بیوگرافی نجم‌الدین شریعتی | زندگی خانوادگی مجری حسینیه معلی و سمت خدا

در ادامه این مطلب با بیوگرافی کامل نجم الدین شریعتی و خانواده‌اش همراه با عکس و سوابق اجرایی او همراه شما هستیم.

شاید بتوان گفت نجم‌الدینش شریعتی یکی از پنج مجری معروف و خوش نام صدا و سیمای ایران است که با اجرای برنامه‌هایی با تم مذهبی جای خود را در دل مردم ایران محکم کرده‌است. در این مطلب ناگفته‌های زندگی شخصی نجم‌الدین شریعتی و بیوگرافی زندگی او را بررسی می‌کنیم.

نجم‌الدین شریعتی

بیوگرافی نجم‌الدین شریعتی

نجم الدین شریعتی، تهیه کننده ایرانی و مجری محبوب و مشهور تلویزیون، متولد سال ۲۱ تیر ۱۳۵۹ در شهر تنکابن واقع در استان مازندران است. 

تحصیلات نجم‌الدین شریعتی

وی مدرک لیسانس فقه و حقوق خود را از دانشگاه شهید بهشتی و فوق لیسانس الهیات خود را از دانشگاه تهران گرفت و در حال حاضر دانشجوی مقطع دکتری است. همچنین علاوه بر تحصیلات حوزوی، نجم‌الدین شریعتی کارشناس رشته مهندسی نرم‌افزار است.

سابقه مجری‌گری نجم‌الدین شریعتی

وی کار خود را از اوایل جوانی آغاز کرد و با اجرای برنامه نیمرخ در سال ۱۳۷۹ وارد صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران شد اما اوج معروفیت او اجرای برنامه زلال احکام و سمت خدا بود که او را چهره محبوب ایرانیان تبدیل کرد؛ به خصوص برنامه تلویزیونی سمت خدا که با اجرای خوب و حرفه‌ای او و ادامه دار بودنش باعث شهرت هرچه بیشتر برنامه و خود نجم‌الدین شریعتی شد.

شریعتی علاوه این سه برنامه، همچنین در چندین برنامه تلویزیونی از جمله برنامه تلویزیونی عقیق از شبکه قرآن، حسینیه معلا، سحرهای ماه من و آن سوی آب‌ها به ایفای نقش پرداخت. وی سابقه اجرا در برنامه‌های نقطه ب، پدر مهربان، نقطه اوج، برکت، مشکات، نشونی،عقیق، خانه دوست، امیدهای ایران، شهر خدا، مستند روزگار ما کمی آن سوتر را هم دارد.

نجم‌الدین شریعتی گاهی برای شبکه ۳ و سایر شبکه‌ها به طور دلی برنامه‌های مستند می‌سازد و به خاطر دغدغه‌هایش این کارها را انجام می‌دهد. 

از نیمرخ تا حسینیه معلی

نجم‌الدین شریعتی در سن ۲۲ مجری برنامه پرطرفدار نیمرخ شد و با اجرای هنرمندانه و موفقش نظرها را به خود جلب کرد. چهار سال بعد از نیمرخ نجم‌الدین شریعتی مجری برنامه زلال احکام شد که همه ما کم و بیش با آن آشنایی داریم یا حداقل اسم این برنامه را یک بار شنیده‌ایم. زلال احکام باعث به چشم آمدن نجم‌الدین شریعتی شد و در انظار عمومی خوش درخشید. 

سمت خدا همان برنامه‌ای بود که سکوی پیشرفت و جهش خیره‌کننده نجم‌الدین شریعتی شد و نام نجم‌الدین با این برنامه گره خورد. در سال ۱۳۹۳ وی با تهیه‌کننده جدید سمت خدا به مشکل برخورد و از اجرای برنامه کنار گرفت اما با اعتراضات مردم مبنی بر عدم جذابیت برنامه پس از نجم‌الدین شریعتی، بسیاری از عوامل پشت صحنه و کارشناسان از وی خواهش کردند به خاطر مردم دوباره مجری برنامه شود و در نهایت نجم‌الدین شریعتی به سمت خدا بازگشت. ۱۷ اسفند ۱۴۰۲، آخرین حضور نجم‌الدین شریعتی در برنامه و در اختتامیه هشتمین دوره ختم قرآن کریم و آغاز نهمین دوره در آران و بیدگل به دلیل اجرای برنامه ۳۰ قسمتی سحرگاهی “ماه من” بود و به دلیل درگیری وی در برنامه “حسینیه معلی” چند ماهی است که در برنامه سمت خدا حضور ندارد و رضا ملایی جایگزین وی شده‌ است. 

برنامه “حسینیه معلی”، از شب نخست محرم به مدت ۱۳ شب از شبکه‌های یک و قرآن پخش شده و با مجری‌گری نجم‌الدین شریعتی با حضور مداحان، پیشکسوتان و پیرغلامان هیئت مذهبی کشور و با هدف ترویج فرهنگ روضه‌خوانی، نوحه‌خوانی و هیئت‌داری روی آنتن می‌رود.

بیشتر بخوانید: بیوگرافی عبدالرضا هلالی مداح اهل بیت

بیوگرافی نجم‌الدین شریعتی
 

زندگی خانوادگی نجم‌الدین شریعتی

علاقه او به خانواده، امری بسیار بدیهی است و برای والدین و خانواده پنج نفره خود احترام زیادی قائل است. نجم‌الدین شریعتی یک برادر کوچک به نام حسام‌الدین و یک خواهر کوچک به نام زهرا دارد و اطلاعاتی درباره والدینش در فضای مجازی در دسترس نیست جز اینکه ساکن شمال هستند. جم‌الدین شریعتی، متاهل است و دو فرزند پسر به نام‌های محی‌الدین و محمد مهدی دارد. محی‌الدین شریعتی متولد سال ۱۳۸۹ است و اکنون در سال ۱۴۰۳، ۱۴ ساله است. ازدواج نجم‌الدین شریعتی در سن ۲۳-۲۴ سالگی بود و ازدواج وی و همسرش یک ازدواج موفقیت‌آمیز سنتی بوده‌است. 

طبق روایت خود نجم‌الدین شریعتی پدرش مخالف ازدواج زودهنگام او بوده و اعتقاد داشته که برای تشکیل زندگی مشترک باید پشتوانه قوی داشته باشد و بدون حساب کتاب پا به زندگی مشترک نگذارد.

نجم‌الدین شریعتی بدون در نظر گرفتن این موضوع و بدون داشتن هیچ گونه توقعی از پدرش، از طریق مسافرکشی روزهای ابتدایی زندگی‌اش با یک پراید، امرار معاش می‌کرده. او در ابتدای زندگی مشترک ساکن کرج بوده و در همین مسیر نیز مسافرکشی کمی‌کرده و بعدها بیان داشت که در همین مسیرهای مسافرکشی اتفاقات بسیار جالبی نیز برایش رخ داده است. 

نجم‌الدین شریعتی به همراه پسر بزرگ‌ترش، محی‌الدین

خبر بیماری نجم‌الدین شریعتی صحت دارد؟

نجم‌الدین شریعتی در سن ۳-۴ سالگی دچار لکنت زبان شد که او را به شدت آزار می‌داد و پس از مراجعه به پزشک، با تمرین صحبت در مقابل آینه که توسط پزشک معالجش تجویز شده بود و صحبت برای مادربزرگش توانست از سد این بیماری عبور کند.

علایق و سرگرمی‌های نجم‌الدین شریعتی

بیشتر زمان نجم‌الدین شریعتی صرف کار می‌شود اما در عین حال معتقد است که همان یک ذره اوقات فراغتش را به مطالعه درباره مسائل و موضوعات برنامه اختصاص می‌دهد و هرازگاه هم که از مطالعه مسائل دینی و مذهبی خسته می‌شود، به دنیای شعر پناه می آورد و همچنین تمام تلاش خود را می‌کند که زمانی را نیز به خانواده اختصاص دهد و به خواندن رمان و تماشای برنامه‌های تلویزیونی مختلف علاقه‌مند است.

نجم‌الدین شریعتی گاهی اوقات برای دل خود می‌نویسد و حتی به سرودن شعر علاقه دارد اما اعتقاد دارد شعر و شاعری از موهبات پروردگار است و از این نعمت الهی محروم است.

او در اوقاتی که حال روحی خوشی نداشته باشد به سراع ادعیه‌های مختلف می رود و از میان دعاهای صحیفه ، مناجات خمسه عشر را بسیار دوست دارد و به مناجات مشتاقین، مناجات خائفین، مناجات تائبین و غیره نیز علاقه دارد.

جالب است بدانید نجم‌الدین شریعتی در این سال‌ها که مجری برنامه سمت خدا بوده، با حجت الاسلام فرحزادی و حسینی قمی بیشتر از سایر کارشناس‌ها در ارتباط بوده و دوستی صمیمی دارد.

تصویر کودکی نجم‌الدین شریعتی

بیشتر بخوانید: مشهورترین بازیگران ایرانی با ادیان مختلف

شما از این مجری معروف و خوش نام چه می‌ دانید که برای ما کامنت کنید؟

لطفا نظرات و پیشنهادات خود را در انتهای همین مطلب با ما و کاربران محترم سایت ستاره به اشتراک بگذارید.

یادتون نره این مقاله رو به اشتراک بگذارید.
مطالب مرتبط

نظر خود را بنویسید