دعوای بایدن و زاکربرگ بالا گرفت

فیس‌بوک، دارنده عنوان پربازدیدترین شبکه اجتماعی، از طرف بایدن به انتشار اطلاعات نادرست منتشر شد.

دعوای بایدن و زاکربرگ

ستاره | سرویس اخبار – به گزارش همشهری آنلاین به نقل از آکسیوس، زاکربرگ عصر روز گذشته و پس از آنکه رئیس جمهور آمریکا، بایدن ،گفت که شبکه‌‍های اجتماعی با اجازه دادن به انتشار اطلاعات غلط درباره واکسن کووید-۱۹ در سایت‌های خود مردم را به کشتن می‌دهند واکشنی تند نشان داد.

سخنگوی این غول فناوری در بیانیه ای گفت: «ما با اتهاماتی که بر اساس حقایق مطرح نشده‌اند پریشان نمی‌شویم.» این پاسخ به دنبال اظهار نظر اخیر بایدن بود که گفت: «تنها شیوع ویروس کرونا در میان افراد واکسینه نشده وجود دارد! آنها مردم را به کشتن می‌دهند.»

دنی لور، سخنگوی فیس بوک، در پاسخ گفت: «واقعیت این است که بیش از ۲ میلیارد نفر اطلاعات معتبری در مورد کووید و واکسن‌ها در فیس‌بوک مشاهده کرده‌اند که بیش از هر مکان دیگری در اینترنت است.» وی افزود: «بیش از ۳.۳ میلیون آمریکایی نیز از ابزار واکسن‌یاب ما استفاده کرده‌اند تا بفهمند از کجا و چگونه واکسن خود را دریافت کنند. این حقایق نشان می‌دهد که فیس‌بوک به نجات جان افراد کمک می‌کند.»

دولت بایدن اخیراً حملات خود به فیس‌بوک را افزایش داده و این شرکت ماه‌هاست که به دلیل انتشار اطلاعات غلط مربوط به کرونا مورد انتقاد قرار گرفته است.

دبیر مطبوعاتی کاخ سفید، جن پسکی، روز گذشته گفت: «ما در اینجا با مسئله مرگ و زندگی روبرو هستیم بنابراین همه باید در اطمینان از انتشار اطلاعات دقیق نقش داشته باشند… آنها یک شرکت خصوصی هستند و در مورد اقدامات مازادی که می‌توانند انجام دهند تصمیم گیری می‌کنند اما واضح است که کار به این اقدامات ختم نمی‌شود.»

ژنرال ویوک مورتی، رئیس خدمات بهداشت عمومی آمریکا، روز پنجشنبه از رسانه‌های اجتماعی خواست تا انتشار اطلاعات غلط مربوط به بیماری کرونا و واکسن‌ها را کنترل کنند زیرا آن را عاملی در کاهش سرعت واکسیناسیون در کشور دانست. بیش از ۴۰٪ از بزرگسالان آمریکایی به طور کامل واکسینه نشده‌اند و موارد جدید ابتلا به دلیل افزایش نوع دلتای این ویروس در روزهای اخیر افزایش یافته داشته است.

 

مختصری در مورد زاکربرگ

مارک الیوت زاکربرگ (انگلیسی: Mark Elliot Zuckerberg‎؛ زادهٔ ۱۴ مه ۱۹۸۴) برنامه‌نویس رایانه و یکی از مؤسسان وبگاه شبکه اجتماعی آنلاین فیس‌بوک در آمریکا است. مجلهٔ تایم وی را به عنوان شخصیت سال ۲۰۱۰ انتخاب کرده‌است. 

او به عنوان یک دانشجوی دانشگاه هاروارد با کمک دانشجویان علوم کامپیوتر به خصوص پشتوانهٔ «اندرو مک‌کالم»، «داستین موسکوویتز» و «کریس هاگز» اقدام به تأسیس این وبگاه کرد. او اکنون به عنوان مدیر اجرایی در فیس‌بوک فعالیت می‌کند.

در سال ۲۰۰۸، مجله فوربس او را جوانترین میلیاردر، که ثروتش را شخصاً کسب کرده معرفی کرد و ثروت او را ۱٬۵ میلیارد دلار تخمین زده‌است. هم‌اکنون وبگاه فوربس، دارایی‌های وی را ۷۸٬۳ میلیارد دلار اعلام کرده‌است و از این لحاظ پنجمین شخص ثروتمند در جهان است. 

در فوریه سال ۲۰۰۴ میلادی زاکربرگ همراه با چند دانشجوی هم اتاقی اش، ادواردو ساورین، کریس هیوز، داستین موسکوویتز، شبکه اجتماعی فیسبوک را راه اندازی کردند. آن‌ها فیسبوک را از اتاق خوابگاهشان در دانشگاه هاروارد راه اندازی نمودند و سپس شروع به معرفی آن به دانشجویان سایر دانشکده‌ها نمودند. بعداً فیسبوک به سرعت گسترش یافت به‌طوری‌که در سال ۲۰۱۲ تعداد کاربران فیسبوک بالغ بر یک میلیارد نفر بود. در حال حاضر این رقم متجاوز از ۱٫۵ میلیارد نفر می‌باشد. زاکربرگ تا به حال در چندین مورد از طرف افراد همان گروه اولیه در مورد سهم شان از فیسبوک مورد اتهام قرارگرفته‌است.

در سال ۲۰۱۰ او به عنوان شخص سال تایم از سوی مجله تایم انتخاب شد.

 

برگرفته از: همشهری و ویکی پدیا

یادتون نره این مقاله رو به اشتراک بگذارید.
مطالب مرتبط

نظر خود را بنویسید