آشپزخانه قلب خانه است و وجود گیاهان آپارتمانی در آن میتواند محیط خانه را جذاب و دلپذیر کند. به این نکته توجه داشته باشید که هیچ گیاهی وجود ندارد که در هر آشپزخانهای رشد کند، زیرا هر فضایی شرایط نور، رطوبت و دما منحصر به فرد خود را دارد. با این حال، این ۱۰ گیاه آپارتمانی مکان بسیار خوبی برای شروع هستند.
گیاهانی که در آشپزخانه رشد میکنند
۱. پوتوس
پوتوس واقعاً یکی از سادهترین گیاهان آپارتمانی برای نگهداری است. آنها به خوبی با شرایط مختلف نور سازگار میشوند و نسبتاً به خشکی مقاوم هستند. به علاوه، آنها گیاهان رونده هستند و منظرهی عالی می سازند، بنابراین برای نگهداری این گیاه نیازی به هدر دادن فضای ارزشمند پیشخوان نیست!
۲. فیلودندرون
فیلودندرونها یکی دیگر از گونههای گیاهان آپارتمانی هستند که نیاز به نگهداری کمی دارند. این مدل گیاه نیز در سبدهای آویزان عالی به نظر میرسند. مشابه پوتوس، آنها نسبتاً مقاوم به خشکی در نظر گرفته میشوند و میتوانند در نور غیر مستقیم روشن تا متوسط رشد کنند. این گیاهان در اشکال و رنگ های متنوعی وجود دارند و به دلیل داشتن تصفیه کننده های عالی هوا معروف هستند.
۳. ساکولنت
اگر در آشپزخانه خود یک طاقچه آفتابی روشن دارید، ساکولنتها گزینه بسیار خوبی هستند. اصطلاح ساکولنت برای توصیف گیاهانی استفاده میشود که آب را در ساختارهای مختلف مانند برگها و یا ساقههایشان ذخیره میکنند که باعث میشود آنها در برابر خشکی مقاوم باشند و به طور کلی جزو گیاهان مقاوم و جان سخت شمرده شوند.
صدها نوع مختلف ساکولنت وجود دارد که در شکلها، رنگها و اندازههای خیرهکنندهای عرضه میشوند. گونه های محبوب ساکولنت عبارتند از: اچوریا، هاورثیا، آلوئه ورا، کراسولا، کالانکوئه، سدوم و غیره.
۴. گندمی
گیاهان عنکبوتی (گندمی) از ساده ترین گیاهان آپارتمانی برای نگهداری هستند. این گیاهان نیز برای آویز عالی هستند و وقتی خوشحال هستند گل میدهند و شاخههای فراوانی را به بیرون میفرستند. از قرار دادن گیاه عنکبوتی در نور مستقیم خودداری کنید زیرا باعث سوختن برگها میشود.
۵. سانسوریا
گیاه مار (Sansevieria) که معمولاً به عنوان “زبان مادرشوهر” نیز شناخته میشود، از محبوب ترین گیاهان آپارتمانی هستند و دلیل خوبی هم دارند. آنها در رنگها، شکلها و اندازههای مختلف میآیند و عموماً نیاز به نگهداری پایینی دارند. نیازی به اشغال فضای پنجره با ارزش با این گیاهان گرمسیری نیست – آنها در شرایط روشن تا کم نور عملکرد خوبی دارند.
۶. فیکوس الاستیکا
اگر به دنبال یک گیاه بزرگ برای آشپزخانه خود هستید، درختان فیکوس الاستیکا (Ficus elastica) یک انتخاب عالی هستند. این مدل گیاه با انواع مختلف شرایط رشد سازگار هستند و می توانند در زیستگاه بومی خود به درختان بزرگ تبدیل شوند.
هنگامی که در داخل خانه رشد میکنند، با هرس منظم، اندازه و شکل آنها را تحت کنترل نگه داشته میشود.
۷. گیاه قهوه
چه عاشق قهوه باشید و چه نباشید، گیاه قهوه (Coffea arabica) یک مکمل عالی برای هر آشپزخانه ای است. در حالی که بعید است که بتوانید دانه های قهوه را از یک گیاه آپارتمانی برداشت کنید، اما برگهای براق گیاه قهوه آن را جذاب میکند. گیاهان قهوه برای رشد نیاز به نور روشن، غیر مستقیم و آبیاری مکرر دارند.
۸. زاموفیلیا
اگر به دنبال یک گیاه کم هزینه برای آشپزخانه هستید، به گیاه زاموفیلیا توجه کنید. این گیاهان آپارتمانی باشکوه بسیار سازگار هستند و می توانند در شرایط کم نور و نور روشن رشد کنند. به علاوه، از آنجایی که آنها مقاوم هستند، به سختی نیاز به آبیاری دارند!
۹. بنفشه آفریقایی
برای کسانی که از گیاهان گلدار در آشپزخانه لذت می برند، بنفشه آفریقایی (Sauntpaulia) جایگزین مناسبی برای گیاهان آپارتمانی است! یک بنفشه آفریقایی شاد تقریباً در تمام طول سال گل می دهد و آنها در چندین رنگ زیبا هستند. این گیاهان آپارتمانی فشرده از نور روشن، غیر مستقیم و آبیاری مکرر لذت می برند.
۱۰. ریحان
کاشت ریحان معطر در آشپزخانه ممکن است یک انتخاب واضح به نظر برسد، اما واقعاً هیچ چیز بهتر از پختن با ریحان تازه، ارگانیک و خانگی در تمام طول سال نیست. تا زمانی که آشپزخانه شما دارای مکانی باشد که در اکثر روز نور مستقیم و روشن خورشید را دریافت کند، ریحان به راحتی رشد می کنند. از طرف دیگر، می توانید ریحان را با کمک نور رشد نیز پرورش دهید. گونه های گیاهی آسان برای رشد در داخل خانه شامل پیازچه، جعفری، نعناع، آویشن، رزماری، ریحان، پونه کوهی و گشنیز است.
لطفا نظرات و پیشنهادات خود را در انتهای همین مطلب با ما و دیگر کاربران ستاره به اشتراک گذارید.