گیاهان نه فقط برای فراهم کردن اکسیژن، بلکه برای تمام زیبایی که دارند، انتخابی عالی برای خانهی شما و حتی هدیه به عزیزانتان هستند. با این حال، گیاهان زنده هستند و برای زنده ماندن نیاز به مراقبت دارند. در ادامه این مطلب با یک نکته بسیار مهم همراه ما باشید.
گل دادن گیاهان آپارتمانی
اگر گیاه شما گل داده است، تبریک می گوییم، این نشان میدهد شما به خوبی از گیاه خود مراقبت کردهاید. اما نکته قابل توجهی که وجود دارد این است که، آیا گیاه شما به صورت ژنتیکی گل میدهد یا خیر؟
نگهداری از گیاهان همیشه گلدار آپارتمانی ضمن شاداب نمودن محیط خانواده، به جذابیت خانهها و آپارتمانها کمک بسزایی میکند. گیاهانی مثل شمعدانی، سیکلامن، بنفشه آفریقایی و گیاه آنتوریوم، به صورت طبیعی بایستی گل بدهند و فقط کافی است پس از اینکه گل جدید دادند، شما به گیاه خود کود پتاس بالا بدهید. با این کار گیاه خود را تقویت می کنید و مشکلی برایش به وجود نمی آید.
مسئله مهم گیاهان آپارتمانیای هستند که کار اصلی آنها دادن برگ جدید است نه گلهای رنگارنگ. گیاهانی مثل آگلونما، سانسوریا، دیفن باخیا و حسن یوسف، از جمله گیاهانی هستند که ممکن است پس مدتی که شرایط مناسبی دارند شروع به دادن گل بکنند.
در این حالت اولین اقدام شما این است که باید گل را از پایینترین قسمت جدا کنید. دقت داشته باشید که وجود گل برای گیاه شما مضر است، چرا که گیاه همه مواد مغزی خود را به گل میدهد تا سرحال بماند. اگر گل را جدا نکنید، خاک گیاه از هرگونه مواد مغذی خالی میشود و گیاه شروع به ازبین رفتن میکند.
پس از جدا کردن گل از گیا، به گیاه خود کود پتاس بالا بدهید و طبق برنامه مشخصی در فاصله دو هفته یکبار سایر کود ها مانند کود فسفر بالا و آهم را به گیاه خود بدهید.
آیا شما تجربه گلدهی گیاه آپارتمانی را داشتهاید؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.