گیاهان آپارتمانی، جزو گیاهان محبوب و پرطرفدار به شمار میروند. این روزها هرکسی دوست دارد در منزل خود گیاه داشته باشد و به محیط خود نشاط و سرسبزی بیاورد.
اگر شما هم از طرفداران گیاهان آپارتمانی هستید، باید به این نکته توجه کنید که چه گیاهی مناسب شرایط منزل شما است. به طور مثال اگر حیوان خانگی دارید باید یک گیاه بی خطر برای حیوانات انتخاب کنید. اگر گیاهانی را انتخاب کنیم که با موقعیت ما همخوانی کافی را نداشته باشند، علاوهبر اینکه گیاه میمیرد، باعث هدر رفت سرمایه و انرژی ما نیز میشود. در ادامه به معرفی گیاهانی که به آب کم نیاز دارند میپردازیم.
گیاهانی که به به آب کم نیاز دارند
این نوع گیاهان ریشههای حساسی دارند و حتی اگر دوبار متوالی آبیاری زیادی داشته باشند از بین خواهند رفت. همچنین نکته قابل توجه درباره این گیاهان این است که هنگام آبیاری نباید آب با برگها، ساقه یا بدنه تماس داشته باشد.
بهتر است قبل از آبیاری خاک این گیاهان را بررسی کنید تا به طور کامل خشک شده باشد و سپس آبیاری گیاه را انجام دهید.
۱. گیاه لیندا
نخل لیندا در سالهای اخیر به دلیل ظاهر متفاوت این گیاه و برگهای فرفری و بلند و تنهی نسبتا ضخیم و قهوهای رنگش به یکی از محبوبترین گیاهان آپارتمانی تبدیل شده است. از طرفی نخل لیندا گیاهی بسیار سازگار است که مراقبت از آن بسیار آسان بوده و حتی تازه کارها هم میت وانند از این گیاه زیبا به راحتی مراقبت کنند.
۲. خانواده زاموفیلیا
زاموفیلیاها یکی از بهترین ساکولنتهایی است که برای بقا و رشد خود، به نور زیادی احتیاجی ندارد. نیاز به نور و آب کم یکی از ویژگیهایی است که افراد زیادی به آن توجه میکنند. زیرا زندگی شهری و خانه های آپارتمانی، بهدلیل نداشتن نور کافی، فضای مناسبی برای نگهداری از گیاهان با نیاز به نور شدید و مستقیم نیستند.
۳. گیاه پاندانوس
گل پاندانوس یا برگ خنجری، گیاهی همیشه سبز بوده که به دلیل شرایط نگهداری ساده، معمولاً از این گیاه در فضاهای بسته مانند آپارتمان، انواع محیط کاری و ادارجات جهت بهره مندی از زیبایی چشمگیرش استفاده میکنند.
۴. گیاه برگ عبایی
برگ عبایی ، گیاهی ریزوم دار و بوته ای، از خانواده سوسنیها است. این گیاه از دیرباز استفاده زینتی داشته و بومی کشور چین است. فاقد ساقه حقیقی بوده و دارای ریزوم های کوتاهی است که برگ ها از روی آن ها خارج می شوند.
۵. خانواده آگلونما
آگلونما دارای برگ های نیزه ای شکل و خم شده به سمت پایین با ساقه های کوتاه است. در شرایط ایده آل گل های کوچک و سفید رنگی تولید میکند که جنبه زینتی ندارند و بهتر است قطع شوند تا مانع رشد گیاه نشوند.
۶. خانواده سانسوریا
گیاه سانسوریا از خانواده ساکولنت ها و جز گیاهان آپارتمانی بسیار پرطرفدار است. یکی از دلایل محبوبیت این گل زیبا، نگهداری آسان آن است. گیاه سانسوریا بسیار مقاوم بوده و عمر طولانی دارد و در بعضی از موارد به سانسوریا، نامیرا نیز گفته می شود.
۷. کاکتوسها
کاکتوس گیاهی است از تیره کاکتوسان و متعلق به راسته گیاهی میخکسانان. کاکتوس ها گیاهانی گوشتی و دارای خار هستند. با وجود اینکه برخی از کاکتوسها بومی مناطق مرطوب هستند، بسیاری از آنها در مناطق گرم و خشک نیز رشد میکنند.
۸. خانواده قاشقی
گیاهان خانواده قاشقی، تنها به دلیل برگهای براق، گوشتی و قلبی، طرفداران بسیاری دارند. این گیاه جز مقاومترین گیاهان آپارتمانی محسوب میشوند. گیاه قاشقی نسبت به نور کم و خشکی خاک مقاوم است.
۹. یوکا
گیاه یوکا بومی مناطق آمریکای مرکزی و جنوبی است و از خانواده لیلیانسه است. معمولاً در مناطق کویری و خشک این گیاه رشد می کند. گیاه یوکا همیشه سبز بوده و رشد بسیار کمی دارد.
۱۰. دراسنا
گیاه دراسنا، بومی مناطق جنوب شرقی آفریقا و از خانواده مارچوبه ها است که برگهایی سبز و البته متراکم دارد.
نکات مهم برای مراقبت از گیاهانی که به آب کم نیاز دارند
برای سانسوریا و زامیفولیا و اگلونما قبل آبیاری، کل خاک باید خشک باشد.
- دقت کنید هرچقدر نور محیط بیشتر باشه خاک زودتر خشک میشود.
- معمولا این گیاهان به رطوبترسانی نیازی ندارند.
- کاکتوسها و یوکاها نور خوب میخواهند پس برای جای تاریک یا کم نور انتخابشان نکنید.
لطفا نظرات و پیشنهادات خود را در انتهای همین مطلب با ما به اشتراک گذارید.
سارا
کاش اگه کتابی هست معرفی بفرمایید