ستاره | سرویس چهرهها – از میان چهرههای متولد امروز، ملکه رنجبر از جمله هنرمندانی است که سابقه بازیگری در سینما و تلویزیون را هم پیش از انقلاب و هم پس آن دارد.
چهره ها و افراد مشهور متولد دهم شهریور
در صورتی که تمایل دارید در مورد شخصی خاص مطالعه کنید، با انتخاب نام او در فهرست موضوعی زیر به توضیحات مربوطه برسید.
۱. ملکه رنجبر
۲. محسن رضایی
۳. حسن فتحی
۴. حسن اسدی
۵. امیر جعفری
۶. رویا میرعلمی
۷. پژمان جمشیدی
ملکه رنجبر
ملکه رنجبر متولد ۱۰ شهریور سال ۱۳۱۷ در رشت، بازیگر پیشکسوت سینما، تلویزیون و تئاتر است. او فعالیت خود را از کودکی و زمانیکه تنها ۶ سال داشت آغاز کرد. او قبل از انقلاب در چندین اثر سینمایی و تلویزیونی ایفای نقش کرده بود و چهارده سال پس از انقلاب با بازی در فیلم سینمایی “خوشههای خشم” کار خود را در بازیگری از سر گرفت. ملکه رنجبر پس از گذشت سالها با بازی در نقش “خانم فرامرزی” در “زیر آسمان شهر” مورد توجه مخاطبان قرار گرفت و توانست نام خود را به عنوان یک هنرمند پیشکسوت در عرصه بازیگری مطرح کند. ملکه رنجبر یک پسر به اسم فریبرز ایروانی دارد که بخاطر کهولت سن به بیماری افسردگی و پارکینسون مبتلا شده است.
محسن رضایی
محسن رضایی متولد دهم شهریورماه سال ۱۳۳۳ در مسجد سلیمان، فردی نظامی و سیاسی در ایران بوده و در حال حاضر دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام کشور است. محسن رضایی در سال ۶۰ و به فرمان امام خمینی (ره) به فرماندهی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی منصوب شد و به مدت ۱۶ سال در این سمت قرار داشت. او مدرک کارشناسی خود را در رشته اقتصاد از مرکز آموزش سازمان برنامه و بودجه و مدارک کارشناسی ارشد و دکترای خود را در همین رشته از دانشگاه تهران دریافت کرده است. از اقدامات محسن رضایی میتوان به تاسیس دانشگاه امام حسین (ع)، تاسیس قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا، تاسیس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله و تاسیس نیروهای سه گانه سپاه (نیروی زمینی، هوایی و دریایی) اشاره کرد. محسن رضایی تا کنون در سه دوره انتخابات ریاست جمهوری یعنی دوره نهم (سال ۱۳۸۴)، دهم (۱۳۸۸) و یازدهم (۱۳۹۲) حضور داشته که در دوره نهم از کاندیداتوری خود استعفا داد.
حسن فتحی
حسن فتحی در ۱۰ شهریور سال ۱۳۳۸ در محله نظام آباد تهران متولد شد. نام او امروز به عنوان یک چهره شناخته شده در عرصه کارگردانی و فیلمنامهنویسی در کشور مطرح است. حسن فتحی مدرک کارشناسی خود را در رشته روانشناسی از دانشگاه شهید بهشتی تهران و مدرک کارشناسی ارشدش را در رشته کارگردانی نمایش از دانشگاه آزاد دریافت کرده است. با این وجود خلق آثار خارق العادهای، چون “شهرزاد”، “پهلوانان نمیمیرند”، “شب دهم” و “میوه ممنوعه” او را در زمره بهترین کارگردانان کشورمان قرار داده است. او تا کنون یازده جایزه و دیپلم افتخار برای کارهایی که ساخته، دریافت کرده است. حسن فتحی با اعظم بروجردی ازدواج کرده و دو پسر به نامهای محمدرضا و امیرحسین دارد.
حسن اسدی
حسن اسدی متولد ۱۰ شهریورماه سال ۱۳۴۱ در تربت حیدریه از توابع استان خراسان رضوی است. او بازیگری است که بیشتر او را به عنوان رییس پلیس و یا به طور کلی چهرهای مثبت و مومن در فیلمها به یاد میآوریم. کارهای تلویزیونی او بسیار بیشتر از نقش آفرینیهای او در سینماست که از جمله معروفترین آنها میتوان به “مسافری از هند” و “خطر قرمز” اشاره کرد. در میان هنرمندان، او یکی از چهرههای کم حاشیه و آرام دنیای بازیگری بهحساب میآید.
امیر جعفری
امیر جعفری متولد دهم شهریورماه سال ۵۳ در تهران، بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون و چهرهای پرحاشیه در فضای مجازی است. او مدرک کارشناسی خود را از دانشگاه آزاد اسلامی فیروزکوه در رشته مدیریت دریافت کرده و یک دوره دوساله بازیگری را زیر نظر حمید سمندریان گذراند. شهرت امیر جعفری به سال ۸۱ و بازی او در مجموعه طنز “بدون شرح” باز میگردد. همسر او ریما رامینفر، دیگر بازیگر سینما و تلویزیون ایران بوده وحاصل ازدواج این دو هنرمند پسری به نام آیین است. اوایل تیرماه سال ۹۸ بود که انتشار فیلمی از امیر جعفری در فضای مجازی (حمایت امیر جعفری از آقازادهها) خشم کاربران را برانگیخت و هجمههای تندی را علیه او در فضای مجازی به راه انداخت.
رویا میرعلمی
رویا میرعلمی متولد ۱۰ شهریور سال ۵۷ در قزوین، بازیگر سینما و تلویزیون کشور است. او مدرک خود را در مقطع کارشناسی رشته طراحی صحنه از دانشکده هنرهای زیبا دانشگاه تهران دریافت کرده است. همسر او حسین کیانی نمایشنامهنویس و کارگردان تئاتر بوده و حاصل ازدواج این زوج هنری پسری به اسم کارن است. شهرت رویا میرعلمی مرهون بازی او در مجموعه “لیسانسهها” است. پس از لیسانسهها بازی در مجموعه “دلدادگان” بیش از پیش او را به مخاطب تلویزیون معرفی کرد.
پژمان جمشیدی
پژمان جمشیدی در دهم شهریورماه سال ۵۶ در تهران متولد شد. او که بازیکن فوتبال بوده و سابقه بازی در تیم ملی را نیز دارد امروز به عنوان یک بازیگر مطرح در عرصه سینما و تلویزیون فعالیت میکند. پژمان از ۱۷ سالگی وارد دنیای فوتبال شد و کار خود را از باشگاه کشاورز تهران آغاز کرد. دوران اوج حضور پژمان در فوتبال به سالهای ۷۹ تا ۸۴، زمانیکه که در پرسپولیس بازی میکرد بازمی گردد. در همین دوران بود که او به تیم ملی دعوت شد و در ۱۴ بازی که برای ایران انجام داد توانست ۱ گل در مقابل گرجستان به ثمر برساند که تک گل ملی او به حساب میآید.
پژمان جمشیدی پس از پایان دوران حرفهای خود در فوتبال به تلویزیون و سینما روی آورد و در سال ۹۲ در مجموعه تلویزیونی پژمان بازی کرد. پس از بازی در “پژمان” بود که بهصورت جدی بازیگری را دنبال نمود و در آثار مختلفی در تئاتر، سینما و تلویزیون به ایفای نقش پرداخت. از جمله مطرحترین کارهای او در عرصه هنری میتوان به بازی در “۵۰ کیلو آلبالو”، “خوب، بد، جلف”، “لونه زنبو” و “تگزاس” اشاره کرد.