تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۳۹۸ - ۰۳:۰۰
کد خبر: ۳۲۸۱۵
هلند کشوری در شمال غرب قاره‌ اروپا بوده که پایتخت آن شهر آمستردام، مقصد بسیاری از گردشگران محسوب می‌شود. سفارت هلند در تهران، آماده‌ ارائه‌ خدمات گوناگونی به مراجعه‌کنندگان از جمله صدور ویزای شینگن است.

سفارت کشور هلند در ایران


ستاره |
سرویس عمومی -
 ایرانیان زیادی در تکاپوی گرفتن وقت سفارت و آماده‌سازی مدارک خود برای گرفتن ویزای شینگن از VFS سفارت هلند در تهران هستند. این کشور اروپایی از جنبه‏‌های مختلف توریستی، بیزینس و تحصیلی مقصدی جذاب و فوق العاده برای افراد به حساب می‌آید؛ اما با توجه به حجم زیاد درخواست وقت از سفارت هلند و حساسیت کشورهای عضو شینگن در رسیدگی به پرونده متقاضیان آسیایی، در این مطلب توضیح نکاتی در رابطه با سفارت هلند در تهران و گرفتن وقت از این سفارت آورده شده‌است؛ با ما باشید.



اطلاعات و آدرس سفارت هلند در تهران

آدرس: از تاریخ ۷ مرداد ۱۳۹۷ به خیابان موسوی (گلستان پنجم)، میدان هروی، طبقه چهارم هروی سنتر انتقال یافته است. از طریق نقشه بالا می‌توانید آدرس دقیق را پیدا کنید.

تلفن: ۲۳۶۶۰۰۰۰ (۰۲۱) 

فکس: ۲۳۶۶۰۱۹۰ - ۲۳۶۶۰۳۹۰ - ۲۳۶۶۰۴۹۰ (۰۲۱) 

روز و ساعات کاری: يکشنبه تا پنجشنبه، ساعت ۷:۳۰ الی ۹ 

آدرس وب‌سایت: http://iran.nlembassy.org/ 

آدرس پست الکترونیکی: teh@minbuza.nl


ساعات کاری

ساعات کاری VFS سفارت کشور هلند در تهران به استثنای روزهای جمعه، شنبه و دیگر تعطیلات رسمی است.

  • ارائه مدارک به کانتر هر روزه از ساعت ۰۸:۰۰ تا ۱۵
  • دریافت پاسپورت و به اصطلاح پیکاپ ویزا از ۱۵:۰۰ تا ۱۷:۰۰
  •  پشتیبانی تلفنی از ساعت ۰۸:۰۰ تا ۱۷
  • ویزا و اجازه اقامت: یکشنبه – چهارشنبه از ساعت ۹ تا ۱۲ صبح
  • ساعات پاسخگویی به تلفن: ۲۴ ساعت شبانه‌روز در ۷ روز هفته

 

مراحل اخذ وقت سفارت هلند

برای دریافت ویزای شینگن از این سفارت، ملزم به تعیین وقت سفارت شینگن به صورت آنلاین هستید. برای اجتناب از مواجه شدن با ترافیک کاری VFS هلند و هرگونه تاخیر در برنامه‌ریزی شخصی سفرخود پیشنهاد می‌شود که از ۳ ماه قبل از زمان برنامه سفرتان اقدام به رزرو وقت سفارت نمائید. مراحل گرفتن وقت به صورت زیر است:

  • به صفحه اصلی وب‌سایت VFS global هلند مراجعه کنید.
  • با استفاده از منوی SCHEDULE AN APPOINTMENT و ارسال ایمیلی با مشخصات ذیل به آدرس appt.netherlands@vfshelpline.com اقدام به تعیین وقت سفارت کنید.

 

تعیین وقت سفارت هلند

 

  • پس از ارسال ایمیلی با محتوای مذکور، درصورتی که اطلاعات ارائه شده توسط متقاضی با استانداردهای سفارت مطابقت داشته باشد، نامه تائیدیه‌ای از طرف VFS global تحت عنوان appointment confirmation به آدرس ایمیل متقاضی ارسال خواهد شد.

 

مراحل اخذ ویزا و وقت سفارت هلند

 

نکته: توجه داشته باشید که در صورت تائید وقت سفارت هلند برای انجام مصاحبه با آفیسر، انگشت‌نگاری و ارائه مدارک مورد نیاز، امکان کنسل کردن و یا برنامه‎ریزی مجدد برای متقاضی پرونده وجود ندارد؛ درصورت عدم حضور در زمان تعیین شده در مرکز VFS global هلند، امکان رزرو وقت سفارت تا یک‌ماه برای شما مقدور نمی‌باشد.


بیشتر بدانید: چگونه می‌توان ویزای شینگن گرفت؟


مدارک مورد نیاز جهت تعیین وقت سفارت هلند

تعیین وقت سفارت پیش نیاز دریافت ویزای شینگن است؛ جهت رزرو وقت سفارت، تنها ارسال اطلاعات اولیه از طریق ایمیل قیدشده کفایت می‌کند. اما در صورتی که قصد سپردن امور ویزای خود را به یک آژانس مسافرتی مطمئن دارید، می‌بایست جهت آمادگی برای وقت مصاحبه، مدارک ذیل را جهت ارزیابی و رفع نواقص احتمالی به کارشناسان ویزای شینگن آژانس مورد نظر خود ارائه دهید.

  1. فرم تکمیل شده درخواست ویزا
  2. اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار به انضمام پاسپورت‌های قبلی
  3. دو قطعه عکس ۳٫۵×۴٫۵ مربوط به سه ماه اخیر
  4. ترجمه انگلیسی مدارک مالی ( نامه تمکن بانک، گردش سه ماهه حساب بانکی)
  5. ترجمه انگلیسی اسناد ملکی
  6. ترجمه انگلیسی مدارک شغلی (گواهی اشتغال به کار با سربرگ شرکت، پروانه کسب، حکم بازنشستگی و موارد دیگر)
  7. ترجمه انگلیسی مدارک تحصیلی (گواهی اشتغال به تحصیل، کارت دانشجویی و غیره)
  8. بلیط پرواز
  9. رزرو هتل
  10. بیمه مسافرتی

هلند


هزینه ویزای هلند

برای کودکان زیر ۶ سال: رایگان

برای کودکان ۶ تا ۱۱ سال: ۳۵ یورو

برای بزرگسالان: ۶۰ یورو


مدارک لازم برای ویزای توریستی هلند

برای دریافت ویزای توریستی هلند لازم است مدارک زیر را در وقت تعیین شده به سفارت هلند ارائه دهید. این مدارک نیازی به تائیدیه دادگستری و وزارت امور خارجه ندارند.

  •  اصل پاسپورت با امضا، به همراه پاسپورت‌های قبلی
  • مدت اعتبار حداقل ۳ ماه از تاریخ ورود، با حداقل ۲ صفحه‌ خالی باشد.
  • ارائه‌ گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.
  • عکس پرسنلی با سایز ۳۵ در ۴۵ میلی‌متر رنگی، تمام رخ با زمینه سفید
  • اصل و ترجمه‌ شناسنامه و کپی از تمام صفحات آن
  • کپی ویزاهای اخذ شده‌ قبلی
  •  رضایت‌نامه‌ محضری به عنوان مجوز خروج برای افراد زیر ۱۸ سال و خانم‌های متاهلی که تنها سفر می‌کنند
  • اسنادی که تفریحی و توریستی بودن سفر را ثابت کرده و بیانگر بازگشت به مبدا پس از اتمام سفر هستند که در زیر آورده شده‌است.
  • مدارک مربوط به مدت زمان سفر و اقامت در هتل
  •  اصل گواهی حساب بانکی به زبان انگلیسی با مهر و امضاء بانک
  •  حساب‌های جاری: کارکرد سه ماه اخیر؛ در صورت نداشتن گردش حساب، گواهی موجودی حساب نیز قابل ارائه است.
  • سپرده‌­های بانکی: ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر بین­‌الملل قابل قبول است.
  • اصل و ترجمه‌ی سند مالکیت با تائیدیه دادگستری.
  •  اصل و ترجمه‌ مدارک شغلی؛ مدارک لازم مشاغل مختلف در زیر آورده شده‌است.
  • پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی.
  • وکلا: پروانه وکالت.
  • مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی و تائیدیه مرخصی، آخرین لیست بیمه.
  • بازنشسته‌ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.
  • مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت.
  • در صورت خویش‌فرما بودن: جواز کسب و آگهی تأسیس.
  • دانش ‌آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار.
  • برای دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت‌­نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.
  • گواهی و بیمه‌ سلامت پزشکی
  • پرداخت هزینه‌ برای اخذ ویزا
  • تکمیل فرم‌های درخواست ویزا
مریم میرهاشمی
وبگردی
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
کلیه پاسخ هایی که توسط کارشناسان و متخصصان هر رشته به کاربران داده میشود کاملا حالت پیشنهادی دارند و نباید به عنوان تشخیص, تجویز, یا رهنمودهای تخصصی و قانونی تلقی شوند و در صورت لزوم شخصی بایستی حتما از منابع تخصصی تر مانند پزشکان متخصص, وکلا, و ... نیز کمک بگیرد. این مسئولیت کاملا بر عهده مخاطبان است که قبل از هر نوع تصمیم گیری یا اقدامی از صحت و مفید بودن این اطلاعات برای خود اطمینان حاصل کرده و صرفا با مسئولیت خودشان به این پیشنهادات عمل کنند.
کلیه سوالات توسط کارشناسان رشته مربوط به هر مطلب پاسخ داده میشود.
به سوالات تکراری, خارج از موضوع, و غیرقابل انتشار پاسخ داده نمیشود.
چهره‌ها در ستاره