ستاره | سرویس گردشگری – جاذبه های گردشگری رامسر را نمیتوان با هیچ کدام از شهرهای شمالی ایران مقایسه کرد. رامسر عروس شهرهاي شمال کشور و يکی از زيباترين و جذاب ترين مراکز توريستی ايران به حساب می آيد. تنوع پوشش گياهی، بارش فراوان و قرار داشتن در منطقه ای بين دريا و جنگل، اين شهر را به مکانی رويایی بدل ساخته است. اين شهرستان به دليل آب فراوان و کوه های بلند، از چندين آبشار زيبا و ديدنی با چشم اندازهاي رويایی برخوردار است.
هتل قدیم رامسر
هتل قدیم رامسر هتلی با معماری بسیار زیبا در مرکز شهر جنب پارک ملی و در نزدیکی کاخ مرمر (موزه تماشاگه خزر) واقع شده است و یکی از معدود هتل هایی است که در فهرست ثبت آثار ملی قرار گرفته است. هتل قدیم رامسر به سبک معماری آرت دكو توسط معماران آلمانی كه در زمان پهلوی اول به فعالیت های ساختمان سازی دولتی اشتغال داشته اند ساخته شد. ساخت این هتل در سال ۱۳۱۱ همزمان با تونل و جاده کندوان و دانشگاه تهران آغاز و ۳ سال به طول انجامید و بهره برداری کامل از آن در سال ۱۳۱۷ صورت گرفت.
زیربنای هتل قدیم رامسر حدود ۵۰۰۰ متر مربع میباشد که در ۳ طبقه ساخته شدهاست، هتل به لحاظ نوع معماری، زیبایی، موقعیت مکانی و تجهیزات یکی از مشهورترین هتل های خاورمیانه به شمار می رود. ورودی اصلی در جهت شمالی است و پلکان سراسری آن با مجسمه های دختران مشعل به دست، رستم و سهراب، شیرهای غران و گلدان های تزیینی آراسته شده است. در دو سوی نمای بالای هتل، دو نقش برجسته نبرد انسان با شیر و گاو به چشم میخورد.
ورودی هر طبقه با ستون های تزیینی گچی و طاق های هلالی تزیین شده و نرده های پلکان داخلی از چوب های خراطی شده و طرح های گلدانی شکل است. بیشتر سقف ها دارای گچبری از نوع گیاهی و ورودی اتاق ها دارای تزیینات گچی از نوع شمسه ای و پر طاووس است.
باغ مصفایی در جنوب هتل قرار دارد که به گونهای زیبا باغچهبندی و گلآرایی شده و در فواصل مختلف جایگاه های ویژه برای استراحت و پذیرایی مهمانان اختصاص یافته است. اروپایی ها در ساخت هتل نقش بسزایی داشتند و مجموعه ای از سلیقه آلمانیها که در ساخت آن حرف اول را زدند، انگلیسی ها که طراحی داخلی را عهده داشتند و ایتالیایی ها که محوطه سازی کردند را در خود گرد آورده است. در ورودی از بتن و ساج ساخته شده و بسیار خیره کننده است.
جواهرده
جواهرده یکی از مناطق زیبا در استان مازندران و شهرستان رامسر است.در مورد نام این روستا عقاید مختلفی وجود دارد، در گذشته آن را جورده به معنی ده بالا در مقابل جیرده یعنی پایین ده معروف بوده است و از دیدنی های رامسر است .
جواهرده منطقه ای تاریخی با جنگل های سرسبز است که نیمی از سال پوشیده از برف و در فصل تابستان از هوای بسیار مطبوع برخوردار است.این منطقه رویایی، شاهکار طبیعت و نگین فیروزه فام کوه های البرز به شمار می رود که از ۳ جهت در محاصره کوه قرار دارد.این منطقه با وجود فاصله کم از دریای خزر، در ارتفاع قابل ملاحظه ای از سطح دریا که حدود ۲ هزار متر است، قرار دارد.
گرسماسر
آبشار لج و میج
قله مارکو
غار یاغی لوکا
بوستان جنگلی صفارود
پارک جنگلی صفارود که در نزدیکی شهر رامسر در استان مازندران قرار دارد، یکی از پارک های جنگلی زیبا و با صفای منطقه است. این بوستان در میان دره و در پایین جاده قرار گرفته و پله هایی نیز برای ورود به آن از جاده ساخته شده است.
وجود جنگل، رودخانه، آب معدنی، آب و هوای مطبوع به این مکان جلوه خاصی بخشیده است و باعث حضور گردشگران و علاقهمندان به طبیعت در این منطقه زیبا شده است. مسیر دسترسی به بوستان صفارود از ابتدای جاده جواهرده در میدان غربی شهر رامسر آغاز و پس از طی ۹ کیلومتر و عبور از مسیری زیبا به این پارک در کنار رود صفارود می رسد. جاده ای که از میان جنگل رد شده و بکر بودن منطقه، زیبایی خاصی را برای علاقمندان به طبیعت فراهم آورده است.
غار بام بامه
جنگل دالخانی
دالخانی یا دالیخانی، دهکده ای است نزدیک به رامسر که تقریبا در فاصله سی كیلومتری سمت جنوب شرق رامسر قرار دارد. جنگل دالخانی جنگلی شبه کوهستانی است که حدود ۸۰۰ متر بالاتر از سطح دریا واقع شده و در نتیجه، انتخاب مناسبی برای ورشکاران کوهنورد و علاقمندان طبیعت می باشد.
غلظت مه جنگل، ویژگی بارز جنگل دالیخانی است که پس از طبیعت بکر و دست نخوردهاش، طبیعت گردان را به این جنگل زبیا جذب کرده است. جنگل دالخانی، به «دالان بهشت» شناخته شده است و با درختان جنگلی در هم تنیده و آب و هوایی بی نظیر، خاطره بهترین سفر در طبیعت را میتواند برای شما ثبت کند. همجواری با جنگلهای وسیع رامسر، باعث نامگذاری این جنگلها به نام دالخانی شده است. این جنگلها در ادامه مسیر جاده ادامه دارند و پس از دالخانی، به جنت رودبار و گرسماسر، اکراسر، گلین و… میرسند. این جنگل، به نام جنگل دالیخانی نیز شناخته میشود.
موزه تماشاگه خزر