ستاره | سرویس دکوراسیون – میز ناهار خوری می تواند قلب خانه باشد؛ به عنوان جایی دنج برای غذا خوردن و ساختن خاطرات. با داشتن چنین نقش مهمی، بهتر است قبل از خرید، به معیارهای یک میز ناهارخوری خوب فکر کنید تا بهترین آن را برای خانه خود بخرید. پس اگر قصد خرید میز ناهار خوری دارید و نمی دانید از کجا شروع کنید، بگذارید این مطلب چراغ راهنمای شما باشند؛ با ما باشید با راهنمای خرید میز ناهار خوری.
راهنمای خرید میز ناهار خوری
ارتفاع استاندارد میز ناهارخوری ۷۱-۷۶ سانتیمتر است که معمولا شرکت های ساخت وسایل دکوراسیون، این موارد را کاملا رعایت می کنند. شما به عنوان خریدار، بایستی نکات راهنمای خرید میز ناهار خوری زیر را در نظر داشته باشید:
۱. انتخاب جنس مناسب برای میز ناهارخوری
تصمیم گیری در مورد جنس مناسب می تواند کمی سخت باشد؛ به ویژه هنگامی که شما باید همزمان قیمت، سهولت در استفاده، مراقبت و سبک دکوراسیون خانه را هم در نظر بگیرید. در ادامه چند گزینه رایج وجود دارد که می توانید آنها را در انتخابتان در نظر بگیرید:
۱-۱) چوب
چوب احتمالاً انتخاب منصفانه ای است؛ فرض کنید شما میز ناهار خوری خود را قصد دارید برای مدت طولانی استفاده کنید. اگر واقعاً به دنبال چیزی هستید که زمان زیادی دوام داشته باشد، یک میز چوبی (یا حداقل با پایه های چوبی) در نظر بگیرید. در طولانی مدت، میز ناهار خوری چوبی، بسیار قوی تر و با دوام تر از نمونه های چوب مهندسی شده (تخته سه لا و MDF) خواهند بود.
مزایا:
- با دوام
- راحت تعمیر
معایب:
- با گرما و رطوبت منبسط شده و منقبض شده و فرسوده می شود
- در مقایسه با مواد دیگر، گران است
۱-۲) شیشه
از مات و طرح دار تا رنگی و شفاف، انواع مختلفی از شیشه برای انتخاب وجود دارد. اگر فضای شما از نور کمی برخوردار است، شیشه انتخاب خوبی برای جلوگیری از تاریک تر شدن فضاست. میز شیشه ای باعث می شود اتاق شما درخشندگی بیشتری پیدا کند.
مزایا:
- اقتصادی و به صرفه
- با نگهداری مناسب می تواند ده ها سال دوام بیاورد
معایب:
- جای لکه ها و اثر انگشت ها دائما باید تمیز شود
- در اثر ضربه و گرما قابل شکستن است
۱-۳) سنگ
رومیزی های سنگی، از جمله سنگ مرمر، کامپوزیت، سیمان و کوارتز می توانند به زیبایی فضای شما کمک کنند. با این وجود، نگهداری آنها سخت است و نیاز به مراقبت های منظم دارند.
مزایا:
- محکم و بادوام
معایب:
- بسیار متخلخل، با تمایل به جذب لکه ها
- دارای استعداد ترک خوردن که بازیابی آن دشوار است
- سنگ های گران قیمت تر مانند سنگ مرمر، می توانند قیمت گزافی داشته باشند
۱-۴) لمینیت
لیمینیت ها معمولاً به عنوان لایه آخر (تزیینی) برای مواد اصلی دیگری مانند تخته سه لا یا MDF استفاده می شوند. چنین جنس هایی در پایینترین قسمت طیف قیمت قرار دارند و از نظر طول عمر و دوام هم به همان اندازه پایین تر هستند!
مزایا:
- به نگهداری کمی نیاز دارد
- مقاوم در برابر لکه شدن
معایب:
- اغلب به عنوان مواد بی کیفیت شناخته می شوند
۱-۵) فلزی
محکم و با دوام؛ فلز یک انتخاب محبوب برای پایه های میز است و می توان آن را در جنس های مختلف (فولاد ضد زنگ، روی و برنج) و طرح های (ساده، نقاشی شده و لاکی) یافت.
مزایا:
- به راحتی آسیب نمی بیند
معایب:
- می تواند لکه ها و اثر انگشت ها را نشان دهد
- نیاز به وسایل تمیز کردن مخصوص دارد
- فلزات نقاشی شده به مرور آسیب دیده و کنده کنده می شوند
۲. توجه به ابعاد فضای مورد نظر
قانون طلایی را به خاطر بسپارید؛ میز غذاخوری شما باید متناسب با اتاق غذاخوری شما باشد بطور مثال اگر فضای مورد استفاده شما کم است، منطقی است که از میز ناهارخوری کم جا استفاده کنید. در نظر گرفتن اندازه خود میز نه تنها مهم است، بلکه باید برای حاشیه آن هم، حداقل ۱ متر در نظر بگیرید (هرچه فضای اطرافش بیشتر باشد، بهتر است).
همچنین در نظر گرفتن ویژگی های بصری مبلمان هم کاری عاقلانه است. اگرچه یک میز ممکن است از نظر تئوری متناسب با فضای شما باشد، اما ممکن است در نهایت فضای شما را ببلعد و فضا خفه به نظر برسد. با علامت گذاری روی زمین، ابعاد میز ناهارخوری خود را تجسم کنید. سپس، برای ایجاد شباهت بیشتر، اجسامی را در این فضا بچینید تا دقیق تر متوجه شوید که میز قرار است چقدر از فضا را بگیرد.
۳. توجه به نیازهای خود
میز غذاخوری شما برای چه هدفی خریداری می شود؟ آیا از آن برای پذیرایی از میهمانان استفاده می شود و یا برای صرف وعده های غذایی خانواده استفاده خواهد شد؟ به طور معمول چند نفر سر این میز خواهند نشست؟ هنگامی که به این سوالات پاسخ دادید، بعد می توانید تصمیم بگیرید که میز غذاخوری شما چه شکلی باشد.
به یاد داشته باشید، یک میز ناهار خوری چهار ضلعی، صندلی های محدودی را در اطرافش جا می دهد و در هر دو انتهایآن، فقط برای یک نفر جای کافی وجود دارد. اما برعکس، یک میز دایره ای یا بیضوی، با داشتن فضای بازتر و بدون پایه، به راحتی می تواند صندلی های بیشتری را در اطرافش جای دهد – یک فاکتور خیلی خوب، برای هنگامی که شما مهمان های بیشتری دارید!
همچنین در انتخابتان، تناسب را در نظر بگیرید؛ مثلا یک میز مستطیلی یا بیضی شکل، کاملاً می تواند یک اتاق دراز با عرض کم را پوشش دهد، اما یک میزهای گرد، برای فضایی با فرم پهن و مربعی شکل، مناسب تر هستند.
همچنین اگر فضای زیادی ندارید، اما نیاز به صندلی های زیادی دارید، از میزهای تاشو استفاده کنید که در موقع نیاز، آن را باز کرده و پس از استفاده آن را بسته و فضا را باز کنید.
۴. در نظر گرفتن میزان بودجه
قیمت میز ناهار خوری توسط عوامل مختلفی تعیین می شود؛ از جمله مهمترین آنها اندازه، جنس، سبک و کیفیت ساخت آن است. اگر بودجه محدودی دارید، معیارهای خود را به موارد ضروری محدود کنید.
اگر یک شکارچی خوب باشید، می توانید فروشگاه های مبلمان دست دوم را برای پیدا کردن میز ناهار خوری دست دوم عالی جستجو کنید. هیچ چیز قشنگ تر از پیدا کردن یک میز چوبی قدیمی دست دوم نیست که با کمی تعمیر، شکل زیبا و لوکسی به خود گرفته باشد. چنین میزی می تواند شور و نشاطی از دنیای قدیم نیز به شما هدیه دهد.
۵. توجه کردن به سبک دکوراسیون خانه
میز ناهار خوری شما باید به زیبایی با طراحی اتاق و فضای شما ترکیب شود؛ بنابراین بهتر است قبل از خرید، سبک آن را با دقت در نظر بگیرید. از معاصر تا کلاسیک، مینیمال گرفته تا سنتی، طیف وسیعی از سبک ها وجود دارد که می توانید با انتخاب آن، در عین حال دکوراسیون کلی خانه خود را حفظ کنید.
۶. توجه کردن به نگهداری راحت از میز
یک میز ناهار خوری با نگهداری راحت می خواهید؟ پس جدای از اولویت بندی جنس، به کیفیت ساخت میز نیز توجه کنید.
به زیر میز خود نگاه کنید تا مفاصل آن را مشاهده کنید. چوب هایی که به چوب متصل می شوند معمولاً نشانه کیفیت بالا هستند؛ در حالی که قلاب ها و اتصالات زیاد، می تواند ساختاری ضعیف تر را نشان دهد. اگر میز لرزان است و یا شکاف هایی در مفاصل آن وجود دارد، این میز در آینده عمر زیادی نخواهد داشت!
۷. توجه به رنگ میز ناهار خوری
انتخاب یک میز با رنگ و لعاب شاد و پر انرژی بسیار خوب است، اما از انتخاب رنگ هایی که هیچ سنخیتی با فضای خانه شما ندارد، بپرهیزید.
۸. توجه به فضاهای مرده
بیشتر میزهای ناهار خوری همراه با صندلی های ناهار خوری هستند، اما ممکن است شما واقعا به همه آن صندلی ها نیاز نداشته باشید. اگر دیوار بلااستفاده ای دارید (و به نشستن طولانی مدت بر سر میز احتیاج ندارید)، از میزهای یکطرفه استفاده کنید؛ آن را به دیوار بچسبانید و صندلی های مورد نیازتان را دور آن بچینید. با این روش، فضای موجود را به حداکثر رسانده و مقداری هم پول پس انداز می کنید!
۹. واقع نگر بودن!
از خود بپرسید آیا اصلاً به میز ناهار خوری نیاز دارید یا خیر؟ واقعاً چند وعده غذا روی میز ناهارخوری سرو می کنید؟ اگر تنها زندگی می کنید، ترجیح می دهید شام خود را جلوی تلویزیون بخورید یا واقعا سر میز می نشینید؟
اینها را چند بار دقیق از خود بپرسید، چراکه یک میز ناهار خوری، در اکثر خانه ها، بیشتر شبیه به چند میلیون تومان پول مرده و بلااستفاده است تا یک وسیله پرکاربرد!
سخن آخر
راهنمای خرید میز ناهار خوری که در این مطلب آورده شد، در خرید شما کمک شایانی خواهد کرد. امیدواریم از آن نهایت استفاده را برده باشید. پیشنهاد می کنیم ۲۵ مدل شیک و جذاب تزیین میز ناهار خوری را در ستاره ببینید.
منبع: houzz