توسل به حضرت زهرا (س) | توسل به حضرت فاطمه زهرا برای حل مشکلات و گرفتاری ها

اگر گرفتار مصیبت و مشکلات هستید، به حضرت رهرا (س) متوسل شوید. طلب صبر کنید و به آرامش برسید.

توسل به ائمه در مصیبت ها و مشکلات از عادات ما مسلمانان است. گویی وقتی به ائمه اطهار متوسل می شویم دل انسان قرص تر می‌شود؛ در این میان مسلمان با توسل به حضرت رقیه،توسل به حضرت عباس (ع)، حضرت ام البنین (س) و سایر امامان و بزرگان دلشان را آرام می‌کنند. . امروز میخواهیم نحوه توسل به حضرت زهرا علیه السلام را برای شما بیان نماییم. با ما همراه باشید.

کارسازترین توسل، توسل به حضرت زهرا (س) است

کارسازترین توسل، توسل به حضرت زهراست. به حضرت نرجس خاتون مادر امام زمان متوسل شوید، ایشان چون مادر ولی وقت ما هستند به فرزندشان می‌فرمایند که پسرم، این شخص به من متوسل شده خواسته‌اش را بده هزار صلوات یا یک ختم قرآن نذر ایشان کن تا گرفتاریت برطرف شود

اگر حاجتی داشتید ۵۳۰ بار این صلوات «اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ» را به نام حضرت زهرا(س) در یک مرحله به عنوان ذکر بیان کنید.

متن دعای توسل به حضرت زهرا (س)

در این بخش دعا شفا دعای توسل به حضرت زهرا برای طلب حاجت را برای شما برادران و خواهران گرامی قرار دادیم . متن کامل دعای توسل جستن به حضرت فاطمه زهرا (س) و همچنین امام حسن (ع) برای درخواست و طلب حاجت و شفاعت این بزرگواران در نزد خداوند به شرح زیر است:

يا فاطِمَةُ الزَّهْراءُ ، يَا بِنْتَ مُحَمَّدٍ ، يَا قُرَّةَ عَيْنِ الرَّسُولِ ، يَا سَيِّدَتَنا وَمَوْلاتَنا إِنَّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَتَوَسَّلْنا بِكِ إِلَى اللّٰهِ وَقَدَّمْناكِ بَيْنَ يَدَيْ حاجاتِنا ، يَا وَجِيهَةً عِنْدَ اللّٰهِ اشْفَعِي لَنا عِنْدَ اللّٰهِ يَا أَبا مُحَمَّدٍ ، يَا حَسَنَ بْنَ عَلِيٍّ ، أَيُّهَا الْمُجْتَبىٰ ، يَا ابْنَ رَسُولِ اللّٰهِ ، يَا حُجَّةَ اللّٰهِ عَلىٰ خَلْقِهِ ، يَا سَيِّدَنا وَمَوْلانا إِنَّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَتَوَسَّلْنا بِكَ إِلَى اللّٰهِ وَقَدَّمْناكَ بَيْنَ يَدَيْ حاجاتِنا ، يَا وَجِيهاً عِنْدَ اللّٰهِ اشْفَعْ لَنا عِنْدَ اللّٰهِ

ترجمه فارسی دعای مذکور :

ای فاطمه زهرا، ای دختر دلبند محمّد، ای نور چشم رسول خدا، ای سرور و بانوی ما، به تو روی آوردیم و تو را واسطه قرار دادیم و به‌سوی خدا به تو توسّل جستیم و تو را پیش روی حاجاتمان نهادیم، ای آبرومند نزد خدا، برای ما نزد خدا شفاعت کن ای ابا محمّد، ای حسن بن علی‌، ای برگزیده‌، ای فرزند فرستاده خدا، ای حجّت خدا بر بندگان، ای آقا و مولای ما، به تو روی آوردیم و تو را واسطه قرار دادیم و به‌سوی خدا به تو توسّل جستیم و تو را پیش روی حاجاتمان نهادیم، ای آبرومند نزد خدا، برای ما نزد خدا شفاعت کن

توسل به حضرت زهرا (س) با ذکر صلوات

توسل به حضرت زهرا (س) با ذکر صلوات

یکی از ختوم مجرّب در برآورده شدن حاجات، صلوات بر حضرت فاطمهٔ زهرا(سلام الله علیها) است. صلواتی که پیامبر اکرم (ص) نیز به آن سفارش بسیار فرموده اند. در این بخش از دین و مذهب نمناک، اشاره ای خواهیم داشت به فضیلت صلوات حضرت فاطمه (س) و روش ختم این صلوات خاصه که برای حاجت فوری بسیار خوانده می شود.

متن صلوات حضرت زهرا برای حاجت به شرح زیر است:

اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

توسل به حضرت زهرا (س) با ذکر صلوات صوتی

توسل به حضرت زهرا برای ازدواج

در این مقاله متن کامل دعای حضرت فاطمه برای بخت‌گشایی را آورده‌ایم. همچنین علاوه بر این دعا از حضرت زهرا (س) دو حرز نیز نقل شده‌است که به گفته برخی برای ازدواج توصیه شده‌اند، آن‌ها نیز در این مطلب آورده شده‌است و در نهایت نیز معتبرترین دعا برای بخت گشایی را معرفی کرده ایم.

متن دعای حضرت فاطمه برای ادواج معروف به دعای چهل پاره است که به این شرح می‌باشد:

متن دعای حضرت فاطمه برای ازدواج

متن عربی حضرت زهرا برای بخت گشایی

دعای عربی جهت ازدواج از زبان حضرت زهرا

متن دعای کامل حرز حضرت فاطمهتوجه داشته باشید که برای این روایت هیچ سندی نیافتیم و همچنین برای متن دعای چهل کلید حضرت فاطمه نیز سندی یافت نشد. البته خواندن این ادعیه باتوجه به مضامین ارزشمندی که دارد به نیت ثواب و امید به تاثیرگذاری توسط علما مجاز شمرده‌شده و هیچ اشکالی ندارد و ان شاالله که موثر است.

نماز استغاثه به حضرت زهرا آیت الله بهجت

نماز استغاثه به حضرت زهرا آیت الله بهجت

حضرت زهرا (علیه السلام) فضائل و کمالات بسیاری دارند. از جمله فضائل ایشان که برای علما و بزرگان دین همیشه قابل‌ احترام بوده و به بسط و توصیه‌ آن پرداخته‌اند، “نماز استغاثه به حضرت زهرا” است.

در ابتدای دستور این نماز گفته شده: هرگاه به درگاه خداوند مهربان حاجتی داشتی حاصل از دردی که از شدت آن سینه‌ات تنگی گرفته، این نماز را بجا آور.

اقامه‌ی نماز استغاثه به حضرت زهرا (علیه السّلام)

در ابتدای دستور این نماز گفته شده: هرگاه به درگاه خداوند مهربان حاجتی داشتی حاصل از دردی که از شدت آن سینه‌ات تنگی گرفته، این نماز را بجا آور.

طریقه اقامه نماز

ابتدا دو رکعت نماز بخوان (دو رکعت نماز مستحبی)

پس از پایان نماز سه مرتبه تکبیر گفته و در ادامه سی مرتبه تکبیر بگو و تسبیحات حضرت زهرا را بجاآور (تسبیحات حضرت زهرا: سی و چهار مرتبه الله اکبر، سی و سه مرتبه الحمدلله، سی و سه مرتبه سبحان الله)

سپس به سجده برو و صد بار بگو: یا مَوْلاتى یا فاطِمَةُ اَغیثینی (اى سرپرستم اى فاطمه به فریادم برس)

سپس، طرف راست صورتت را بر زمین بگذار و همان ذکر را (یا مَوْلاتى یا فاطِمَةُ اَغیثینی) صد بار بگو.

سپس طرف چپ صورتت را بر زمین بگذار و صد بار دیگر، همان ذکر را (یا مَوْلاتى یا فاطِمَةُ اَغیثینی) بگو.

پس از آن، دوباره به سجده برو و صد و ده مرتبه، همان ذکر را (یا مَوْلاتى یا فاطِمَةُ اَغیثینی) بگو

و حاجت خود را بطور کامل بیان کن، ان شاءالله که برآورده شود.

فواید و اثرات نماز استغاثه به حضرت زهرا

داستان‌ها و روایت‌های زیادی درباره‌ی فواید نماز استغاثه به حضرت زهرا نقل شده که شامل داستان‌هایی با مضمون نجات از بدبختی‌ها، از بین رفتن مشکلات بزرگ که تصور حل‌شدنشان محال بوده‌ و حل دعوا‌های بزرگ و قدیمی است (نظیر داستان سیبویه و توسل یکی از دوستانش به حضرت زهرا و نماز استغاثه به ایشان). در کل باید به این مسئله اشاره کرد که نماز استغاثه به حضرت زهرا از طرف بسیاری از علما و مراجع سفارش شده‌ و مهم‌ترین کارکرد آن، رفع مشکلات و گرفتاری‌ها است. به طور مثال حضرت آیت الله بهجت، بسیار به حضرت زهرا توجه داشتند و تاکید می‌کردند که نماز استغاثه به حضرت زهرا را فراموش نکنید.

نماز استغاثه حضرت زهرا سلام الله برای حل مشکل ازدواج

نماز دیگری با این عنوان در منابع دیگر آمده که به این شرح است؛

این روش از نماز استغاثه حضرت زهرا سلام الله برای حل مشکل ازدواج، توصیه شده است و کیفیت خواندن آن به این شرح است:

دو رکعت نماز که در رکعت اول پس از خواندن سوره حمد ۱۰۰ مرتبه سوره قدر و در رکعت دوم پس از قرائت سوره حمد ۱۰۰ مرتبه سوره توحید را بخوانید.

پس از پایان نماز، بهتر است که این دعا خوانده شود:

 

سُبْحَانَ ذِی الْعِزِّ الشَّامِخِ الْمُنِیفِ‏

منزه است خدای صاحب عزت و مقام بلند

سُبْحَانَ ذِی الْجَلاَلِ الْبَاذِخِ الْعَظِیمِ‏

منزه است خدای صاحب جلال و کبریایی و عظمت

سُبْحَانَ ذِی الْمُلْکِ الْفَاخِرِ الْقَدِیمِ‏

منزه است خدای صاحب ملک فاخر ازلی

سُبْحَانَ مَنْ لَبِسَ الْبَهْجَةَ وَ الْجَمَالَ‏

منزه است خدایی که لباس حسن و جمال به قامت خود آراسته

سُبْحَانَ مَنْ تَرَدَّی بِالنُّورِ وَ الْوَقَارِ

منزه است خدایی که ردای – نور وقار در بر دارد

سُبْحَانَ مَنْ یَرَی أَثَرَ النَّمْلِ فِی الصَّفَا

منزه است خدایی که اثر پای مورچه را در سنگ سخت سیاه می ‏بیند

سُبْحَانَ مَنْ یَرَی وَقْعَ الطَّیْرِ فِی الْهَوَاءِ

منزه است خدایی که خط سیر مرغ را در هوا می‏ بیند

سُبْحَانَ مَنْ هُوَ هَکَذَا لاَ هَکَذَا غَیْرُهُ‏

منزه است خدایی که تنها او بدین کمال است و غیر وی دارای این کمال نیست. (مفاتیح الجنان، اسوه، ص۴۱)

به گفته سید بن طاووس در کتاب جمال الاسبوع، بهتر است پس از نماز، تسبیحات حضرت زهرا(س) و پس از آن، صد مرتبه صلوات فرستاده شود.

بهترین زمان خواندن این نماز را، روز جمعه دانسته اند اما همانطور که در مقدمه ی این نماز ذکر شده است، هر وقت که حاجتی داشتی و سینه ات از شدت آن تنگ شد، می توانی این نماز را به جای آوری.

دعای توسل به حضرت زهرا صوتی 

در این بخش ذکرتوسل به حضرت زهرا (س) برای حاجات سنگین به صورت صوتی را گوش می‌دهید.

توسل به حضرت زهرا(س) در مسلک شهیدان

توسل به حضرت زهرا(س) در مسلک شهیدان

زیارت حضرت زهرا(علیهاالسلام)

قال رسول الله صلى الله علیه و آله: «من زار فاطمه فکانما زارنى و من زار على بن ابیطالب فکانما زار فاطمه؛ هر کس فاطمه را زیارت کند مثل این است که مرا زیارت کرده و هر کس على بن ابیطالب را زیارت کند مانند آن است که فاطمه را زیارت کرده است.»

همچنین راوایت شده است: «قالت فاطمه: قال ابى و هو ذا حى: من سلم على و علیک ثلاثه ایام فله الجنه . قلت لها: ذا فى حیاته و حیاتک او بعد موته و موتک؟ قالت: فى حیاتنا و بعد موتنا؛ فاطمه(علیهاالسلام) فرمودند: پدرم آن زمان که در قید حیات بود [به من] فرمود: هر کس سه روز بر من و تو سلام کند، بهشت ‏براى اوست. به حضرت [زهرا علیهاالسلام] گفتم: این مسئله در زمان حیات پیامبر و شما یا بعد از مرگتان است؟ حضرت زهرا (علیهاالسلام) فرمودند: در حیات و ممات ما.»

امام جواد( علیه السلام) هر روز هنگام ظهر به مسجد رسول الله (صلى الله علیه و آله) رفته و پس از سلام و صلوات بر رسول خدا (صلى الله علیه و آله)، به سراغ خانه مادرش حضرت زهرا( علیهاالسلام) که در همان نزدیکى قبر پیامبر(صلى الله علیه و آله) است مى‏رفت و کفشها را در آورده و با نهایت ادب و خضوع، داخل خانه شده و در آنجا نماز و دعا مى‏خواند و دقایقى طولانى به عبادت مشغول میشد و هرگز دیده نشد به زیارت رسول اکرم(صلى الله علیه و آله) برود و سراغ مادرش را نگیرد.

زیارت حضرت زهرا(علیهاالسلام)

روز زیارت مخصوص حضرت زهرا(علیهاالسلام)

در روایات، هر یک از روزهاى هفته و ساعات شبانه روز به نام یکى از معصومین( علیهم السلام) نامگذارى شده و براى هر روز و هر هفته با توجه به همین نامگذاری ها، ادعیه و اعمالى بیان شده است . از بین روزهاى هفته، روز یکشنبه متعلق به امیرالمؤمنین و فاطمه زهرا (علیهماالسلام) مى‏باشد و از بین ساعات شبانه روز، ساعت آخر شب؛ نزدیک اذان صبح، متعلق به فاطمه زهرا(علیهاالسلام) مى‏باشد.

زیارت مخصوص حضرت زهرا (علیهاالسلام) در روز یکشنبه چنین است: «السلام علیک یا ممتحنه امتحنک الذى خلقک قبل ان یخلقک لما امتحنک به صابره و نحن لک اولیاء مصدقون و لکل ما اتى به ابوک صلى الله علیه و آله و اتى به وصیه علیه السلام مسلمون و نحن نسئلک اللهم اذ کنا مصدقین لهم ان تلحقنا بتصدیقنا بالدرجه العالیه لنبشر انفسنا بانا قد طهرنا بولایتهم علیهم السلام.»

یادتون نره این مقاله رو به اشتراک بگذارید.
مطالب مرتبط

نظر خود را بنویسید