ستاره | سرویس روانشناسی – جسارت، یک صفت آرمانیست. همه ما انسانهای جسور را تحسین میکنیم. افرادی که ماجراجو هستند و شجاعت این را دارند که با هر چیزی روبرو شوند و عواقب انتخابهای خود را میپذیرند. در این نوشتار تست جسور بودن آماده شده و به سوالات شما در مورد اینکه جسارت چیست و به چه عواملی بستگی دارد؟ و اینکه چه قدر جسور هستید؟ پاسخ داده شده است.
جسور بودن به چه معناست؟
چقدر جسور هستید؟
تست روانشناسی جسارت
درست غلط
۲- وقتی یکی از دوستانم ناراحت و نگران است، من هم ناراحت و نگران میشوم
درست غلط
۳- آدمهای خوشبختی که به حال خودشان تاسف میخورند مرا ناراحت میکنند.
درست غلط
۴- احمقانه است که اشخاصی از خوشحالی گریه کنند.
درست غلط
۵- بسیاری از دوستداران حیوانات بیش از اندازه نگران راحتی و احساسات حیوانات هستند.
درست غلط
۶- بعد از نوشیدن چند لیوان نوشابه الکلی احساس بهتری پیدا میکنم.
درست غلط
۷- من برای غریبههای حاضر در جمعها احساس دلسوزی میکنم.
درست غلط
۸- محبت کردن در جمع گاهی مرا ناراحت میکند.
درست غلط
درست غلط
۱۰- من به طور منظم و حسابشده پسانداز میکنم.
درست غلط
محاسبه امتیازات
۱- غلط ۲- غلط ۳- درست ۴- درست ۵-درست ۶- درست ۷-غلط ۸- درست ۹- درست ۱۰- غلط
نتیجه
ویژگیهای افراد جسور
- پژوهشگران به این نتیجه رسیدهاند که مردها ماجراجوتر از زنها هستند و ماجراجویی ارتباط مستقیمی با جسارت دارد. چون افراد جسور نیاز بسیاری به تنوع داشته و میخواهند که فعالیتهای روزمرهشان را تغییر دهند. توانایی و ظرفیت هیجان در آنها از حد متوسط بالاتر است و ملالت و کسالت برایشان مساله همیشگیست.
- افراد ماجراجو و جسور از نشان دادن محبت یا سایر احساسات در ملا عام خجالت میکشند و ابراز احساسات دیگران آنها را شرمنده میکند. این اشخاص تا حدود زیادی پوست کلفت هستند و بیشتر ترجیح میدهند اقدام به عمل کنند تا بروز احساسات و عواطف.
- افراد جسور به دنبال حرکت میگردند و برای رسیدن به خواستههای خود اقدام به مخاطره میکنند. فعالیتهایی که در نظر اشخاص عادی خطرناک است، اقداماتی مانند کوهنوردی یا موتورسیکلترانی یا پرش با چتر نجات، از نظر افراد جسور حرکاتی نسبتا بیخطر ارزیابی میشود.
- البته اینکه ما تا چه اندازه میتوانیم جسور باشیم با توجه به محیطی که در آن قرار داریم و جامعهای که در آن زندگی میکنیم تفاوت دارد. ثابت شده است اشخاصی که با دیگران زندگی میکنند و به رفتارهای جسورانه تشویق میشوند، از کسانی که به تنهایی زندگی میکنند جسارت بیشتری دارند.
- همیشه در پیوستارهای انسانی افراطیهایی وجود دارند. متخصصان زیست شیمی اشخاص بسیار ماجراجو را صاحبان آدرنالین زیاد میدانند. زیرا اینها اشخاصی هستند که به آدرنالین زیاد احتیاج دارند تا احساس رضایت بکنند. در این میان مشخص نیست که عوامل طبیعی یا تربیت، کدام یک بیشتر در جسارت دادن به افراد نقش دارند. با توجه به بررسیهای انجام شده والدینی که به فرزندان خود جسارت میدهند خود از جسارت فراوان برخوردارند. اما اگر فرزندان این خانوادهها جسور شوند، به دشواری میتوان گفت که نقش عوامل وراثتی مهمتر بوده یا عوامل تربیتی (اکتسابی).
سخن آخر
اگر جسور هستید پس به خودتان افتخار کنید. ولی در کنارش سعی کنید عاقل هم باشید! اگر هم جسور نیستید نگران نباشید، دنیا به هر دو دسته آدم نیاز دارد. یک نفر با شجاعت در دل تاریکی قدم برمیدارد، دیگری لامپ را اختراع میکند تا مسیر را هم برای خودش روشن کند و هم دیگران. شما چه احساسی در مورد خودتان دارید؟ از نظر خودتان جسور هستید؟ آیا تست روانشناسی جسارت و شجاعت به شناخت شما از خودتان کمک کرد؟
محمد
سلام ،ممنون از توضیحاتتون .
من فکر میکنم تست روانشناسی جسارت باید سوالاتی غیر از این سوالات میبود.