حرکت بدنسازی پاور کلین

پاور کلین (Power clean)، حرکت بدنسازی پاورکلین، تمرین پاور کلین برای تقویت عضلات پا، حرکت بدنسازی برای تقویت ران پا، اسکات، هالتر، دمبل

حرکت پاور کلین نقطه عطفی در تمرینات ورزشی و بدنسازی شما خواهد بود. قدرت و نیرویی که در این تمرین به دست می آورید قابل مقایسه با هیچ تمرینی نیست. پاور کلین که تمرینی سرعتی قدرتی است وضعیت جسمانی شما را بهبود بخشیده و با انجام آن احساس بهتری خواهید داشت.

پاور کلین، چهارسر ران، پرس پا، عضلات ران پا

عضلات درگیر در حرکت پاور کلین

حرکت پاور کلین به ترتیب عضلات چهار سر، عضلات گلوتز و همسترینگ و عضلات محافظ ستون فقرات را تقویت می‌کند. این گرو ه از عضلات با چنین تمرینات قدرتی به خوبی تحریک می‌شوند. عضلات بالای کمر، شانه‌ها، عضلات لوزی شکل و ذوزنقه‌ای (کول)ها نیز که موقع بالابردن هالتر درگیر می‌شوند، به حفظ فرم و استایل بهتر بدن کمک می‌کنند. به علاوه بازوها و ساعدها هم در بالا‌بردن هالتر موثر هستند.

روش انجام حرکت بدنسازی پاورکلین

یک میله هالتر را روی زمین جلوی پاهای خود قرار دهید. کمر را کاملا صاف نگه داشته و حرکت اسکات را انجام دهید و موقع پایین‌رفتن هالتر را با هر دو دست گرفته تا بالای زانوها بالا بکشید. در این حالت فاصله دست‌ها باید بیشتر از عرض شانه‌ها باشند. سپس در حالی که بازوها کاملا به سمت پایین دراز شده‌اند، صاف بایستید. در این مرحله با یک حرکت سریع بازوها را بالا آورده و هالتر را تا زیر چانه بالا بکشید و یک پا را به عنوان محاظ عقب‌تر از بدن قرار دهید. وقتی هالتر به چانه نزدیک شد، پای محافظ را جلو آورده و کاملا صاف بایستید. حالا دوباره به حالت اول بازگردید و به همین ترتیب حرکت را تکرار کنید.

اهمیت حرکت پاور کلین در بدنسازی

حالت انفجاری و قدرتی حرکت پاور کلین را در هیچ حرکت بدنسازی دیگری پیدا نمی‌کنید. اگر به ورزش خاصی می‌پردازید که لازمه آن پریدن و دویدن است باید حتما این تمرین را در برنامه ورزشی ثابت خود لحاظ کنید. حرکت پاور کلین نقش هماهنگ‌کننده میان عضلات باسن، زانو و مچ پا را دارد یعنی سه عضله‌ای که در اکثر ورزش‌ها به آن‌ها نیاز دارید. برای علاقمندان به رشته بدن‌سازی، انجام حرکت پاور کلین شدیدا توصیه می‌شود زیرا با این تمرین عضلات سرشانه تا نزدیک گوش‌ها افزایش حجم می‌یابند.

نکات مهم در حرکت پاور کلین

ممکن است کمی طول بکشد تا تمرین پاور کلین را به درستی یاد بگیرید اما فراموش نکنید که این تمرین همیشه به دقت و تمرکز نیاز دارد. موقع انجام تمرین کمر را صاف و سر را بالا بگیرید و به یک نقطه ثابت نگاه کنید.

وقتی می‌خواهید هالتر را بگیرید دقت کنید که آن را روی شانه‌ها قرار دهید نه بازوها و مواظب باشید که هالتر را با بازوها به سمت بالا هل ندهید زیرا این کار تمرکز حرکت را از عضلات مورد نظر برداشته و تاثیر کافی را نخواهد داشت.

تعداد تکرار حرکت

بهتر است حرکت بدنسازی پاور کلین را در ست‌های کوتاه انجام دهید. از آنجا که پاور کلین تمرین دشواری است در صورتی که بیش از حد آن را انجام دهید به علت خستگی و ضعف، فرم صحیح حرکت را از دست داده و بیهوده انرژی مصرف می‌کنید. ۳ تا ۶ ست ۲ تا ۴ تایی تکرار این حرکت کافی خواهد بود.


سایر حرکت‌های بدنسازی عضلات جلو ران: 

 

سایر مجموعه عضلات بدن و حرکت های تمرینی:

 

حرکت های بدنسازی عضلات جلو ران

نقشه عضلات بدن و سایر حرکت های بدنسازی


یادتون نره این مقاله رو به اشتراک بگذارید.
مطالب مرتبط

نظر خود را بنویسید