سوره مائده – صفحه ۹۹ قران

استخاره شما خوب است و آیات آن در سوره مائده در مورد سفر جعفر بن ابی طالب به حبشه در صدر اسلام است که حامل پیامی از جانب پیامبر (ص) درباره اسلام و آزار و اذیت کافران مکه برای این پادشاه بود و نجاشی بعد از شنیدن پیام، به مسلمانان امان داد.

نتیجه استخاره:

First Image

شرح استخاره:

به زودی خبری خواهی شنید که سعادت تو در آن است و وقتی که این خبر را از آن فرد صالح شنیدی باید کاملا بر اساس آن خبر عمل کنی که سرانجامش قابل نتیجه گیری است.
🔄 برای استخاره مجدد با موضوع جدید بر روی دکمه زیر کلیک کنید. استخاره
⚠ توجه: اگر نتیجه استخاره باب میل شما نبود از استخاره گرفتن مکرر خودداری کنید. شما تنها در صورتی مجاز به استخاره مجدد درباره یک موضوع خاص هستید که فاصله زمانی قابل توجهی با استخاره قبلی شما داشته باشد و شرایط موجود درباره آن کار تغییر کرده باشد.

آیات استخاره سوره مائده به همراه ترجمه

سوره مائده (صفحه ۹۹)

مَعَ ﭐلشَّاهِدِینَ (۸۳)

با گواهان (۸۳)

❈❈❈

وَمَا لَنَا لَا نُؤْمِنُ بِـﭑللَّهِ وَمَا جَاءَنَا مِنَ ﭐلْحَقِّ وَنَطْمَعُ أَن یُدْخِلَنَا رَبُّنَا مَعَ ﭐلْقَوْمِ ﭐلصَّالِحِینَ (۸۴)

چرا ما به خدا و آنچه از حق به ما رسیده است، ایمان نیاوریم، در حالى که آرزو داریم پروردگارمان ما را در زمره صالحان قرار دهد؟!» (۸۴)

❈❈❈

فَأَثَابَهُمُ ﭐللَّهُ بِمَا قَالُواْ جَنَّاتٍ تَجْرِی مِن تَحْتِهَا ﭐلْأَنْهَارُ خَالِدِینَ فِیهَا وَذَالِکَ جَزَاءُ ﭐلْمُحْسِنِینَ (۸۵)

خداوند بخاطر این سخن، به آن‌ها باغهایى از بهشت پاداش داد که از زیر درختانش، نهر‌ها جارى است؛ جاودانه در آن خواهند ماند؛ و این است جزاى نیکوکاران! (۸۵)

❈❈❈

وَﭐلَّذِینَ کَفَرُواْ وَکَذَّبُواْ بِئَایَاتِنا أُوْلَـٰئِکَ أَصْحَابُ ﭐلْجَحِیمِ (۸۶)

و کسانى که کافر شدند و آیات ما را تکذیب کردند، همان‌ها اهل دوزخند. (۸۶)

❈❈❈

یَا أَیُّهَا ﭐلَّذِینَ ءَامَنُواْ لَا تُحَرِّمُواْ طَیِّبَاتِ مَا أَحَلَّ ﭐللَّهُ لَکُمْ وَلَا تَعْتَدُواْ إِنَّ ﭐللَّهَ لَا یُحِبُّ ﭐلْمُعْتَدِینَ (۸۷)

اى کسانى که ایمان آورده‏ اید! چیزهاى پاکیزه را که خداوند براى شما حلال کرده است، حرام نکنید! و از حد، تجاوز ننمایید! زیرا خداوند متجاوزان را دوست نمى ‏دارد. (۸۷)

❈❈❈

وَکُلُواْ مِمَّا رَزَقَکُمُ ﭐللَّهُ حَلَالًا طَیِّباً وَﭐتَّقُواْ ﭐللَّهَ ﭐلَّذِی أَنتُم بِهِ مُؤْمِنُونَ (۸۸)

و از نعمتهاى حلال و پاکیزه ‏اى که خداوند به شما روزى داده است، بخورید! و از (مخالفت) خداوندى که به او ایمان دارید، بپرهیزید! (۸۸)

❈❈❈

لَا یُؤَاخِذُکُمُ ﭐللَّهُ بِـﭑللَّغْوِ فِی أَیْمَانِکُمْ وَلَـٰکِن یُؤَاخِذُکُم بِمَا عَقَّدتُّمُ ﭐلْأَیْمَانَ فَکَفَّارَتُهُ إِطْعَامُ عَشَرَةِ مَسَاکِینَ مِنْ أَوْسَطِ مَا تُطْعِمُونَ أَهْلِیکُمْ أَوْ کِسْوَتُهُمْ أَوْ تَحْرِیرُ رَقَبَةٍ فَمَن لَّمْ یَجِدْ فَصِیَامُ ثَلَاثَةِ أَیَّامٍ ذَالِکَ کَفَّارَةُ أَیْمَانِکُمْ إِذَا حَلَفْتُمْ وَﭐحْفَظُواْ أَیْمَانَکُمْ کَذَالِکَ یُبَیِّنُ ﭐللَّهُ لَکُمْ ءَایَاتِهِ لَعَلَّکُمْ تَشْکُرُونَ (۸۹)

خداوند شما را بخاطر سوگندهاى بیهوده (و خالى از اراده) مؤاخذه نمى ‏کند؛ ولى در برابر سوگندهایى که (از روى اراده) محکم کرده‏ اید، مؤاخذه مى ‏نماید. کفاره این‏گونه قسمها، اطعام ده نفر مستمند، از غذاهاى معمولى است که به خانواده خود مى‏ دهید؛ یا لباس پوشاندن بر آن ده نفر؛ و یا آزاد کردن یک برده؛ و کسى که هیچ کدام از این‌ها را نیابد، سه روز روزه مى ‏گیرد؛ این، کفاره سوگندهاى شماست به هنگامى که سوگند یاد مى ‏کنید (و مخالفت مى‏ نمایید)؛ و سوگندهاى خود را حفظ کنید (و نشکنید!) خداوند آیات خود را این چنین براى شما بیان مى ‏کند، شاید شکر او را بجا آورید! (۸۹)

❈❈❈

یَا أَیُّهَا ﭐلَّذِینَ ءَامَنُواْ إِنَّمَا ﭐلْخَمْرُ وَﭐلْمَیْسِرُ وَﭐلْأَنصَابُ وَﭐلْأَزْلَامُ رِجْسٌ مِّنْ عَمَلِ ﭐلشَّیْطَانِ فَـﭑجْتَنِبُوهُ لَعَلَّکُمْ تُفْلِحُونَ (۹۰)

اى کسانى که ایمان آورده ‏اید! شراب و قمار و بت‌ها و ازلام (نوعى بخت ‏آزمایى)، پلید و از عمل شیطان است، از آن‌ها دورى کنید تا رستگار شوید! (۹۰)

❈❈❈

إِنَّمَا یُرِیدُ ﭐلشَّیْطَانُ أَن یُوقِعَ بَیْنَکُمُ ﭐلْعَدَاوَةَ وَﭐلْبَغْضَاءَ فِی ﭐلْخَمْرِ وَﭐلْمَیْسِرِ وَیَصُدَّکُمْ عَن ذِکْرِ ﭐللَّهِ وَعَنِ ﭐلصَّلَوٰةِ فَهَلْ أَنتُم مُّنتَهُونَ (۹۱)

شیطان مى ‏خواهد به وسیله شراب و قمار، در میان شما عداوت و کینه ایجاد کند، و شما را از یاد خدا و از نماز بازدارد. آیا (با این همه زیان و فساد، و با این نهى اکید) خوددارى خواهید کرد؟! (۹۱)

❈❈❈

وَأَطِیعُواْ ﭐللَّهَ وَأَطِیعُواْ ﭐلرَّسُولَ وَﭐحْذَرُواْ

اطاعت خدا و اطاعت پیامبر کنید! و (از مخالفت فرمان او) بترسید!

یادتون نره این مقاله رو به اشتراک بگذارید.
مطالب مرتبط

نظر خود را بنویسید