ستاره | سرویس تکنولوژی – نمونههای خارجی و داخلی فروشگاههای اینترنتی گواهی بر همه گیر شدن خرید اینترنتی و رشد روزافزون خریدارانی است که روشهای سنتی را کنار میگذارند. زمانی که جف بزوس (بنیانگذار آمازون) کار خود را در یک دفتر کوچک با امکاناتی ناچیز شروع کرد، کمتر کسی تصور میکرد آمازون بتواند او را به ثروتمندترین مرد جهان در سال ۲۰۱۷ میلادی تبدیل کند؛ بنابراین موفقیت فروشگاههای اینترنتی برکسی پوشیده نیست. البته با توجه به اینکه در حال حاضر تعداد این فروشگاهها زیاد شده است، برای راه اندازی یکی از آنها باید از ابتدا با تفکر رقابتی پیش بروید. اگر میپرسید چگونه؟ باما همراه باشید. در ادامه مراحل ساخت یک فروشگاه اینترنتی و آنچه که در این مسیر به آن نیاز دارید را به شما خواهیم گفت.
ساخت فروشگاه اینترنتی
اولین گام برای راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی خلق یک ایده و امکان سنجی آن است، اما حتما شما ایدهای دارید که به فکر ساخت و راه اندازی یک فروشگاه افتادهاید.
پس مرحله بعدی کار، ساخت وبسایت فروشگاهی است. برای این منظور میتوان به سراغ یک فروشگاه ساز اینترنتی رفت. برای ساخت یک فروشگاه اینترنتی با استفاده از سیستمهای فروشگاه ساز دو گزینه وجود دارد.
- استفاده از فروشگاه سازهای رایگان
- استفاده از فروشگاه سازهای اشتراکی
ساخت فروشگاه اینترنتی رایگان
هر چند که استفاده از فروشگاه سازهای رایگان هزینه اولیه چندانی ندارد ولی اضافه کردن هر افزونه به فروشگاه شما قطعا برایتان هزینه خواهد داشت. خرید قالب، اضافه کردن درگاه و … از جمله مواردی که هزینههای شما را در طول مدت زمان بالا خواهد برد.
اگر تخصصی در زمینه طراحی وبسایت و کار با این نوع سیستمها ندارید از فروشگاه سازهای رایگان استفاده نکنید. چرا که در بین راه با مشکلات فنی فراوانی روبرو خواهید شد و مجبور به استخدام فردی برای نگهداری فروشگاه خود میشوید. استخدام فرد برابر با افزایش هزینههای جاری است.
فروشگاه سازهای اشتراکی
استفاده از یک فروشگاه ساز اشتراکی میتواند خیالتان را تا حد زیادی آسوده سازد. پشتیبانی دائمی و مطمئن، عدم درگیری با مباحث فنی، عدم پرداخت هزینههای اولیه همچون قالب، ویرایش و توسعه راحت سایت و … از جمله مهمترین مزایای استفاده از یک فروشگاه ساز اشتراکی است. بنابراین عقد قرارداد با یک شرکت سایت ساز که خدمات فروشگاه سازهای اشتراکی را نیز انجام میدهد بهترین گزینه برای شما خواهد بود.
قالب سایت
پس از آنکه وبسایت فروشگاهی شما با پرتال ساخته شد اولین چیزی که به آن نیاز پیدا خواهید کرد قالب سایت است. قالب در واقع ویترین فضای کار شما محسوب شده و هر چه از لحاظ بصری ظاهری زیبا داشته باشد میتواند نرخ فروش شما را افزایش دهد.
به راحتی وارد پرتال شده و انواع قالبهای آماده را انتخاب کنید. از جمله این قالبها می توان به
- قالب فروشنده
- قالب سنجاق
- قالب مدیر
- قالب بازار
- قالب سازنده
- قالب شاپگرام
و ….
دقت داشته باشید قالب وبسایت هویت برند شماست و تنوع در انتخاب آن میتواند دست شما را برای ساختن ظاهری زیبا و کاربرپسند باز گذارد. تمام قالبهای ارائه شده توسط یک تیم حرفهای و با استانداردهای روز طراحی و به راحتی قابل وایش هستند.
در دنیای دیجیتال کنونی مخاطبان به سادگی و تنها با چند کلیک میتوانند به سمت رقیب شما بروند و از آنها خرید کنند. بنابراین برای حرکت در مسیر موفقیت سعی کنید با افرادی حرفهای همکاری داشته باشید.
محصولات، خدمات و قیمت
حتما تا کنون نام سئو به گوشتان خورده است. Search Engine Optimization یا همان بهینه سازی وبسایت برای موتورهای جستجو اصلی است که بدون نظر نگرفتن آن نمیتوان به موفقیت وبسایتی امیدوار بود. وبسایتهای ساخته شده با فروشگاه ساز پرتال از نظر سئو بسیار قوی بوده و معمولا مدیران این نوع وبسایتها زمان خود را صرف استراتژی کسب و کار میکنند. در نتیجه استخدام پشتیبان و متخصص فنی و… نیاز نخواهد بود، این امر هزینههای کسب و کار را به حد چشمگیری کاهش میدهد.
پس از آنکه وب سایت راه اندازی شد، باید محتوا، محصولات و خدمات کسب و کار را معرفی کنید، در این بخش یکی از گزینههای مهم قیمت است. رقبای خود را رصد کنید و ببینید که آنها چه خدمات و محصولات ویژهای دارند و با چه قیمتی آنها را عرضه میکنند. در ادامه باید استراتژی فروشگاه آنلاین خود را به نحوی پایه ریزی نمایید که حرفی برای گفتن در رقابت با آنها داشته باشید، برای مثال کیفیت بهتر، زمان تحویل کوتاهتر، قیمت کمتر و… مواردی هستند که میتوانید با استفاده از آنها و شیوههای صحیح بازاریابی مشتریان را به سوی کسب و کار خود بکشانید.
البته توجه داشته باشید که در این رابطه نباید احساسی تصمیم گرفت. اگر شما فاکتور منحصربه فردی را ارائه میکنید، باید تا پایان به آن متعهد باشید، در غیر اینصورت مشتریان وفادار نخواهید داشت. در این رابطه بسیاری از شرکتهای خدمات مشاورهای ارائه میدهند یا شما را با منتورهای حرفهای در این زمینه آشنا میکنند تا از آنها مشورت بگیرید.
تبلیغات و بازاریابی
اکنون یک فروشگاه اینترنتی حرفهای دارید که کارمحتواگذاری آن نیز انجام شده است. اکنون باید شروع به فروش کنید، اما چگونه باید فروشگاه اینترنتی خود را به مشتریان معرفی کنید؟ تبلیغات و بازاریابی پاسخ این سوال است. اگر بخواهیم منظور از تبلیغات و بازاریابی را برای یک فروشگاه اینترنتی شرح دهیم، میتوان گفت، باید به دنبال راههایی برای نشان دادن وب سایت و خدمات کسب و کار خود به مخاطبان باشید. در حقیقت در این مرحله باید برای مسیرهایی نشان دادن وب سایت به مشتریان برنامه ریزی کنید. یکی از این راهها، نمایش وب سایت در صدر نتایج گوگل است. اگرچه این موضوع به آسانی میسر نیست، اما شما دغدغهای نخواهید داشت!
پرتال پرتال به تبلیغات و بازاریابی شما هم اندیشیده است پس همین حالا به وبسایت پرتال به آدرس www.portal.ir مراجعه و درخواست مشاوره دهید. پرتال تیمی حرفه ای است که از صفر تا صد ساخت، فروش و توسعه کسب و کار به شما کمک میکند.
در آخر
چهار مرحلهای که در این مطلب به آنها پرداختیم، مراحل اصلی ساخت و راهاندازی یک فروشگاه اینترنتی هستند که هر کدام چندین بخش دارند. بنابراین شما راهی نسبتا طولانی را در پیش دارید که مستلزم تلاش، استقامت و صبر است، در این مسیر تیمی که با آن کار میکنید اهمیت بسیاری دارد، اما نگران نباشید! زیرا با پرتال این فرآیند اصلا طولانی و پیچیده نیست. تنها اقدامی که باید انجام دهید تماش با کارشناسان است تا ظرف چند دقیقه مشاوره دریافت کنید و فروشگاه اینترنتی خود را راهاندازی کنید. به علاوه با امکان تست رایگانی که برای شما فراهم است و بازگشت وجه در صورت عدم رضایت، هیچ دغدغهای باقی نخواهد ماند. اگر قصد دارید طراحی و ساخت وب سایت خود را برون سپاری کنید، پرتال در این مسیر دلسوزانه کنار شما خواهد بود. نظر شما در این مورد چیست؟ چه انتظاراتی از یک شرکت فروشگاه ساز دارید؟ نظرات و سوالات خود را در این رابطه با ما به اشتراک بگذارید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.