اگر در صرافیهای خارجی معامله انجام دادهاید یا اینکه در کیف پول ارز دیجیتال خود تتر نگهداری کردهاید و حالا قصد دارید تا تترها را نقد و به کارت بانکی واریز کنید؛ این مقاله مخصوص شما است. در این مقاله قصد داریم تا آموزش مرحله به مرحله نقد کردن تتر را توضیح دهیم.
انتخاب صرافی مناسب برای تسویه ریالی
صرافیهای ایرانی بسیاری از سالهای ۹۶ و ۹۷ وارد بازار ارز دیجیتال شدند و سعی کردند تا خدمات مربوط به خرید و فروش بیت کوین و دیگر ارزها را ارائه دهند؛ اما بزرگترین مسئله همیشه کارمزد و قیمت پیشنهادی برای خرید بوده است. برخی از صرافیهای ارز دیجیتال کارمزد زیادی برای خرید و فروش ارز دیجیتال میگیرند و فاصله میان بهترین پیشنهاد خرید و فروش هم بسیار زیاد است.
هنگام انتخاب صرافی مناسب برای تسویه ریالی، حتماً به قسمت کارمزد معاملات مراجعه کنید تا متوجه شوید که برای خرید و فروش یک ارز دیجیتال تا چند درصد کارمزد میگیرند. میانگین کارمزد معمولاً ۰.۰۲ درصد است. البته، مسئله اعتبار و سابقه صرافی هم بسیار مناسب است تا در دام کلاهبرداران ارز دیجیتال برای نقد کردن تترهای خود گرفتار نشوید.
ثبت اطلاعات حساب بانکی در پنل کاربری صرافی
پس از این که صرافی مناسب را پیدا و مراحل ثبتنام و احراز هویت را طی کردید. حالا نوبت ثبت اطلاعات حساب بانکی در پنل کاربری صرافی است. هر کاربری برای واریز و برداشت نیاز دارد تا شماره کارت شما را داشته باشد و تنها اجازه خواهید داشت تا از کارتهای ثبت شده واریز و برداشت را انجام دهید. محدودیتی برای ثبت کارتها وجود ندارد؛ اما بهتر است که از کارتهایی استفاده کنید که طرف قرارداد با صرافی هستند تا برای واریز و برداشت تأخیری وجود نداشته باشد و نخواهید که منتظر گردشهای پایا باشید.
برای مثال، صرافی رمزینکس با بانک پارسیان، ملی، سامان، آینده، کشاورزی، صادرات، اقتصاد نوین و پاسارگاد قرارداد دارد. اگر شما هم در یکی از این بانکها حساب داشته باشید و شماره کارت این بانکها را به صرافی بدهید؛ برای واریز معادل ریالی تترهای خود به کارت نیازی به منتظر ماندن برای سیکل پایا نیست و در لحظه وجه به حساب شما واریز خواهد شد. در غیر این صورت، باید منتظر بمانید تا در سیکلهای پایا وجهتان واریز شود.
انتقال تتر به کیف پول صرافی
در مرحله بعد باید تترهای خود را از صرافی خارجی به صرافی ایرانی انتقال دهید. از آن جا که مدتی است شرکت تتر کاربران ایرانی را تحریم کرده است؛ بهتر است تا تترهای خود را در صرافیهای ارز دیجیتال نگه دارید و در صورتی که میخواهید به کیف پول انتقال دهید، حتماً یک صرافی خارجی را واسطه قرار دهید.
در صرافیهای خارجی گزینه Withdraw برای برداشت است. وارد این قسمت شوید و تتر را برای انتقال انتخاب کرده و مبلغ مورد نظر را هم انتخاب کنید. در قسمت بعد، باید شبکه انتقال را انتخاب کنید که پیشنهاد ما BEP-20 است. شبکه BEP-20 برای انتقال تتر کارمزدی ۰.۳۳ تتری میگیرد که در میان شبکههای دیگر انتقال بسیار پایین است و گزینهای اقتصادی به حساب میآید.
پس از اینکه شبکه انتقال را انتخاب کردید؛ حالا باید به صرافی ایرانی مراجعه کرده و آدرس کیف پول برای همان شبکه را دریافت کنید. دقت کنید که ارز دیجیتال تتر بر روی شبکههای زیادی قابل انتقال است و اگر آدرس اشتباهی را برای انتقال انتخاب کنید؛ تترهای شما برای همیشه در شبکه گم میشوند.
ثبت سفارش فروش تتر به ریال
پس از اینکه تترها را به صرافی ایرانی انتقال دادید؛ حالا نوبت این است که به قسمت بازار تتر به ریال روید و سفارشی برای فروش تترهای خود ثبت کنید. در این بازار امکان تعیین قیمت برای فروش تتر وجود دارد و میتوانید با قیمت دلخواه تترهای خود را به فروش برسانید.
معامله آسان
صرافیهایی مانند رمزینکس قابلیت دیگری نیز دارند که میتوان با استفاده از گزینه «معامله آسان» تنها با چند کلیک ساده تترها را به فروش رساند. استفاده از قابلیت معامله آسان برای معاملهگران هیچگونه کارمزدی ندارد. در معامله آسان میتوانید مقدار تتر را انتخاب کرده و با یک کلیک اقدام به فروش تتر در رمزینکس نمایید.
انتخاب روش تسویه ریالی
برای تسویه ریالی هم تنها نیاز است تا گزینه «برداشت» را در کیف پول صرافی پیدا کنید. پس از زدن این گزینه به صفحهای هدایت میشوید که در آن جا باید حساب بانکی خود و میزان مبلغ برداشتی را انتخاب کنید. اگر حساب بانکهای معرفی شده در قسمتهای قبل را انتخاب کنید؛ به صورت آنی تسویه ریالی انجام خواهد شد. اگر هم در بانکهای دیگر حساب دارید؛ باید صبور باشید تا در چرخه پایا بعدی تسویه انجام شود.
نحوه بررسی وضعیت تراکنش
معمولاً در صرافیها گزینهای با عنوان «تاریخچه تراکنش» وجود دارد که واریز و برداشتها به صرافی را نشان میدهد. در این بخش به سراغ برداشتها بروید تا تمامی درخواستهای برداشت خود را در این قسمت مشاهده کنید. در سمت چپ هر درخواست برداشت وضعیت تراکنش نوشته شده است و سه نقطه هم قرار دارد که با استفاده از آن میتوانید جزئیات تراکنش را مشاهده و پیگیریهای لازم را انجام دهید.