ستاره | سرویس تکنولوژی – وردپرس نرم افزاری برای ایجاد و راهاندازی وبلاگ و وبسایتهاست. از مزایای این برنامه میتوان به کاهش هزینهها، امنیت بالا و انعطاف پذیری وردپرس اشاره کرد. اما این پایان ماجرا نیست، قابلیت ایجاد سئو عالی از بهترین ویژگیهای این نرم افزار است. وردپرس افزونهها یا پلاگینهای متعددی را برای کاربران خود فراهم کرده تا با استفاده از آنها بتوانند تا حد زیادی به رتبه وبسایت خود کمک کنند. این نرمافزار دارای هزاران افزونه است که بهوسیله آنها میتوانید قابلیتهای مختلف و بیشماری را به سایت خود اضافه کنید. در این شماره قصد داریم تا شما را با تعدادی از بهترین افزونه های وردپرس آشنا کنیم؛ با ما همراه باشید.
۲ افزونه پرکاربرد مرتبط با سئو
افزونه All in One SEO Pack و افزونه Yoast SEO دو مورد از کاربردی ترین افزونهها برای اکثر قالبهای ووردپرس هستند. با این ابزارها میتوانید معیارهای سئو روی محتوا را به خوبی بسنجید. برای مثال سطح خوانایی متن، فراوانی کلمه کلیدی، وجود یا عدم وجود لینکهای مفید در متن، چگونگی نمایش یک صفحه در نتایج گوگل و … با استفاده از این دو افزونه بسیار مفید قابل انجام است.
وجود یکی از این دو افزونه بر روی یک قالب ووردپرس کفایت میکند.
۱۶ پلاگین از بهترین افزونه های وردپرس
۱. Everest Forms: با بازدیدکنندگان سایت خود در ارتباط باشید.
این که شما یک سایت کوچک یا بزرگ دارید هیچ فرقی نمیکند؛ چرا که در هر صورت به یک صفحه تماس برای برقراری ارتباط با مراجعه کنندگان سایت خود نیاز خواهید داشت. افزونه Everest Forms این قابلیت را به شما خواهد داد که تنها با انجام drag and drop فرم ایدهآل خود را در دو حالت پیش فرض و کلاسیک طراحی کنید.
برای دانلود این افزونه اینجا کلیک نمایید.
۲. Jetpack: یک دستیار تمام وقت برای اداره سایت شما
Jetpack یکی دیگر از قدرتمندترین و بهترین افزونه های وردپرس است که مجموعهای از ویژگیهای فوقالعاده را ارائه میدهد تا به یک وبسایت موفق تبدیل شوید. این افزونه تمام جنبههای سایت شما، از امنیت و عملکرد سایت گرفته تا ظاهر و بهینه سازی عکسها، همه و همه را رصد میکند و تغییرات را هر پنج دقیقه یک بار به شما اطلاع میدهد.
برای دانلود این افزونه اینجا کلیک نمایید.
۳. Akismet: آیا از دست اسپمها و هرزنامه خسته شده اید؟
این روزها spam یا همان هرزنامه ها دردسرهای زیادی برای استفاده کنندگان از اینترنت به بار آورده اند. اما دیگر نگران نباشید، این افزونه یک آنتیاسپم است که با ایجاد یک تاریخچه برای هر کامنت، میتواند هرزنامهها را تشخیص داده و آنها را فیلتر کند. این افزونه برای وبلاگها و وبسایتهای شخصی رایگان و برای دارندگان سایتهای تجاری، طرحهای خرید ماهانه دارد.
برای دانلود این افزونه اینجا کلیک کنید.
۴. User Registration: چگونه یک حساب کاربری برای بازدید کنندگان خود قائل شویم؟
گاهاً مشاهده شده است که مالکان سایتها نیاز دارند تا یک حساب کاربری برای بازدیدکنندگان خود ایجاد کنند. افزونه ای که می توانید از آن استفاده کنید یک قابلیت داخلی از خود برنامه است که به صورت پیشفرض و بعد از نصب برنامه وجود دارد. با استفاده از این قابلیت قادر خواهید بود که فرم های لاگین را تنها با drag and drop ایجاد نمایید.
برای دانلود این افزونه اینجا کلیک کنید.
۵. WooCommerce: یک فروشگاه آنلاین دایر کنید
اگر میخواهید به یک تاجر موفق در فضای مجازی مبدل شوید، درنگ نکنید. با استفاده WooCommerce به عنوان یکی از بهترین افزونه های وردپرس شما میتوانید گزینههای زیادی را به مشتریهایتان ارائه دهید؛ از تنوع محصولات گرفته تا نحوه پرداخت، همه و همه در اختیار شماست. تنها یک کلیک کافی است تا افزونه را نصب کنید و پس از آن امکانات بیشماری برای فروشگاه آنلاین خود در نظر بگیرید.
برای دانلود این افزونه اینجا کلیک نمایید.
۶. Nivo Slider: به فکر ویترین سایت خود باشید.
بی شک یکی از مهم ترین عناصر طراحی در ایجاد یک سایت علی الخصوص سایت های تجاری، ویترین سایت است. اگر میخواهید نمونه کارها یا برخی از محصولات متمایز خود را به رخ دیگران بکشید، مطمئنا این افزونه برای شما بهترین افزونه های وردپرس است. رابط کاربری فوق العاده این افزونه، باعث شده تا تعداد دفعات دانلود آن به بیش از سه میلیون بار رسیده باشد.
این افزونه را از اینجا دانلود نمایید.
۷. W3 Total Cache: چگونه سرعت لود شدن سایت را افزایش دهیم؟
اگر به فکر بهبود سئوی سایت خود هستید، از این گزینه غافل نشوید. این افزونه با ذخیره سازی موقت اطلاعات و پستها و صفحات شما به طور موقت، سرعت باز شدن صفحات شما را به شدت افزایش میدهد. با افزایش سرعت، زمان لود شدن (loading time) کاهش می یابد و سرانجام در نتایج جستجو رتبه بهتری کسب خواهید کرد.
این افزونه را میتوانید از اینجا دانلود کنید.
۸. VaultPress: به فکر روز مبادا باشید…
نسخه های پشتیبان یا backups؛ فایلهای روز مبادا… با استفاد از این افزونه میتوانید به صورت دورهای نسخههای پشتیبان بهینهای از سایت خود را ذخیره سازی کنید و یا حتی فایلهای پشتیبان را در عرض چند ثانیه بازگردانی کنید. اما این پایان کار نیست، VaultPress فایلهای شما را اسکن می کند و در صورت وجود تهدید، آن را به شما گزارش میدهد.
این افزونه را از اینجا دانلود نمایید.
۹. WP Smush: ابعاد و حجم تصاویر خود را بهینه کنید
حتما شنیده اید که گاهی یک تصویر از هزار کلمه گویاتر است، در واقع تصاویر ابزار بسیار خوبی برای پستها یا صفحات سایت شما هستند که به راحتی توجه کاربران را به خود جلب میکنند. اما تصاویر فضای زیادی را نیز اشغال کرده و وب سایت شما را کند میکنند. آیا شما میتوانید سرعت سایت را نادیده بگیرید؟ هرگز!
پس راه چاره چیست؟
شما با استفاده از این افزونه، میتوانید بدون کاهش کیفیت، تصاویر را فشرده و بهینه کنید. این نرم افزار با استفاده از تکنیکهای فشرده سازی پیشرفته ، کلیه پروندههای تصویر شما را در قالب های JPEG ، GIF و PNG بهینه کرده و فضای ذخیره سازی زیادی را ذخیره میکند.
برای دانلود این افزونه اینجا کلیک نمایید.
۱۰. MonsterInsights: یک دستیار دیگر…
هیولاها همیشه هم بد نیستند. این بار یک هیولا به شما میکند تا مخاطبان خود را درک کنید و به خواستههای آنها رسیدگی کنید. پلاگین MonsterInsights این امکان را برای شما فراهم میکند تا آمار زمانهای مختلف را رصد کنید، نظرات کاربر را از چندین سیستم عامل و دستگاه های مختلف ردیابی کنید و همچنین گزارشها را در قالبها و فرمهای جالب دریافت کنید. علاوه بر این میتوانید محبوبیت یک محصول و یا مقدار سفارشها را بدون هیچ مشکلی ردیابی کنید.
لینک دانلود این افزونه را از اینجا بیابید.
۱۱. Rich Snippets: بازخوردها را دریافت کنید، بازدیدها را نمایش دهید و …
شاید در هنگام وب گردی به ستارههایی برخورده اید که وظیفه رتبه بندی دارند یا تعداد بازدیدهای یک پست را دیده باشید؛ این افزونه کمک شایانی به ظاهر سایت شما خواهد کرد و علاوه بر این، اطلاعات مفیدی را در اختیار بازدیدکنندگان سایت شما قرار خواهد داد.
این افزونه را از اینجا دانلود کنید.
۱۲. BJ Lazy Load: سرعت سایت خود را چند برابر کنید…
یکی دیگر از بهترین افزونه های وردپرس برای بهبود کاربری و سئوی سایت شما BJ Lazy Load است؛ اگر شما در یک پست یا یک صفحه تعداد زیادی عکس داشته باشید، مسلما هنگام بازدید، بارگیری عکسها زمان زیادی میطلبد و این موجب خستگی بازدیدکنندگان خواهد شد. این افزونه موجب میشود تا به هنگام پیمایش صفحه، ابتدا عکسها نمایان شوند و سپس باقی محتوا ظاهر شود؛ علاوه بر این میتوانید ویدئوهایی را از سایر شبکه های مجازی همچون یوتیوب بازنشر کنید.
برای دانلود این افزونه اینجا کلیک نمایید.
۱۳. Broken Link Checker: مزاحمت به سبک لینک های شکسته
Broken Link یا لینک شکسته، کابوس مالکان سایتها و وبلاگهاست، اما شما نگران نباشید! با داشتن این افزونه هر جا و هر زمان از وجود و وقوع لینک های شکسته با خبر شوید و آن ها را اصلاح کنید.
دانلود این افزونه را در این لینک دنبال کنید.
۱۴. Redirection: مراقبت از پست ها و صفحات قدیمی خود…
در طول راه اندازی صفحات، شاید بارها و بارها به این مورد برخورد کرده باشید که پیوندهای ثابت یا permalinks را تغییر داده؛ اما تغییر مسیر آنها را فراموش کردهاید. تغییر مسیر یا همان Redirection هنگام انتقال صفحات از یک وب سایت قدیمی به باز نشرهای جدید، بسیار مفید و مثمر ثمر خواهد بود.
با کلیک بر روی این لینک این پلاگین را دانلود کنید.
۱۵. Social Icons: آیکون های اجتماعی را از کجا پیدا کنیم؟
بدون شک در سالهای اخیر رسانههای اجتماعی یکی از پر جمعیتترین بسترهای اینترنتی بوده اند و به همین دلیل چشمپوشی از آنها دقیقا مشابه خودکشی است!یکی از بهترین افزونه های وردپرس Social Icons است که آیکونهای انواع رسانههای اجتماعی را برای شما فراهم آورده است. این پلاگین همچنین این قابلیت را به شما خواهد داد که آیکونها را از طریق سفارشی سازی به طرح و رنگ دلخواه خود در آورید.
برای دانلود این افزونه اینجا کلیک نمایید.
۱۶. Disable Comments: چگونه کامنت ها را غیر فعال کنیم؟
با توجه به شرایط زمانی یا دهها دلیل دیگر، شما نیاز خواهید داشت تا قسمت کامنتها یا نظرات بعضی از صفحات یا پستهای خود را ببندید. این افزونه کمک شایانی در این زمینه به شما خواهد کرد.
برای دانلود این افزونه اینجا کلیک نمایید.
جمع بندی
با توجه به نیاز روزافزون دنیای فناوری و همچنین آمار بالای مراجعه کنندگان سایتها و وبلاگها، استفاده از ابزارهایی که فرایند تولید محتوا را سرعت میبخشند بسیار ضروری به نظر میرسد. از این رو نرم افزارهایی همچون وردپرس بسیار راهگشا هستند. با بهترین افزونه های وردپرس شما میتوانید قابلیتهای زیادی را به سایت خود اضافه کنید. علاوه بر پلاگینهایی که در بالا معرفی شد میتوانید با مراجعه به سایت https://wordpress.org از افزونههای متنوع و جدید با خبر شوید.
شما کدام افزونه های وردپرس را میشناسید که قابلیت مفید و موثری در سایت شما داشته اند؟ نظرات و پرسشهای خود را با ما و کاربران ستاره در میان بگذارید.