توریاب
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۳۹۷ - ۲۲:۳۰
کد خبر: ۲۴۹۸۰
قیمت و هزینه ویزای عراق در سال 97 برابر با 41 دلار است که بنابر گفته رییس ستاد اربعین این قیمت با دلار در سامانه نیما محاسبه و در سامانه سماح قرار خواهد گرفت.

هزینه ویزای عراق 97 چقدر است؟


ستاره |
سرویس عمومی - 
با شروع ماه محرم و صفر مشتاقان زیارت کربلای معلی و دیگر اماکن مذهبی عراق بیش از پیش می‌گردد. به خصوص در ایام پیاده روی اربعین که سیل عظیم جمعیت از اقصی نقاط جهان وارد خاک عراق شده و خود را در این روز عزیز به بارگاه ملکوتی سیدالشهدا می‌رسانند. در سال ۹۷ و با نوسانات عجیب قیمت دلار در ایران میزان هزینه‌های مربوط به اخذ ویزای عراق نیز دچار تغییر گردیده است. همراه ما با آخرین اخبار قیمت ویزای عراق ۹۷ باشید.


قیمت و هزینه ویزای عراق در سال 97 چقدر است؟

در این روزها افزایش قیمت دلار تاثیرات زیادی بر قیمت ویزای عراق داشته است البته قیمت ویزای کشور عراق تغییری نداشته و این کاهش ارزش ریال است که آن را دچار نوسان کرده است. 

دبیر ستاد اربعین با اشاره به اینکه زائران پیاده‌روی اربعین برای ورود به خاک عراق باید هر سال ۴۱ دلار پرداخت می‌کردند، خاطر نشان کرد: امسال بر اساس حذف دلار از مبادلات ارزی ایران و عراق، هزینه ویزا معادل دینار یا یورو محاسبه خواهد شد و زائران این مبلغ را بر مبنای ریال پرداخت می‌کنند.

مدیرکل دفتر امور مرزی وزارت کشور با بیان اینکه تلاش ما کاهش هزینه زائران اربعین است، گفت: قرار بود هزینه ویزای اربعین با ارز آزاد محاسبه شود که با توافقاتی که صورت گرفته است، مقرر شد تا قیمت ویزای اربعین با ارز تعادلی که سامانه نیما اعلام می‌کند، مشخص شود که در نهایت زائران با ثبت‌نام در سامانه سماح می‌توانند مبلغ نهایی آن را که نوساناتی نیز دارد، پس از اعلام سازمان حج و زیارت مشاهده و پرداخت کنند.

با توجه به کاهش نرخ دلار و با موافقت بانک مرکزی هزینه ویزای زائران از ۳۶۶ هزار تومان به ۲۳۴ هزار و ۸۸۵ تومان کاهش پیدا کرد.


اطلاعات، مدارک و نکات لازم برای اخذ ویزای کشور عراق

اطلاعات تماس سفارت کشور عراق در تهران

  • آدرس سفارت عراق: خیابان ولیعصر، کوچه برادران، کوچه مظفر، پلاک ۱۱۶۴۰٫
  • تلفن: ۹۸۲۱۸۸۹۳۸۸۶۵+، ۹۸۲۱۸۸۹۳۸۸۶۶+
  • فاکس: ۹۸۲۱۸۸۹۳۸۸۶۶+
  • آدرس کنسولگری سفارت عراق: خیابان ولیعصر، کوچه برادران، کوچه مظفر، پلاک ۱۱۶۴۰٫
  • تلفن: ۹۸۲۱۸۸۹۳۸۸۶۵+
  • آدرس پست الکترونیکی سفارت: tehemb@iraqmofamail.net
  • آدرس وب سایت: http://mofamission.gov.iq/en/IranTeh

 

مدارک لازم برای اخذ ویزای عراق

  • اصل پاسپورت
  • دو قطعه عکس ۴*۳ با زمینه سفید

 

انواع ویزای عراق

  • ویزای توریستی یک ماهه انفرادی
  • ویزای توریستی یک ماهه گروهی

 

مدت زمان لازم برای اخذ ویزای عراق

ویزای توریستی یک ماهه انفرادی: ۳ روز کاری

 

نکات قابل توجه اخذ ویزای عراق

  • جهت دریافت ویزا گروهی عراق نیازی به حضور تمام افراد نمی‌باشد و یک نفر به عنوان نماینده کافی است.
  • برای مسافرت با ویزای گروهی عراق تمامی اعضا در طول سفر بصورت کاروانی باید سفر کنند و اجازه عبور به تنهایی از مرز را نخواهند داشت.
  • پس از صدور ویرای عراق شما ۳ ماه زمان دارید تا به عراق سفر کنید و پس از آن ۱ ماه اجازه اقامت در کشور عراق را دارید.
  • ویزای عراق قابل تمدید نمی‌باشد و فقط یک بار حق ورود و خروج به عراق را با این ویزا دارید.
حمید قارایی
وبگردی
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
کلیه پاسخ هایی که توسط کارشناسان و متخصصان هر رشته به کاربران داده میشود کاملا حالت پیشنهادی دارند و نباید به عنوان تشخیص, تجویز, یا رهنمودهای تخصصی و قانونی تلقی شوند و در صورت لزوم شخصی بایستی حتما از منابع تخصصی تر مانند پزشکان متخصص, وکلا, و ... نیز کمک بگیرد. این مسئولیت کاملا بر عهده مخاطبان است که قبل از هر نوع تصمیم گیری یا اقدامی از صحت و مفید بودن این اطلاعات برای خود اطمینان حاصل کرده و صرفا با مسئولیت خودشان به این پیشنهادات عمل کنند.
کلیه سوالات توسط کارشناسان رشته مربوط به هر مطلب پاسخ داده میشود.
به سوالات تکراری, خارج از موضوع, و غیرقابل انتشار پاسخ داده نمیشود.
یلدا