامی است؛ این بیمه موارد زیر را تحت پوشش خود قرار می‌دهد.

  • هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری.
  • این بیمه همچنین باید تا پایان اقامت شما در تمام کشورهای منطقه شینگن معتبر باشد.
  • شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور آلمان داشته باشد.
  • حداقل پوشش بیمه برای هر شخص مبلغ ۳۰ هزار یورو است.

۹. بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد آلمان

۱۰. فاکتور پرداخت‌شده‌ هتل برای کل مدت اقامت در صورت لزوم


بیشتر بدانید: هزینه ویزا شینگن در سال ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰ چقدر است؟


 توصیه‌‌های کلی سفارت آلمان به متقاضیان ویزا

  • پیش از مراجعه به بخش کنسولی، اطلاعات لازم در مورد روند انجام امور و مدارک مورد نیاز را از طریق وب‌سایت سفارت آلمان کسب کنید؛ در صورت نقص مدارک، باجه از پذیرفتن درخواست معذور است.
  • جهت درخواست گذرنامه جدید و کارت شناسایی آلمانی باید وقت قبلی تعیین شود.
  • ایمیل‌های خود را به زبان انگلیسی یا آلمانی ارسال کنید. سفارت آلمان به ایمیل‌هایی که به زبان فارسی نوشته شده‌اند، پاسخ نخواهد داد.

سفارت از پاسخ دادن به سؤالات زیر معذور است.

  • پرسش‌های مربوط به تعیین وقت مصاحبه.
  • پرسش‌هایی که پاسخ آن ها در سایت سفارت موجود است.
  • پرسش‌هایی که در حوزه مسئولیت سفارت آلمان در تهران نیست.
مریم میرهاشمی
وبگردی
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
کلیه پاسخ هایی که توسط کارشناسان و متخصصان هر رشته به کاربران داده میشود کاملا حالت پیشنهادی دارند و نباید به عنوان تشخیص, تجویز, یا رهنمودهای تخصصی و قانونی تلقی شوند و در صورت لزوم شخصی بایستی حتما از منابع تخصصی تر مانند پزشکان متخصص, وکلا, و ... نیز کمک بگیرد. این مسئولیت کاملا بر عهده مخاطبان است که قبل از هر نوع تصمیم گیری یا اقدامی از صحت و مفید بودن این اطلاعات برای خود اطمینان حاصل کرده و صرفا با مسئولیت خودشان به این پیشنهادات عمل کنند.
کلیه سوالات توسط کارشناسان رشته مربوط به هر مطلب پاسخ داده میشود.
به سوالات تکراری, خارج از موضوع, و غیرقابل انتشار پاسخ داده نمیشود.
چهره‌ها در ستاره