تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۶:۰۰
کد خبر: ۱۹۵۹۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
آلمان یکی از پیشرفته ترین کشور های دنیا است که به لحاظ موقعیت اقتصادی و برابری اجتماعی مردم آن کشور در وضعیت فوق العاده مناسبی قرار دارند. در ادامه میخواهیم روش های مهاجرت به آلمان را برای شما شرح دهیم.

درباره آلمان

جمهوری فدرال آلمان، واقع در اروپا و یکی از صنعتی‌ترین و پیشرفته‌ترین کشورهای جهان است. ماشین حساب در آلمان اختراع شده است و همین اشاره کافی است که بدانید شما وارد یک کشور دقیق، منظم و قانون‌مدار خواهید شد. در آن فرار کردن از زندان جرم محسوب نمی‌شود! زیرا دولتمردان آلمانی اعتقاد دارند که فرار کردن بخشی از حس آزادی است که به طور غریزی درون هر فردی وجود دارد. به هر حال آلمان کشوری بسیار خاص در اروپا محسوب می‌شود که با دانمارک، لهستان، اتریش، چک، سویس، فرانسه، لوکزامبورگ، بلژیک و هلند هم‌مرز است.

روش های مهاجرت به آلمان


بیشتر بخوانید: راهنمای سفر به آلمان؛ فرهنگ، قوانین و دیدنی‌ها


نکته: خواننده محترم این نکته را به خاطر داشته باشید که این مطلب بر اساس آخرین اطلاعات سال 2017 جمع‌آوری‌شده، پس امکان آن وجود دارد که دولت آلمان در هر لحظه برخی شرایط پذیرش مهاجر بخصوص در قبال شهروندان ایرانی را به هر نحوی تغییر دهد. پس به خاطر داشته باشید این تنها یک راهنمایی کلی است و برای به دست آوردن اطلاعات دقیق‌تر حتماً باید از طریق وکلای معتبر و سفارت آلمان، از آخرین جزییات مطلع شوید. همچنین ممکن است راه های دیگری نیز برای مهاجرت به آلمان وجود داشته باشد که در این مطلب نیامده است.
 

انواع مهاجرت به آلمان

آلمان را می‌توانیم جذاب‌ترین کشور برای مهاجرت بنامیم. سطح بالای زندگی در این کشور، وجود موقعیت‌های فراوان شغلی، قوانین خوب و توسعه عدالت اجتماعی بین اقشار جامعه باعث شده تا بیشتر مهاجرانی که می‌خواهند به اروپا بروند، آلمان را برای مهاجرت خود انتخاب کنند. روش‌های متنوعی برای دریافت اقامت این کشور و زندگی در آلمان وجود دارد که بسته به نوع شرایط خود می‌توانید یکی از آن‌ها را انتخاب کنید.

روش های مهاجرت به آلمان


مهاجرت به آلمان از طریق ازدواج

یکی از روش‌های معمول دریافت تابعیت یک کشور از طریق ازدواج کردن است. طبق قوانین کشور آلمان اگر شما به عنوان یک خارجی، با زن یا مردی که آلمانی است ازدواج کنید در مرحله اول اجازه اقامت و در مراحل بعد تابعیت کشور آلمان را می‌توانید اخذ کنید؛ اما در این بین قوانینی وجود دارد که باید رعایت شود. مثلاً فرد آلمانی که قرار است با شما ازدواج کند اول باید ثابت کند که توانایی تأمین هزینه زندگی مشترک را دارد و نیازی به کمک‌های دولتی ندارد، دوم اینکه شما که قرار است با فردی آلمانی ازدواج کنید باید زبان آلمانی را تا سطح A1 فراگرفته باشید. پس از ازدواج مدارک کامل ازدواج و صحت موارد ذکر شده در بالا را باید به سفارت آلمان در کشورتان تحویل دهید تا شرایط را بررسی کنند. در صورت صحیح بودن همه چیز به شما اجازه ورود به آلمان داده می‌شود و بعد از گذشت 3 سال زندگی در آلمان شما می‌توانید برای دریافت اقامت دائم این کشور اقدام نماید. پس از آن فرزند شما که در خاک این کشور به دنیا بیاید و 8 سال در این کشور زندگی کند می‌تواند اقدام به درخواست تابعیت دائم کند.

روش های مهاجرت به آلمان


مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه گذاری یا ثبت شرکت

از آنجایی که آلمان یک کشور صنعتی و پیشرفته است، مزایای زیادی برای سرمایه گذاری در این کشور ارائه وجود دارد که یکی از آن‌ها اخذ اقامت دائم آلمان است. اگر می‌خواهید این راه را پیش بگیرید باید ابتدا یک بیزینس پلن ارائه دهید که قابلیت اجرایی شدن در کشور آلمان را داشته باشد و دولت آلمان در واقع با طرح توجیهی شما برای راه اندازی آن کار موافقت کند حداقل مبلغی که می‌توانید با آن سرمایه گذاری را در آلمان شروع کنید 25000 یورو است. نوع دیگری از ثبت شرکت نیز وجود دارد که به آن‌ها سهامی گفته می‌شود و حداقل باید 50000 یورو برای آن هزینه کنید. در کل مهاجرت از طریق سرمایه گذاری امری پیچیده و پر ریسکی است و اگر می‌خواهید این مسیر را بروید در کاری که قرار است انجام بدهید باید تجربه کافی و مهارت را داشته باشید تا پولتان هدر نرود.
 

مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل

آلمان در یک تصمیم جالب و برای گسترش عدالت در جامعه تحصیل در تمام مقاطع از جمله دانشجویی را حتی برای دانشجویان بین‌المللی کاملاً رایگان کرده است. اگر می‌خواهید در آلمان و مقطع کارشناسی تحصیل کنید باید ابتدا مدرک زبان آلمان B1 / B2 را داشته باشید و همچنین در آزمون سراسری دانشگاه در ایران قبول شده باشید. در این صورت می‌توانید به طور رایگان در دانشگاه‌های آلمان تحصیل کنید؛ اما اگر قصد دارید در مقطع فوق لیسانس تحصیل کنید می‌توانید با زبان انگلیسی نیز این کار را انجام دهید؛ برای این کار باید مدرک آیلتس 6.5 به بالا را داشته باشید. هزینه تحصیل در این مقطع یا رایگان و یا بسیار اندک است. برای تحصیل در مقطع دکترا نیز باید با یکی از استادان راهنمای دانشگاه آلمان ارتباط برقرار کنید و آن را مجاب کنید که شمارا ساپورت کند و بتوانید پذیرش را اخذ کنید.

روش های مهاجرت به آلمان


مهاجرت به آلمان از طریق کار

شرط کار کردن در آلمان این است که شما یک تقاضای کار از شرکت معتبری داشته باشید و آن شرکت نیاز مبرمی به وجود شما داشته باشد که آن هم شرایط پیچیده‌ای دارد. زیرا شرکت موضف است ابتدا از شهروندان آلمانی و سپس از مردم اتحادیه اروپا در آن شغل استخدام کند؛ اما کشور آلمان در برخی رشته‌ها اجازه کار و جذب نیرو را به شرکت‌های خود داده و اگر شما تخصصتان در رشته‌های الکترونیک، فناوری اطلاعات، الکتروتکنیک و فهرستی که سالیانه منتشر می‌کند باشد، با داشتن دعوت نامه آسان‌تر می‌توانید ویزای کار آلمان را دریافت کنید. همچنین اگر شما تخصصتان در یکی از رشته‌های نامبرده باشد اما دعوت نامه نداشته باشید می‌توانید با این تخصص 6 ماه اجازه ورود به آلمان را کسب کنید و در طول این 6 ماه برای خود شغل مرتبط تخصصتان پیدا کنید تا بتوانید از این طریق اقامت 4 ساله را دریافت نمائید. پس از این چهار سال اقامت شما قابل تمدید بوده و حتی می‌توانید اقامت خود را به اقامت‌ دائم تبدیل نمائید. اگر شما بتوانید به حداقل درآمد مورد نظر دولت آلمان برسید می‌توانید از طریق ویزای کار آلمان، کارتی به نام کارت ابی (Blue Card) دریافت کنید. مزیت کارت آبی این است که تحصیل و کار را برای شما در کل اتحادیه اروپا فراهم می‌کند و می‌توانید در مدت کوتاه‌تری اقامت خود و خانواده‌تان را کسب کنید.

روش های مهاجرت به آلمان


مهاجرت به آلمان از طریق پناهندگی

بدترین روش دریافت اقامت در هر کشوری پناهنده شدن به آن کشور می‌باشد. اگر شما هر طور که شده خود را به آلمان برسانید و پرونده شما نشان دهد که نیاز به پناهنده شدن در این کشور را دارید باز هم هیچ تضمینی برای پذیرش شما وجود ندارد و ممکن است شما را به کشورهای بدتر و یا به کشور خودتان دیپرت کنند و یا سال‌ها در کمپ‌های پناه‌جویان با وضعیت سخت و مشکل نگه داری کنند؛ نکته جالب اینجاست که اگر شما پناهنده شوید و به داخل کشور راه داده شوید باز هم اقامت کامل را دریافت نخواهید کرد و چند سالی بعد دوباره دولت آلمان شرایط شما را بررسی می‌کند؛ اگر وضعیت کشور شما تغییر محسوسی کند شما را به آنجا باز می‌گردانند.

روش های مهاجرت به آلمان


مزیت زندگی در آلمان

اما اگر بتوانید مهاجرتی موفق به آلمان داشته باشید و اقامت دائم این کشور را دریافت کنید از مزیت‌های فوق العاده زندگی در این کشور برخوردار خواهید شد. شما به طور کامل در پوشش بیمه درمانی قرار خواهید گرفت، امکان کار و تحصیل رایگان را خواهید داشت و همچنین در صورت بیکار بودن از بیمه بیکاری برخوردار خواهید شد. میزان در آمد در این کشور نیز بر اساس نوع شغل و مدرک تحصیلی متفاوت خواهد بود اما کمترین هزینه پرداختی از ساعتی 8.5 یورو شروع می‌شود و حداقل پرداختی ماهانه برای شغل‌های رده پایین نیز از 2500 تا 3500 یورو آغاز می‌شود، اما کسانی که مدارک تحصیلی دارند و چند سالی نیز تجربه کاری داشته باشند از حداقل حقوق 5000 یورو تا 6000 یورو برخوردار خواهند بود. البته رشته‌های تخصصی‌تر بخصوص رشته‌های مانند پزشکی و داروسازی درآمدهای بیشتری نیز دارند. هزینه زندگی در آلمان بسیار متفاوت است و بستگی دارد که شما در کدام شهر این کشور ساکن شده باشید. اما طبق آمار اعلام شده متوسط یک زندگی خوب و کامل در آلمان بین 500 تا 600 یورو در ماه است؛ که البته این مبلغ در شهرهای بزرگ تا ماهی 1000 یورو نیز خواهد رسید.

روش های مهاجرت به آلمان


گروه گردشگری ستاره

مرتضی گودرزی
وبگردی
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
کلیه پاسخ هایی که توسط کارشناسان و متخصصان هر رشته به کاربران داده میشود کاملا حالت پیشنهادی دارند و نباید به عنوان تشخیص, تجویز, یا رهنمودهای تخصصی و قانونی تلقی شوند و در صورت لزوم شخصی بایستی حتما از منابع تخصصی تر مانند پزشکان متخصص, وکلا, و ... نیز کمک بگیرد. این مسئولیت کاملا بر عهده مخاطبان است که قبل از هر نوع تصمیم گیری یا اقدامی از صحت و مفید بودن این اطلاعات برای خود اطمینان حاصل کرده و صرفا با مسئولیت خودشان به این پیشنهادات عمل کنند.
کلیه سوالات توسط کارشناسان رشته مربوط به هر مطلب پاسخ داده میشود.
به سوالات تکراری, خارج از موضوع, و غیرقابل انتشار پاسخ داده نمیشود.
نظرات و پرسش ها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
محمدرضا
۱ سال پیش
باسلام و خسته نباشید من 34 سالمه مدرک تحصیلم دیپلم ردیم شغلم هم کابین ساز است چطور میتونم به المان مهاجرت کنم باتشکر
چهره‌ها در ستاره
نظرات و پرسش ها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
محمدرضا
۱ سال پیش
باسلام و خسته نباشید من 34 سالمه مدرک تحصیلم دیپلم ردیم شغلم هم کابین ساز است چطور میتونم به المان مهاجرت کنم باتشکر