چرا گیاه پتوس نوک سوزی دارد؟ ۴ نکته کاربردی درباره نوک سوزی پتوس ها

پتوس یکی از گیاهان آپارتمانی هست که نگهداری از آن به مراتب ساده‌تر از گیاهان دیگر است. با ما همراه باشید.

پتوس گیاهی است که نماد پشتکار، تلاش و ماندگاری است. گیاه پتوس می‌تواند بهترین هدیه برای افرادی باشد که به دنبال آرزو هایشان می‌روند. اگر گل پتوس را به صورت آویز استفاده کنید نماد پیشرفت و فتح قله‌های جدید است.

نوک سوزی پتوس

پتوس یکی از گیاهان آپارتمانی هست که نگهداری از آن به مراتب ساده‌تر از گیاهان دیگر است. فرقی ندارد خانه بزرگ و نورگیر دارید یا یک فضای کوچک و کم‌نور، در هر صورت می‌توانید از این گیاه آپارتمانی نگهداری کنید.

چرا پتوس نوک سوز می‌شود؟ چگونه از پتوس مراقبت کنیم؟ در ادامه به علت سوختن نوک برگ پتوس می‌پردازیم؛

آب:

زیاد آب دادن گل پتوس موجب پوسیده شدن ریشه گل خواهد شد. آب دادن پتوس را زمانی انجام دهید که با چک کردن خاک گلدان متوجه خشک شدگی خاک گلدانتان شوید. مقدار آب مصرفی شما باید به گونه ای باشد که کمی از آب پس از ریختن آب در کنار گل، از ته گلدان شما خارج شود.

خیس بودن همیشگی خاک موجب قارچ گرفتگی پتوس خواهد شد و این بیماری نیز می‌تواند موجب سوختگی برگ پتوس ها گردد که باید در این مرحله حتما از قارچ کش‌ها استفاده نمایید.

رطوبت:‌

یکی از دلایل شایع نوک سوز شدن پتوس به علت گرمی هوا و گرم و خشک بودن هوا می باشد. راه حل آن این است که کمی آب جوشیده در روز بر روی برگ ها اسپری کنید و با دستمال روی آن بکشید. همچنین می توانید جای گلدان را عوض و به جای خنک تر انتقال دهید.

کود:

اگر برای پتوس‌ها از کودهای شیمیایی با فواصل زمانی کم و غیر استادارد استفاده کنید و یا کودها را با دوز بالاتر از مجاز مصرف کنید، برگ گیاه دچار نوک سوزی می‌شود.

آفتاب:‌

قرار گرفتن در آفتاب زیاد. این گیاه به آفتاب زیاد نیازی ندارد. پس اگر در جلوی آفتاب زیاد قرار بگیرد اولین جای آسیب پذیر آن نوک برگ‌هایش است که گل را دچار نوک سوختگی می‌کند. در ادامه می‌تواند سوختگی به قسمت‌های دیگر برگ هم منتقل شود.

شما چه مشکلات دیگری با گیاه پتوس دارید؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

یادتون نره این مقاله رو به اشتراک بگذارید.
مطالب مرتبط

نظر خود را بنویسید