روش های اخذ ویزای شینگن، کانادا و ترکیه چیست؟

کشور کانادا که جزو امن‌ترین و مرفه‌ترین کشورهای دنیا است امروزه به مقصد اول مهاجران سراسر کره زمین تبدیل شده است.

اخذ ویزای کانادا

ستاره | سرویس گردشگری – بسیاری از مردم به طرق مختلف از قبیل اخذ ویزای تحصیلی، ویزای توریستی و یا اخذ ویزای تضمینی کانادا ، در پی اخذ اقامت این کشور زیبا هستند. ویزای تضمینی کشور کانادا بدون نیاز به ویزای شینگن، به صورت آنلاین انجام می‌شود و یکی از راه‌هایی است که می‌توان اقامت این کشور پهناور را به دست آورد. کانادا که حدود دو پنجم قاره آمریکای شمالی را در بر گرفته است، مقصد مهاجرت ۶۴ درصد از آمریکایی‌ها است. داوطلبان اخذ ویزای تضمینی کانادا پس از ثبت اطلاعات خود در سایت مربوط به سفارت کانادا، یک حساب کاربری ایجاد کرده و ادامه مراحل مربوط به اخذ اقامت تضمینی کانادا را طی می‌کنند. در نظر داشته باشید کسانی که درخواست‌های خود را به صورت آنلاین ثبت می‌کنند نسبت به کسانی که درخواست‌های خود را به صورت حضوری انجام می‌دهند در اولویت قرار دارند. در حال حاضر مدت زمان درخواست ویزای تضمینی کانادا با توجه به پرونده‌های درخواست متغیر و از طریق سایت درخواست ویزا قابل پیگیری می‌باشد.

روش های اخذ ویزای کانادا ، شینگن و ترکیه چیست؟

 

اخذ ویزای شینگن و اقامت در کانادا و کشورهای عضو پیمان شینگن

شینگن به منطقه‌ای در اروپا گفته می‌شود که ۲۶ کشور عضو این پیمان نیاز به پاسپورت و سایر محدودیت‌های مرزی را برای تردد اتباع خود حذف کرده‌اند. با اینکه کشورهای عضو منطقه شینگن محدودیت‌های زیادی در مورد تردد مرزی افراد قرار نداده‌اند ولی سخت گیری‌های زیادی هم در قبال اتباع کشورهایی که عضو این پیمان نبوده و قصد ورود به این حوزه را دارند اعمال می‌کنند. بنابراین اخذ ویزای شینگن از ارزش بسیار بالایی برای تمام افراد جهان مخصوصا هموطنان عزیزمان برخوردار است. افرادی که قصد اخذ ویزای شینگن تضمینی و اقامت در کشور عضو این پیمان را دارند باید در نظر داشته باشند که نوع و مدت زمان  این ویزا به هدف و نیاز افراد متقاضی بستگی خواهد داشت. افرادی که قصد اخذ این ویزا را دارند با توجه به هدف آن‌ها از سفر مثل شرکت در تورهای گردشگری و یا شرکت در فعالیت‌های تجاری، نوع و مدت اعتبار ویزای خود را با رعایت برخی قوانین، از هر یک از کشورهای عضو اتحادیه دریافت کرده و بدون محدودیت از سفرهای خود در این محدوده لذت ببرند.

از انواع مختلف  اخذ ویزای شینگن می‌توان به نوع A، B، C، یک بار ورود و .. اشاره کرد. در نظر داشته باشید که تمکن مالی از مهم‌ترین شرایط اخذ ویزای شینگن محسوب می‌شود.  اگر چه بسیاری از افراد به دنبال اخذ ویزای شینگن ارزان قیمت هستند اما لازم به ذکر است که هزینه اخذ این ویزا توسط کشورهای عضو این پیمان تعیین شده و قابل تغییر نیست. ایرانیان که علاقه زیادی به اخذ این ویزا دارند می‌توانند با اخذ ویزای شینگن اقامتی ۱ الی ۱۴ ماهه در ۲۶ کشور اروپایی دیگر هم رفته و لذت ببرند.

 

روش های اخذ ویزای کانادا ، شینگن و ترکیه چیست؟

 

روش های اخذ اقامت و ویزای ترکیه

در کنار اخذ اقامت کشور زیبای کانادا، کشور اوراسیایی ترکیه هم گزینه کم هزینه و مناسب دیگری است که امروزه مهاجران بسیار زیادی را به خود جذب کرده است. کسانی که قصد مهاجرت به کشور زیبای ترکیه را داشته باشند می‌توانند به اقامت این کشور از طریق اخذ ویزای تحصیلی، ویزای توریستی و خرید ملک دست یابند. با توجه به اینکه اخذ اقامت ترکیه از طریق خرید ملک مراحل پیچیده‌ای ندارد، توجه بسیاری از سرمایه‌گذاران را به خود جلب کرده است.

ترکیه کشوری است کوهستانی و پر باران که به شکل یک مستطیل از سمت شرق و غرب امتداد یافته و با قرار گرفتن در یکی از حساس ‌ترین و بهترین مناطق دنیا ، موقعیت جغرافیایی عالی و بسیار خوبی را از آن خود کرده است. این کشور  گذرگاه جنوب غرب آسیا و اروپا محسوب می شود و کشورهای متعددی به ویژه ایران از خاک ترکیه برای ترانزیت کالا و انرژی استفاده می کنند.

 

روش های اخذ ویزای کانادا ، شینگن و ترکیه چیست؟

 

ترکیه،  این کشور زیبا از آب و هوای بسیار خوب و جلگه ‌ای برخوردار است و مکان ‌های جالب و دیدنی بسیاری دارد که به همین دلیل سالانه تعداد زیادی گردشگر از سراسر دنیا به آنجا سفر می کنند اخذ اقامت ترکیه از طریق خرید ملک به یکی از راه‌های آسان و پرطرفدار مهاجران تبدیل شده است که علاوه بر شانس سرمایه گذاری، امکان اقامت دائم برای سرمایه گذاران را هم فراهم می‌کند. اما توجه داشته باشید که حتما قبل از اقدام به خرید ملک در ترکیه با یک مشاور یا وکیل مهاجرتی مشورت کرده و از او درباره شرایط موجود در ترکیه، قیمت ملک، نحوه معامله، مالکیت و… سوال کنید تا دچار ضرر و زیان‌های احتمالی نشوید. به خاطر داشته باشید که حتما قوانین مربوط به خرید ملک توسط اتباع خارجی را بررسی کنید و تمامی بندها و تبصره های آن را با دقت مطالعه کنید. به دلیل اعمال برخی اصلاحات یا تغییرات در این قوانین همیشه آخرین نسخه این قوانین را مورد مطالعه قرار دهید.

شما چه تجربه ای در این زمینه دارید؟ خوشحال می‌شویم تجربیات خود را با ما و دیگر مخاطبان ستاره در میان بگذارید.
یادتون نره این مقاله رو به اشتراک بگذارید.
مطالب مرتبط

نظر خود را بنویسید