معرفی ۵ کرم برای از بین بردن جای بخیه

برای از بین بردن جای زخم یا بخیه محصولات مختلفی وجود دارد. کرم سیکالفیت اون (cicalfate avene)، کرم یا پماد آلفا (Alpha) و کرم رژودرم (rejuderm) برخی از کرم‌ های ترمیم‌کننده جای بخیه و زخم‌ها هستند.

کرم برای از بین بردن جای بخیه

ستاره | سرویس آرایش و زیبایی – ممکن است خیلی از افراد به دلیل داشتن جای بخیه در چهره، اعتماد به نفس کافی نداشته باشند. این جای بخیه یا زخم می‌تواند ناشی از اتفاقات غیرقابل پیش بینی مثل تصادف و … باشد. حال علت هر چه که باشد؛ اسکار به جا مانده از آن چندان خوشایند نیست. خوشبختانه لابراتوارهای آزمایشگاهی برای ساخت داروها پیشرفت قابل ملاحظه‌ای داشته‌اند. می‌توان با مصرف برخی از کرم‌های رفع اسکار تا حد زیادی جای زخم یا بخیه‌ها را بهبود بخشید. اگر با این محصولات آشنایی ندارید این مقاله را دنبال کنید. ما در ادامه به معرفی برخی از انواع کرم برای از بین بردن جای بخیه پرداخته‌ایم.

 

معرفی برخی از انواع کرم برای از بین بردن جای بخیه

۱. کرم سیکالفیت اون (cicalfate avene)

کرم یا لوسیون ترمیم‌ کننده سیکالفیت اون (cicalfate avene) از محصولاتی است که به دلیل داشتن ترکیبات خاص، می‌تواند باعث تسریع روند ترمیم زخم شده و به محو شدن آثار زخم از جمله جای سوختگی یا جای بخیه که از جراحی‌های مختلف مثل عمل سزارین به جا مانده است، کمک کند. مواد موثره و ترکیبات کلیدی کرم ترمیم‌کننده سیکالفیت اون شامل سوکرالفیت، زینک اکساید، کمپلکس سولفات مس-زینک و آب چشمه اون (نرم کننده و التیام بخش پوست) است. از مزایای این محصول این است که بدون عطر، پارابن و مواد صابونی بوده و فاقد چربی، سویا و گلوتن است. از این کرم می‌توان در موارد دیگری همچون ترک‌خوردگی پوست، اگزمای بدون تراوش، زخم بستر، سوختگی و خراش روی پوست، استفاده کرد.
نتایج تست بالینی کرم ترمیم‌ کننده سیکالفیت اون به این صورت بوده است که ۸۱% از مصرف‌کنندگان متوجه بهبود قابل توجه ضایعات پوست پس از دو هفته شده‌اند. این محصول عارضه جانبی خاصی ندارد، اما در مواردی التهاب جزئی پوست، دیده شده است.

 

کرم سیکالفیت اون

 

روش مصرف: کرم ترمیم‌ کننده سیکالفیت اون به طور معمول روزانه دو مرتبه روی ناحیه آسیب‌ دیده پوست خشک و تمیز، استفاده می‌شود. تا زمان بهبود کامل پوست مصرف محصول باید ادامه یابد. لازم به ذکر است که مصرف طولانی مدت این محصول به عنوان کرم شب یا روز، تاثیری روی بهبود کیفیت جامع پوست نداشته و فقط می‌بایست تا زمان برطرف شدن جای اسکار و قرمزی پوست، از این محصول استفاده شود.


۲. ژل ترمیم کننده کنتراکتیوبکس (Contractubex)

ژل کنتراکتیوبکس (Contractubex) ترمیم کننده زخم، سوختگی و اسکار بوده و از این نظر مصرف آن برای رفع جای بخیه، مناسب است. کنتراکتیوبکس محصول یک شرکت آلمانی بوده و هر گونه جای زخم یا جراحت (جدید یا قدیمی)، تغییر رنگ پوست، سائیدگی یا پارگی، سوختگی یا تاول و … را بهبود می‌بخشد. طی مصرف این ماده ترمیم کننده نباید ناحیه تحت درمان را در معرض نور خورشید یا عوامل دیگری که ممکن است باعث تحریک زخم‌ها شوند، قرار دهید. مصرف این ژل ممکن است باعث بروز عوارضی از قبیل خارش پوست، قرمزی پوست، پوسته‌ریزی ناشی از چین و چروک و خشکی، تیره شدن پوست، درد در محل زخم، ورم، آکنه، التهاب پوست (درماتیت)، احساس سوزش پوست، آلرژی و… شود که در صورت شدت یافتن هر کدام از این عوارض بهتر است به پزشک، مراجعه کنید.

 

ژل کنتراکتیوبکس

 

روش مصرف: ژل کنتراکتیوبکس باید ۴ تا ۵ بار در روز، استفاده شود. شما باید یک لایه نازک از ژل کنتراکتیوبکس را به محل مورد نظر بمالید و سپس به آرامی ژل را روی زخم، ماساژ دهید. شما می‌توانید منطقه زخم را با فویل آشپزخانه نازک و یا گاز استریل پوشش دهید. طول درمان بستگی به شدت زخم دارد و معمولا بین چند هفته تا چند ماه، طول می‌کشد. توجه داشته باشید که این ژل نباید بر روی زخم‌های باز، استفاده شود.


۳. کرم یا پماد آلفا (Alpha)

پماد آلفا (Alpha) ترمیم کننده‌های پوست است که برای رفع جای زخم‌ها، جای بخیه‌ها و  دیگر مشکلات پوستی، مورد استفاده قرار می‌گیرد. پماد آلفا همچنین یک داروی ضدالتهاب بوده و برای سوختگی پوست و عوارض آن، استفاده می‌شود. از ویژگی‌های مطرح این دارو، کاهش درد و التهاب در مدت زمان کوتاه بعد از استفاده است. پماد آلفا حاوی عصاره‌ای از برگ گیاه حنا، عصاره ریزوم گیاه زردچوبه و تربانتین است. توجه داشته باشید که اگر سوختگی عمیق یا زیاد است بدون مشورت با پزشک اصلا از این پماد، استفاده نکنید. پماد آلفا باعث کم شدن اسکار می‌شود اما اگر دوباره مشاهده کردید که اسکار در حال رشد کردن است؛ از کرم مخصوص این کار یعنی کرم اسکار رژودرم برای برطرف شدن اسکار، استفاده کنید.

 

پماد آلفا

 

روش مصرف: ناحیه مورد نظر را پس از شستشو و خشک کردن، روزانه چند مرتبه با پماد آلفا، چرب کنید. برای پانسمان باز روزانه ۳ تا ۴ بار و برای پانسمان بسته روزانه یک ‌بار، از این کرم ترمیم کننده استفاده می‌شود. مدت زمان مصرف برای هر فردی متفاوت بوده و معمولا تا زمانی استفاده می‌شود که اسکار به طور کامل، ترمیم شود.


۴. کرم رژودرم (rejuderm)

رژودرم (rejuderm) یکی دیگر از کرم‌های ترمیم کننده است که با استفاده مداوم از آن می‌توان برای رفع اسکار حاصل از بریدگی یا بخیه، استفاده کرد. این کرم بر اسکارهای گودرفته اثر مطلوبى دارد ولى موجب ترمیم کامل در تمام آن‌ها نمى‌شود، زیرا اندازه و رفتار این اسکارها بسیار متغیر است. بنابراین در صورتی که بعد از استفاده باز هم جای بخیه یا زخم وجود داشت؛ می‌توانید از یک درمان کمکی هم در کنار این کرم ترمیم کننده، استفاده کنید.

 

کرم رژودرم

 

روش مصرف: رژودرم را باید به اندازه‌اى برداشت که به مدت ۱.۵ دقیقه بتوان آن را روی سطح مورد نظر، ماساژ داد. بعد از آن، مقدار بسیار کمی پماد آلفا را روی موضع قرار داده و به آرامی و بدون فشار، ماساژ دهید. مقدار پماد باید در حدی باشد که فقط یک لایه‌ روغنی زیر انگشتان احساس کنید. به طور معمول یک دقیقه ماساژ کافی است.


۵. کرم اسکار استاتیک (Esthetique)

کرم استاتیک (Esthetique) از محصولات ترمیم کننده زخم، سوختگی و اسکار است که به منظور رفع جای بخیه هم استفاده می‌شود. این کرم ساخت یک کمپانی آمریکایی بوده و دارای مؤثرترین ترکیب جهت درمان اثرات به جای مانده از زخم‌هاست. از کرم استاتیک برای درمان زخم‌های ناشی از عمل‌های جراحی و رفع اسکار ناشی از سوختگی‌ها، اسنفاده می‌شود. مواد تشکیل‌دهنده این کرم شامل مواد آنتی‌اکسیدان، پلی‌پپتید، سیلیکون مایع و چندین ترکیب گیاهی برای بهبود ظاهر اثرات به جای مانده از زخم است.
به طور کلی استفاده از کرم استاتیک شامل موارد زیر می‌شود:
  • آثار زخم‌های جراحی مثل سزارین
  • آثار زخم‌های حاصل از ضربه
  • آثار زخم‌های سوختگی
  • آثار به جای مانده از جوش‌های پوستی
  • آثار ناشی از انجام لیزر

 

کرم استاتیک

روش مصرف: قبل از مصرف پوست را با آب و صابون شستشو داده و خشک کنید، سپس مقدار کافی از کرم را روزی ۳ تا ۴ مرتبه روی محل مورد نظر، ماساژ دهید. توجه داشته باشید که این کرم بر روی زخم‌های باز، نباید استفاده شود. همچنین باید از تماس آن با چشم و سایر بافت‌های مخاطی نیز، خودداری شود.

 

دیگر روش‌های از بین بردن جای بخیه

برای رفع جای بخیه ناشی از زخم‌ها و بریدگی‌ها روش‌های مختلفی وجود دارد. استفاده از کرم‌هایی با ترکیبات گیاهی یا شیمیایی تنها یکی از این روش‌هاست. از دیگر روش‌های رفع اسکار می‌توان به جراحی، میکرودرم، لیزر، تزریق ژل یا کورتون‌ها اشاره کرد که هر کدام مزایا و معایب خاص خود را دارند. این پزشک است که متناسب با وضعیت بیمار می‌تواند هر کدام از این روش‌ها را پیشنهاد کند.

اگر می‌خواهید درباره روش‌های دیگر رفع اسکار ناشی از بخیه‌ها اطلاعات بیشتری داشته باشید؛ پیشنهاد می‌کنیم مقاله‌ای که با عنوان «روش های از بین بردن جای زخم و بخیه قدیمی چیست؟» در سایت ستاره وجود دارد را مطالعه کنید. البته همواره این را در نظر داشته باشید که ترمیم شدن پوست به معنای برگشتن به حالت قبلی نیست. شاید موضع و محل زخم و بخیه بسیار نسبت به حالت قبل از ترمیم بهبود یابد ولی هیچ‌گاه مانند پوست اولیه نخواهد شد. پس نبایستی توقعی بیجا نسبت به درمان داشته باشیم.

 

بخیه - از بین بردن جای بخیه

 

سخن آخر…

هیچ کس از داشتن ضایعه پوستی بر روی بدن خود، خوشحال نیست اما گاها این عارضه ناشی از یک اتفاق خوشحال‌کننده مثل تولد یک نوزاد ایجاد شده است. به واقع وجود جای بخیه بر روی پوست چندان مسئله ناراحت کننده‌ای نیست و قطعا می‌توان با آن، کنار آمد. با این وجود اگر خواهان بهبود آن هستید بد نیست یکی از محصولات پیشنهادی در این مقاله را امتحان کنید. امیدواریم استفاده از هر کدام از آن‌ها برایتان موثر و رضایت‌بخش باشد.
شما چه تجربه‌ای از مصرف هر کدام از این محصولات دارید؟ آیا استفاده از آن‌ها برایتان مفید بوده است؟ چه کرم یا پماد مطرح دیگری در زمینه رفع جای بخیه یا زخم می‌شناسید؟ لطفا اگر تجربه استفاده از محصول خاصی را در این زمینه دارید یا برند قابل قبولی از این کرم‌ها را می‌شناسید، نظرات و تجریبات خود را با ما و سایر مخاطبان ستاره به اشتراک بگذارید.

یادتون نره این مقاله رو به اشتراک بگذارید.
مطالب مرتبط

نظر خود را بنویسید