آموزش دوربین مداربسته در سه سوت

آموزش دوربین مداربسته یکی از حوزه‌هایی هست که این روزها بسیار پرتقاضا است زیرا روزانه کاربران دوربین مداربسته درحال افزایش هستند. در این مقاله اطلاعات کاملی از آموزش دوربین مداربسته برای نصب را در اختیار شما قرار می‌دهیم. پس تا انتهای مقاله همراه ما باشید تا اطلاعات کافی برای این منظور کسب کنید.

دوربین مدار بسته

آموزش دوربین مداربسته

 

مراحل نصب دوربین مداربسته

دوربین‌های مداربسته در دو نوع آنالوگ و آی‌پی ارائه شده‌اند. نصب این دوربین‌ها در چندین مرحله مختلف انجام می‌شود. لازم به ذکر است که همه مراحل نصب دوربین مداربسته باید به درستی انجام شود زیرا در صورت اشتباه در هر قسمت عملکرد دوربین مداربسته را با مشکل روبه‌رو می‌کند. در این بخش از آموزش نصب دوربین مداربسته مراحل نصب را برای شما آورده‌ایم. این مراحل به شرح زیر است:

گام اول از آموزش نصب دوربین مداربسته: طراحی نقشه نصب دوربین مداربسته

گام اول از آموزش نصب دوربین مداربسته، طراحی نقشه نصب است. قبل از شروع به نصب دوربین مداربسته، باید نقاطی که می‌خواهید دوربین نصب کنید مثل درب ورودی، درب پارکینگ، راه‌پله و … روی کاغذ، مشخص کنید. با داشتن این نقشه کار نصب دوربین مداربسته بسیار راحت‌تر انجام می‌شود.

گام دوم از آموزش نصب دوربین مداربسته: انتخاب مناسب‌ترین دوربین مداربسته با توجه به نیاز خود

بعد از طراحی نقشه نصب و مشخص کردن اینکه به چند دوربین احتیاج دارید، در این گام از آموزش نصب دوربین مداربسته باید دوربین مناسب با نیاز خود و با توجه به ویژگی‌های محیط مورد نظر را انتخاب کنید و اقدام به خرید کنید. به طور مثال اگر دوربین مداربسته را برای نصب در بیرون از ساختمان می‌خواهید توصیه می‌کنیم از دوربین‌هایی که دارای قابلیت دید در شب هستند استفاده کنید.

در صورتی که اطلاعات کافی در مورد دوربین مداربسته مناسب با هر مکان و قابلیت‌های دوربین ندارید می‌توانید از مشاوره رایگان کارشناسان این حوزه کمک بگیرید.

گام سوم از آموزش نصب دوربین مداربسته: نصب دوربین در مناسب‌ترین نقطه

در این گام از آموزش نصب دوربین مداربسته وقت آن رسیده که دوربین مداربسته را در نقاطی که در نقشه نصب مشخص کردید، نصب کنید. معمولاً بهترین نقطه برای نصب دوربین‌های مداربسته در کنج محیط مورد نظر است زیرا در این نقاط می‌توان همه نواحی محیط را پوشش داد. توجه داشته باشید که دوربین در جایی نصب کنید که افراد غیر مجاز قادر به دسترسی به آن  نباشند.

بعد از اینکه مکان مناسب را مشخص کردید باید با کمک دریل دوربین را پیچ کرده و نصب کنید‌. شایان ذکر است که برخی دوربین‌های مداربسته برای تامین کردن برق مورد نیاز خود از آداپتور استفاده می‌کنند. این آداپتور را کنار نقطه نصب دوربین درون جعبه‌ای قرار می‌دهند. می‌توان گفت این گام از نصب دوربین مداربسته از مهم‌ترین مراحل است که باید با دقت بالا انجام شود.

گام چهارم از آموزش نصب دوربین مداربسته: کابل‌کشی و متصل کردن دوربین به منبع تغذیه

قبل از هر چیز باید بگوییم با توجه به نوع دوربین مداربسته یعنی آنالوگ یا IP بودن نوع کابل و منبع تغذیه متفاوت است و شما باید متناسب با دوربینی که تهیه کردید این مرحله را انجام دهید. 

به طور کلی در دوربین‌های آنالوگ برای سیم‌کشی به کابل برق و انتقال نیاز است در صورتی که دوربین‌های IP نیازی به سیم‌کشی نداشته و از طریق شبکه تصاویر را منتقل می‌کنند. اگر قرار است دوربین آنالوگ نصب کنید پیشنهاد می‌کنیم از کابل‌های RG59، RG6 و RG11 برای اتصال به DVR استفاده کنید. اما اگر قرار است دوربین تحت شبکه نصب کنید باید از کابل‌های ۶Cat،Cat5، Cat5e برای اتصال به دستگاه NVR استفاده کنید.

گام پنجم از آموزش نصب دوربین مداربسته: تنظیمات دوربین مداربسته

پس از آنکه دوربین خود را نصب کردید حال نوبت به تنظیم دوربین مداربسته می‌رسد. در این گام مواردی از قبیل منتقل کردن تصاویر دوربین مداربسته روی موبایل و کامپیوتر، تاریخ، زمان، نور و … احتیاج به تنظیمات دارند. با انجام این مرحله مراحل نصب دوربین مداربسته به خوبی تمام می‌شود. توجه داشته باشید که انجام مراحل بالا نیازمند دانش و تخصص خاص خود است و به راحتی قابل انجام نیست.

پیشنهاد می‌کنیم برای نصب دوربین مداربسته خود از نمایندگی‌های رسمی دوربین مداربسته کمک بگیرید تا نصاب حرفه‌ای برای نصب دوربین مداربسته شما ارسال کنند. اما همان طور که گفتیم این حوزه این روزها بسیار پرتقاضا است و از این جهت داشتن مهارت نصب دوربین مداربسته می‌تواند درآمد خوبی را برای شما به ارمغان بیاورد. پس می‌توانید آموزش نصب دوربین مداربسته را ببینید و از آن کسب درآمد کنید‌. در این قسمت شما را بیشتر با بازار کار نصب دوربین مداربسته آشنا می‌کنیم.

 

بازار کار نصاب دوربین مداربسته

 

بازار کار نصاب دوربین مداربسته

همان طور که می‌دانید به کاربردن دوربین مداربسته در هر محیطی یکی از راه‌های افزایش امنیت برای آن محیط است که استفاده از آن هر روز بیشتر می‌شود‌. دوربین‌های مداربسته برای ساختمان‌های مسکونی، اداری، تجاری و مراکز خرید مناسب است و در برخی مکان‌ها مانند مراکز فروش طلا، بانک‌ها و … نصب دوربین مداربسته اجباری است و روزبه‌روز این اجبار برای مشاغل مختلف اعمال می‌شود.

با این وجود مسلماً درخواست برای نصب دوربین مداربسته در مکان‌های مختلف بالا می‌رود و پروژه‌های بسیاری نیاز به نصاب دوربین مداربسته دارند. پس همین طور که می‌بینید بازار کار خوبی دارد. بدون شک یک نصاب دوربین مداربسته حرفه‌ای و ماهر که کاملاً بر نصب دوربین و تنظیمات آن تسلط دارد درآمد خوبی از این کار به‌ویژه در شهرهای پرجمعیت، خواهد داشت. پس می‌توانید با آموزش نصب دوربین مداربسته و تنظیمات آن وارد بازار کار این حرفه شوید و درآمد خوبی کسب کنید.

 

موقعیت‌های شغلی برای نصاب دوربین مداربسته

 

موقعیت‌های شغلی برای نصاب دوربین مداربسته

اگر آموزش نصب دوربین مداربسته را دیده باشید و کاملاً بر این حوزه مسلط باشید فرصت‌های شغلی گوناگونی برای شما وجود دارد و به صورت‌های مختلف می‌‌توانید کار کنید. شما می‌توانید مغازه شخصی برای خود راه‌اندازی کنید و در حوزه نصب دوربین مداربسته فعالیت کنید. یا می‌توانید در اداره راهنمایی و رانندگی استخدام شوید و کار نصب انواع دوربین‌ها در این اداره را برعهده بگیرید. همچنین می‌توانید در نمایندگی‌های دوربین مداربسته استخدام شوید.

در مراکز نصب دوربین مداربسته و سیستم‌های امنیتی نیز به یک نصاب ماهر نیاز دارند که می‌توانید در آن جا استخدام شوید. لازم به ذکر است که می‌توانید از بسترهای گوناگون مانند دیوار،شیپور و شبکه‌های مجازی مثل اینستاگرام مشتری جذب کنید. همچنین می‌توانید از طریق سایت‌های خدمات آنلاین مثل استادکار، آچارباز، آچاره و امدادگران مشتری جذب کنید.

تا اینجای مطلب با آموزش نصب دوربین مداربسته و روش‌های کسب درآمد از این شغل آشنا شدید. اگر می‌خواهید در این حوزه وارد شوید و در ابتدای مسیر خود هستید اول پیشنهاد می‌کنیم از آموزش‌های کاربردی و خوب استفاده کنید. سپس با مداومت تمرین و تجربه کنید تا به یک نصاب حرفه‌ای تبدیل شوید. این روزها آموزش‌ آنلاین دوربین مداربسته نیز بسیار مورد استقبال کاربران قرار گرفته است که در این آموزش‌ها با صرف زمان و هزینه کم‌تر می‌توانید اطلاعات لازم را کسب کنید. در زیر شما را با درآمد یک نصاب آشنا می‌کنیم.

 

درآمد تقریبی نصاب دوربین مداربسته

همان طور که می‌دانید درآمد افراد در هر کسب‌وکاری با توجه به دانش و مهارتی که دارند متفاوت است. می‌توان گفت دانش و مهارت شما در نصب دوربین مداربسته و تنظیمات دوربین و همین طور تجربه کاری شما، مشخص کننده درآمد شما است. به طور مثال اگر فقط قادر به نصب دوربین‌های آنالوگ باشید صددرصد درآمد شما با کسی که قادر به نصب دوربین‌های تحت شبکه است متفاوت خواهد بود.

لازم به ذکر است که برای موفق شدن در هر کسب‌وکاری فقط دانش و مهارت کافی‌ نیست بلکه مواردی مانند مشتری‌مداری، ارتباطات در کار، کیفیت کار، سرعت و دقت در کار و تبلیغات نیز بسیار تاثیر گذار است. اما به طور تقریبی اگر بخواهیم میانگین درآمد یک نصب کننده دوربین مداربسته را بگوییم، می‌توان درآمدی در حدود ۱۰ الی ۱۵ میلیون در ماه را در نظر گرفت.

 

کلام آخر

در  مقاله آموزش نصب دوربین مداربسته به همراه مراحل نصب دوربین مداربسته را برای شما آورده‌ایم. همان طور که خواندید اگر برای محیط مورد نظر خود دوربین مداربسته تهیه کرده‌اید توصیه می‌کنیم نصب آن را به افراد متخصص در این حوزه بسپارید. شما می‌توانید از نمایندگی‌های معتبر دوربین مداربسته درخواست نصاب حرفه‌ای دوربین مداربسته کنید. اما اگر می‌خواهید آموزش نصب دوربین مداربسته ببینید و از طریق نصب دوربین مداربسته کسب درآمد کنید نیز اطلاعات مفیدی را در این مقاله در اختیار شما قرار دادیم.

ممنون که تا پایان مقاله همراه ما بودید. امیدواریم مطالب این قسمت برای شما مفید بوده باشد و به همه سوالات شما در مورد آموزش نصب دوربین مداربسته پاسخ داده باشیم. راستی شما تا به حال دوربین مداربسته نصب کرده‌اید؟ کدام مرحله از نصب دوربین مداربسته سخت‌تر است؟ شغل نصاب دوربین مداربسته را چگونه می‌بینید؟ تجربه خود را در قسمت ثبت نظر برای ما بنویسید.

یادتون نره این مقاله رو به اشتراک بگذارید.
مطالب مرتبط

نظر خود را بنویسید