ستاره | سرویس اخبار – روح الله جمعهای مشاور وزیر کشور از عدم موافقت ستاد ملی کرونا با تعطیل کردن کشور خبر داد.
به گفته او هیچ یک از اعضای ستاد ملی کرونا با تعطیلی کشور موافق نکرده اند.
جمعه ای در توئیتی نوشت: «کما فی السابق؛ هرگونه تصمیمی در ستاد ملی کرونا به اتفاق آرا تصویب می شودو نظرات فردی و بخشی ملاک تصمیم جمعی نیست. پیشنهاد تعطیلی نیز ابتدا درقرارگاه مورد بحث قرار گرفت و سپس در ستاد ملی کرونا با حضور رییس جمهور محترم، باتوجه به شرایط فعلی بدون هیچ مخالفتی، عدم تعطیلی تصویب شد.»
این توئیت نشان میدهد که حتی وزیر بهداشت و یا نماینده وزارت بهداشت در جلسه ستاد ملی کرونا نیز با تعطیلی کشور مخالفت کرده است.
این در حالی است که چندی پیش سعید نمکی وزیر بهداشت در نامه ای به رهبر معظم انقلاب خواستار تعطیلی دو هفته ای کشور شده بود. رهبر انقلاب نیز نامه مزبور را به ستاد ملی کرونا ارجاع دادند.
این در حالی است که دیروز وزیر بهداشت در نامه ای به رییس جمهور ضمن اشاره به وضعیت بیماری کرونا در کشور، کاهش سطح رعایت پروتکلها و همچنین در پیش بودن ایام محرم و مراسم عزاداری اباعبدالله الحسین (ع)، گفت: تقاضا میشود به عنوان رئیس محترم ستاد ملی مدیریت کرونا دستور فرمایید به نحو مقتضی اهمیت تاثیرگذاری تجمعات غیر منطبق با پروتکل ها به مقامات ناظر و اجرایی در سطح استانها ابلاغ شود.
به گزارش ایسنا، سعید نمکی در نامهای به ابراهیم رئیسی – رئیس جمهور و رئیس ستاد ملی مدیریت کرونا که نسخه ای از آن در اختیار ایسنا قرار گرفت، نوشت:« ضمن تبریک مجدد و آرزوی توفیق آن عزیز ارجمند در مدیریت شرایط حساس کشور به خصوص عرصه نفسگیر کرونا به استحضار می رساند پس از آخرین جلسه ستاد ملی به ریاست جناب آقای دکتر روحانی و قبل از مراسم تنفیذ و تحلیف و شروع رسمی مسئولیت حضرتعالی از آنجا که اینجانب و همکارانم در فشار سنگین امواج بیماری نیازمند همکاری و حمایت سایر دستگاهها جهت افزایش رعایت پروتکلها به عنوان عاملی مهم در کاهش ارتفاع موج بیماری بودیم، مکتوبی تقدیم مقام معظم رهبری (مدظله العالی) نمودم که منتهی به دستور ایشان جهت طرح در ستاد ملی شد.
نظر حضرتعالی و دوستان تشکیل سریع کارگروهی جهت بررسی پیشنهادات و تصمیم گیری پیرامون اعمال شرایط خاص بود. آنچه می گذرد به دلیل عادی بودن شرایط در نقاط قرمز و عدم اعمال هرگونه پروتکل سطح اجرای شیوه نامه ها سیر نزولی خود را طی میکند و با تأثیرگذاری تصاعدی این عادی پنداری بر افزایش موارد، هر لحظه کار ما سخت تر می شود و نگرانم تا جلسه آتی و جمعبندی نظرات و اعلام تصمیم جدید، وضعیت هر لحظه نامطلوب تر شود. لذا پیشنهاد می شود به استانداران و روسای دانشگاه های علوم پزشکی در کمیته های استانی اختیار داده شود بر حسب ضرورت و شدت بیماری و تعداد موارد بستری محدودیتهای مورد نیاز را اعمال نمایند. پروتکل و سطح بندی تعطیلی و یا فعالیت مراکز اداری، اقتصادی، فرهنگی، مذهبی و غیره ماهها پیش بر حسب شرایط به نحوه هوشمند ابلاغ شده است که متاسفانه به دلیل عدم اعمال محدودیت های مرحلهای هوشمند، گرفتار این پدیده شدهایم.
نکته مهم دیگر فرا رسیدن ایام سوگواری ماه محرم و مراسم عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و شهدای بزرگوار کربلاست. سال گذشته در اکثر هیئت های مذهبی، عاشقان اهل بیت؛ وعاظ ارجمند، مداحان گرامی و هیئت امناء هیئت های عزاداری همکاری صمیمانه ای داشتند؛ مع الوصف در بعضی نقاط با عدم توجه به شیوه نامه ها پس از محرم خیزهایی از بیماری داشتیم و تعدادی از عزیزان مبتلا و گرفتار شدند و امسال با شیوع ویروس دلتا که به پیر و جوان رحم نمیکند؛ گرچه واکسیناسیون گروههای آسیبپذیر در حال اتمام است، با وجود این نگرانیم که با این موج جدید بیماری و تقارن آن با مراسم عزاداری هرگونه پروتکل شکنی بتواند در ارتفاع این موج سنگین فشار و بر تاب آوری مراکز درمانی موثر باشد.
تاکید مکرر مقام معظم رهبری و حضرتعالی در آخرین جلسه هیئت محترم دولت و دیگر عزیزان یقینا موثر خواهد بود. مع الوصف اینجانب و همکارانم بسیار نگرانیم که هرگونه بار اضافه تر بیماری به هر دلیل به وخامت اوضاع بیفزاید.
تقاضا میشود به عنوان رئیس محترم ستاد ملی مدیریت کرونا دستور فرمایید به نحو مقتضی اهمیت تاثیرگذاری تجمعات غیر منطبق با پروتکل ها به مقامات ناظر و اجرایی در سطح استانها ابلاغ شود.
امید است با لطف الهی، حمایتهای مشفقانه حضرتعالی، مشارکت موثر بقیه بخش ها و همراهی مستمر مردم شریف در رعایت شیوه نامه بتوانیم هرچه زودتر شاهد کنترل موج جدید باشیم.
عزت، توفیق و سربلندی حضرتعالی را در این مسیر پر زحمت از خداوند بزرگ مسئلت دارم.»