ستاره | سرویس گردشگری – کوالالامپور (Kualalumpur) پایتخت رسمی کشور مالزی و بزرگترین شهر این کشور است. این شهر یکی از سه قلمرو فدرال مالزی به حساب میآید که مستقیماً زیر نظر دولت اداره میشود. کوالالامپور در میان شهرهای جنوب شرق آسیا یکی از سریعترین رشدها از نظر جمعیت و اقتصاد را دارد. همچنین پارلمان مالزی در این شهر واقع شده است. این شهر از دههی نود میلادی نقش میزبانی رویدادهای بین المللی ورزشی، سیاسی و فرهنگی زیادی را ایفا کرده است.
راهنمای سفر به کوالالامپور
در ادامه همراه ما باشید:
بهترین زمان برای سفر
دریافت ویزای گردشگری مالزی
افرادی که به مالزی سفر میکنند باید دارای گذرنامهای (یا اسناد مسافرتی) باشند که بیش از شش ماه تا انقضای آن باقی مانده باشد. در مواردی که گذرنامهی ملی توسط دولت مالزی به رسمیت شناخته نشود، دارندهی گذرنامه باید برای کسب سندی به جای پاسپورت در نزدیکترین نمایندگی مالزیایی کشور حضور پیدا کند.
ویزای توریستی برای کسانی است که می خواهند به طور توریستی و تفریحی به مالزی سفر کنند، قبلا مدت این ویزا برای ایرانیان ۳ ماه بود اما از ابتدای اکتبر سال ۲۰۱۳ میلادی، مدت ویزای توریستی برای ایرانیان به ۲ هفته تغییر یافته است. ایرانیان برای ویزای توریستی نیاز به مراجعه به سفارت نداشته و در زمان ورود به فرودگاه مالزی، مهری در پاسپورتشان زده خواهد شد، که این مهر به منزله اجازه ورود به مالزی می باشد.
ویزای مالزی
جاذبه های گردشگری کوالالامپور
۱. برجهای دوقلوی پتروناس
بدون شک یکی از جاذبه های دیدنی مالزی، برجهای دوقلو در قلب کوالالامپور است. نماد شهر کوالالامپور، دفتر مرکزی شرکت ملی نفت و گاز پتروناس و تا همین اواخر بلندترین برج جهان. این دو برج زرد رنگ چون دو راکت متصل به هم بر فراز آسمان کوالالامپور قد کشیدهاند و تمثیلی تمام عیار از رشد شهابی کوالالامپور، معدنی کوچک به کلانشهری فضایی، را رقم میزنند. معمار آرژانتینی، سزار پلی، این برجها را با الهام و بهرهگیری از تلفیق نمادهای جشنهای سنتی و هنر اسلامی خلق کرده است.
برجهای دوقلوی پتروناس یکی از جاذبه های گردشگری
۲. غار میمونها
یکی از مراکز توریستی مالزی باتو کیو یا غار میمونها است. این مکان از اماکن مقدس هندو هاست با پله های بسیار و منظره زیبا با یک مجسمه بزرگ از الهه ای هندو و چند معبد کوچک. این غار که در سال ۱۸۸۱ میلادی به وسیله یک جستجوگر آمریکایی کشف شد، در شمال شهرکوالالامپور و درحدود ۱۱ کیلومتری مرکز آن واقع گردیده است. این مکان در طول دوران استعمار به عنوان یک منطقه تفریحی و پس از آن مخفیگاهی برای کمونیست ها بود و امروزه به عنوان محل مهمی برای عبادت، پرستش و تجمع هندوها است.
غار میمونها در کوالالامپور مالزی
۳. آکواریوم KLCC کوالالامپور
این که بدانید در دنیای زیرآب چه می گذرد بدون شک برای هر فردی جالب و زیباست. آکواریوم KLCC یکی از بزرگ ترین و مشهورترین آکواریوم های دنیاست.در این آکواریوم ماهی هایی زندگی می کنند که فقط در عمق دریاها می توان آنها را پیدا کرد.در این آکواریوم انواع ویدئو پروژکتورها و تجهیزات پیشرفته دیگری وجود دارند که اطلاعات نادر و کاملی در مورد موجودات زیرآب در اختیار گردشگران قرار می دهد.
زمان غذا دادن به ماهی ها(۱۱ صبح، ۲:۳۰ و ۴:۳۰ بعد از ظهر) بهترین زمان برای دیدار از این آکواریم می باشد.بازدید کنندگان با پرداخت مبلع اضافه تری می توانند در کنار کوسه ها و تحت نظارت به غواصی بپردازند.طرفداران حقوق حیوانات ممکن است این مکان را فاقد صلاحیت لازم تشخیص بدهند.در حالی که به نظر می رسد آبزیان از فضای کافی برای آزادانه شنا کردن برخورداند، مارها، قورباغه های درختی و دیگر گونه های کوچک جنگلی در محفظه های شیشه ای نگهداری می شوند.
آکواریوم KLCC کوالالامپور
۴. معبد باتو کیوز
معبد باتو کیو Batu Caves حدودا در ۱۳ کیلومتری شمال کوالالامپور قرار دارد. باتو کیو Batu Caves یک تپه سنگ آهکی است که در آن سه غار بزرگ و چندین غار کوچک قرار گرفته است. این معبد صد ساله که چندین بت و مجسمه در داخل غارهای اصلی آن و اطرافشان وجود دارد، یکی از جاذبههای توریستی پررفت و آمد کوالالامپور محسوب میشود که در سال ۱۹۸۲ کشف شدهاند. گفته میشود این تپه سنگ آهکی که طی مدت ۴۰۰ میلیون سال تشکیل شده است از اماکن مذهبی مهم هندوها بوده است.
معبد باتو کیو یکی از جاذبه های گردشگری کوالالامپور
۵. برج کوالالامپور
برج مخابراتی کوالالامپور که یکی از جاذبه های گردشگری مالزی به شمار می آید، به نام های مناره کوالالامپور (Menara Kuala Lumpur) و یا برج کی.ال (KL Tower) نیز شناخته می شود. این برج در سال های ۱۹۹۱ تا ۱۹۹۵ میلادی با کاربری برج مخابراتی بر روی تپههای بوکیت ناناس (Bukit Nanas) و در نزدیکی برج های دو قلوی مالزی (Petronas Twin Towers) ساخته شده است. علیرغم اینکه هدف اصلی ساخت این برج توسعه ارتباطی و مخابراتی بوده است، با این وجود مراجع و علمای مسلمان برای رصد کردن شروع ماه رمضان، روز عید فطر، و ماههای شوال و ذیالحجه از آن استفاده میکنند.
نمایی از برج کوالالامپور
۶. مسجد نگارا
مسجد نگارا یا مسجد ملی کوالالامپور از معروف ترین جاذبه های گردشگری کوالالامپور می باشد. این مسجد دارای گنبدی به شکل ستاره است که در نوع خود بی نظیر است.ستاره این گنبد ۱۳ ایالت مالزی و پنج رکن اسلام را به گونه ای نمادین نشان میدهد.مناره های ۷۳ متری آن با شکوه تمام سر به فلک کشیده اند.
سقف شبستان اصلی این مسجد که بصورت ستاره ای با ۱۸ مرکز تقاطع به رنگ آبی پی ریزی شده به همراه تک مناره این مسجد با ارتفاع ۷۳ متر از مشخصه های اصلی به شمار می آید. سقف این مسجد با الهام از یک چتر باز در بالای سر نمازگزاران از دیگر شاخصهای منحصر بفرد در معماری مسجد ملی مالزی است این مسجد از بهترین دیدنی های کوالالامپور مالزی میباشد گنجایش ۵۰۰۰ نیایشگر را دارد و در میان ۱۳ هکتار باغ واقع شده است.
مسجد نگارا یکی از جاذبه های گردشگری کوالالامپور
۷. میدان مردکا
اين ميدان،محلي است كه درآن در تاريخ ۳۱ اگوست سال ۱۹۵۷، استقلال مالزي اعلام گشت و پرچم كشور انگليس پايين آورده شده و به جاي آن پرچم مالزي برافراشته شد.در این روز پرچم مالزی جایگزین پرچم انگلیس شد و شکست این کشور و سران آن در مالزی در همین جا جشن گرفته شد. روز ۳۱ آگوست برای مردم مالزی خاطره ساز و این مکان از شلوغ ترین جاها شناخته شده است! نقطه جالب توجه در اين محل، وجود بلندترين ميله پرچم جهان است كه ارتفاع آن ۱۰۰۰ متر مي باشد این میدان مردکا اسکوئر قلب شهر کوالالامپور و یکی از دیدنی های کوالالامپور است.
میدان مردکا یکی از جاذبه های گردشگری کوالالامپور
پیشنهاد ستاره