سوره محمد – صفحه ۴۲۷ قران
متاسفانه نتیجه استخاره شما بسیار بد است و قطعا از انجام آن صرفنظر کنید. آیات این استخاره در سوره محمد تماما درباره عذاب حتمی خداوند است و وعده دوزخ و جهنم داده شده است.
نتیجه استخاره:
شرح استخاره:
نابودی تو به طور مشخص در این کار است زیرا تو تنها هستی پس از آن اجتناب کن چرا که عاقبت خوبی ندارد.آیات استخاره سوره محمد به همراه ترجمه
سوره محمد (صفحه ۴۲۷)
کَیْفَ کَانَ عَاقِبَةُ ﭐلَّذِینَ مِن قَبْلِهِمْ دَمَّرَ ﭐللَّهُ عَلَیْهِمْ وَلِلْکَافِرِینَ أَمْثَالُهَا (۱۰)
عاقبت کسانى که قبل از آنان بودند چگونه بود؟! خداوند آنها را هلاک کرد؛ و براى کافران امثال این مجازاتها خواهد بود! (۱۰)
❈❈❈
ذَالِکَ بِأَنَّ ﭐللَّهَ مَوْلَى ﭐلَّذِینَ ءَامَنُواْ وَأَنَّ ﭐلْکَافِرِینَ لَا مَوْلَىٰ لَهُمْ (۱۱)
این براى آن است که خداوند مولا و سرپرست کسانى است که ایمان آوردند؛ اما کافران مولایى ندارند! (۱۱)
❈❈❈
إِنَّ ﭐللَّهَ یُدْخِلُ ﭐلَّذِینَ ءَامَنُواْ وَعَمِلُواْ ﭐلصَّالِحَاتِ جَنَّاتٍ تَجْرِی مِن تَحْتِهَا ﭐلْأَنْهَارُ وَﭐلَّذِینَ کَفَرُواْ یَتَمَتَّعُونَ وَیَأْکُلُونَ کَمَا تَأْکُلُ ﭐلْأَنْعَامُ وَﭐلنَّارُ مَثْوًى لَّهُمْ (۱۲)
خداوند کسانى را که ایمان آوردند و اعمال صالح انجام دادند وارد باغهایى از بهشت مى کند که نهرها از زیر (درختانش) جارى است؛ در حالى که کافران از متاع زودگذر دنیا بهره مى گیرند و همچون چهارپایان مى خورند، و سرانجام آتش دوزخ جایگاه آنهاست! (۱۲)
❈❈❈
وَکَأَیِّن مِّن قَرْیَةٍ هِیَ أَشَدُّ قُوَّةً مِّن قَرْیَتِکَ ﭐلَّتِی أَخْرَجَتْکَ أَهْلَکْنَاهُمْ فَلَا نَاصِرَ لَهُمْ (۱۳)
«و چه بسیار شهرهایى که از شهرى که تو را بیرون کرد نیرومندتر بودند؛ ما همه آنها را نابود کردیم و هیچ یاورى نداشتند! (۱۳)
❈❈❈
أَفَمَن کَانَ عَلَىٰ بَیِّنَةٍ مِّن رَّبِّهِ کَمَن زُیِّنَ لَهُ سُوءُ عَمَلِهِ وَﭐتَّبَعُواْ أَهْوَاءَهُمْ (۱۴)
آیا کسى که دلیل روشنى از سوى پروردگارش دارد، همانند کسى است که زشتى اعمالش در نظرش آراسته شده و از هواى نفسشان پیروى مى کنند؟! (۱۴)
❈❈❈
مَثَلُ ﭐلْجَنَّةِ ﭐلَّتِی وُعِدَ ﭐلْمُتَّقُونَ فِیهَا أَنْهَارٌ مِّن مَّاءٍ غَیْرِ ءَاسِنٍ وَأَنْهَارٌ مِن لَّبَنٍ لَّمْ یَتَغَیَّرْ طَعْمُهُ وَأَنْهَارٌ مِّنْ خَمْرٍ لَّذَّةٍ لِّلشَّارِبِینَ وَأَنْهَارٌ مِّنْ عَسَلٍ مُّصَفًّى وَلَهُمْ فِیهَا مِن کُلِّ ﭐلثَّمَرَاتِ وَمَغْفِرَةٌ مِّن رَّبِّهِمْ کَمَنْ هُوَ خَالِدٌ فِی ﭐلنَّارِ وَسُقُواْ مَاءً حَمِیماً فَقَطَّعَ أَمْعَاءَهُمْ (۱۵)
توصیف بهشتى که به پرهیزگاران وعده داده شده، چنین است: در آن نهرهایى از آب صاف و خالص که بدبو نشده، و نهرهایى از شیر که طعم آن دگرگون نگشته، و نهرهایى از شراب (طهور) که مایه لذت نوشندگان است، و نهرهایى از عسل مصفاست، و براى آنها در آن از همه انواع میوه ها وجود دارد؛ و (از همه بالاتر) آمرزشى است از سوى پروردگارشان! آیا اینها همانند کسانى هستند که همیشه در آتش دوزخند و از آب جوشان نوشانده مى شوند که اندرونشان را از هم متلاشى مى کند؟! (۱۵)
❈❈❈
وَمِنْهُم مَّن یَسْتَمِعُ إِلَیْکَ حَتَّىٰ إِذَا خَرَجُواْ مِنْ عِندِکَ قَالُواْ لِلَّذِینَ أُوتُواْ ﭐلْعِلْمَ مَاذَا قَالَ ءَانِفاً أُوْلَـٰئِکَ ﭐلَّذِینَ طَبَعَ ﭐللَّهُ عَلَىٰ قُلُوبِهِمْ وَﭐتَّبَعُواْ أَهْوَاءَهُمْ (۱۶)
گروهى از آنان به سخنانت گوش فرا مى دهند، اما هنگامى که از نزد تو خارج مى شوند به کسانى که علم و دانش به آنان بخشیده شده (از روى استهزا) مى گویند: «(این مرد) الان چه گفت؟!» آنها کسانى هستند که خداوند بر دلهایشان مهر نهاده و از هواى نفسشان پیروى کرده اند (از این رو چیزى نمى فهمند)! (۱۶)
❈❈❈
وَﭐلَّذِینَ ﭐهْتَدَوْاْ زَادَهُمْ هُدًى وَءَاتَاهُمْ تَقْوَاهُمْ (۱۷)
پس آیا جز این انتظاری ندارند که روز رستاخیز ناگهانی بر آنان فرا رسد که نشانه هایش پدید آمده است، که وقتی بر آنان فرا رسد دیگر موعظه به چه کارشان آید؟ (۱۷)
❈❈❈
فَهَلْ یَنظُرُونَ إِلَّا ﭐلسَّاعَةَ أَن تَأْتِیَهُم بَغْتَةً فَقَدْ جَاءَ أَشْرَاطُهَا
آیا آنها (کافران) جز این انتظارى دارند که قیامت ناگهان فرا رسد (آنگاه ایمان آورند)، در حالى که هم اکنون نشانه هاى آن آمده است؛ اما هنگامى که بیاید، تذکر (و ایمان) آنها سودى نخواهد داشت! (۱۸)