رامبد جوان در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: متاسفانه جهان منتقدان و اصحاب رسانه با جهان خود فیلمسازها آنقدر از هم دور است که انگار برای رسیدن حرفهایشان به هم چندین سال نوری زمان نیاز است و اصلا گفتوگویی میان ما اتفاق نمیافتد. او با اشاره به اینکه منظورش از فاصله، تفاوت است، ادامه داد: وقتی من به عنوان یک فیلم ساز در نشست خبری مینشینم، از مجموعه حرفها، سوالها و تحلیلهای آن جلسه ممکن است فقط دو مورد به دردم بخورد که بخواهم به آن فکر کنم و بخش عمدهای از آنها اصلا اهمیت ندارند. گاهی انگار سوالها شبیه گفتوگو با مردم است و سوالهایی است که مردم هم میتوانند آن را بپرسند اما نکته اینجاست که آیا وقتی ما به یک نشست رسانهای در جشنواره فجر میرویم، وظیفه داریم سوالهایی را که مردم میخواهند از ما بپرسند، جواب دهیم؟
جوان افزود: به نظرم اصلا اینطور نیست و خبرنگار و منتقد باید سوال مهم و بزرگتری را بپرسند تا حتی مردم هم بدانند که این نوع سوالها اهمیت بیشتری دارند؛ نه سوالهای خاله زنکی و بیاهمیت.
او در پاسخ به اینکه بسیاری از فیلمسازان در نشستها کمتر در مواجهه با نمایندگان رسانههای رسمی فعال در حوزه سینما قرار میگیرند و بیشتر رسانههایی از فضای مجازی در نشستهای خبری حضور دارند، گفت: این اتفاق برایم خیلی عجیب بود. رونق گرفتن فضای مجازی، سایتها و کانالهایی که شکل گرفتهاند، به گونهای است که خیلی از آنها را نمیشناسیم و همه تازه متولد شدهاند اما امیدوارم لااقل قد و قوارهاشان در حد و اندازهای باشد که در جشنواره فجر و نشستهای رسانهای آن حضور داشته باشند.
کارگردان و تهیه کننده فیلم «نگار» در پایان خاطرنشان کرد: به نظرم با شرایط فعلی بهتر است نشستهای رسانهای برگزار نشود، چون وقت گیر، حوصله سربر و با حاشیه است.
مجله اینترنتی ستاره