کسب درآمد به وسیله دستگاه جوجه کشی

کسب درآمد آسان و بدون دردسر یکی از آرزو‌های دیرین بسیاری از ما بوده و است. ما در اکثر اوقات به داشتن منبع درآمد غنی و همیشگی فکر میکنیم، اما درصد بسیار کمی از ما برای رسیدن به آن تلاش میکنند و به همین علت است که اهداف اولیه و بزرگ ما اکثراً بدون نتیجه میماند.

دستگاه جوجه کشی

ستاره | سرویس تکنولوژی – امروز به همت نگارنده مطلب، منبع کسب درآمد جدیدی برای شما عنوان شده و آموزش داده میشود، منبع درآمد نوینی که شاید بتوان گفت: در صورت کمی همت و تلاش بتوانید درآمد سرشاری را برای خود کسب کنید، البته باید بدانید که هیچ درآمدی بدون تلاش بدست نمی‌آید و این سیستم کسب درآمد نیز به نوبه خود نیازمند داشتن مقداری زمان و حوصله است.

 

کسب درآمد به وسیله دستگاه جوجه کشی …؟!

کسب درآمد جوجه کشی از تخم‌های نطفه دار پرندگان شیوه جدیدی است که علاوه بر دارا بودن سود بسیار مناسب، به تخصص فنی خاصی نیز نیاز ندارد. برای دانستن میزان سود حاصل از جوجه کشی طیور کافیست تا سری به پرنده فروشی‌های شهر خود بزنید. با پرس و جو اماکن ذکر شده درخواهید یافت که یک پرنده کاسکو گاهاً به قیمت چندین میلیون تومان در بازار ایران خرید و فروش میشود و یا قیمت برخی از نژاد‌های قناری گاهاً تا چند میلیون تومان میرسد؛ و صد البته پرندگان زینتی مانند طاووس، عروس هلندی، مرغ مینا، انواع طوطی و فنچ قیمت‌های قابل توجهی در بازار دارندو البته کسب درآمد از ماشین جوجه کشی تا اینجا ختم نمیشود. بله، همانطور که حدس زدید یکی از راه‌های کسب درآمد از ماشین‌های جوجه کشی جوجه گیری از تخم پرندگان زینتی و خاص می‌باشد. شما با خرید یک دستگاه جوجه کشی مخصوص جوجه کشی از پرندگان زینتی و تزیینی که قیمت بالایی نیز ندارد و با خرید تعداد اندکی از پرندگان زینتی و جوجه گیری از آن‌ها میتوانید درآمد قابل توجهی کسب نمایید. این کار نیاز به فضای بزرگ و یا سرمایه زیاد و یا حتی تخصص خاصی ندارد و در یک پارکینگ نیز قابل اجراست. فقط کافیست تعدادی پرنده نر و تعدادی پرنده ماده و یک ماشین جوجه کشی مطمئن برای جوجه کشی از پرندگان زینتی داشته باشید.

دستگاه‌های جوجه کشی مخصوص پرندگان جوجه گیری از پرندگان زینتی معمولاً زیر یک میلیون تومان قیمت دارند و دارای برند‌های مختلف و متفاوتی هستند. سایز بسیار کوچکی دارند و با برق خانگی کار کرده و مصرف برق بسیار پایینی دارند.

 

کسب درآمد به وسیله دستگاه جوجه کشی

مطلب قابل ذکر در مورد جوجه گیری و فروش پرندگان زینتی اینکه با توجه به نیاز مبرم به پرنده مادر جهت تغذیه پرندگان زینتی به هیچ وجه نباید از بازار یا وبسایت‌های اینترنتی اقدام به خرید تخم نطفه دار پرندگان زینتی نمود، چراکه علاوه بر کلاهبرداری‌های صورت گرفته در فروش تخم نطفه دار بدون وجود پرنده مادر امکان بزرگ کردن برخی از این پرندگان عملاً وجود ندارد.
بسیاری از استفاده کننده‌های دستگاه جوجه کشی خانگی صرفاً برای فروش محصولات گوشتی این پرندگان استفاده میکنند.

توضیحاتی که تا اینجا ذکر شد صرفاً جهت افزایش آگاهی شما از روش جدید درآمدزایی و بازار پر رونق جوجه کشی از انواع پرندگان اهلی و زینتی بود. اما دستگاه جوجه کشی چیست؟ دستگاه جوجه کشی وسیله‌ای است با شبیه سازی عملکرد پرنده مادر، تخم‌های نطفه دار داخل دستگاه را به جوجه تبدیل میکند.

شاید همه شما تصور کنید که جوجه کشی از طیور و پرندگان تنها در مرغداری‌های بزرگ و با دستگاه‌های بسیار بزرگ امکان پذیر است، اما خوب است بدانید که این کار را در منزل و به کمک ماشین‌های جوجه کشی خانگی نیز میتوان انجام داد.

 

جوجه کشی از پرندگان بومی جهت بهره مندی از تخم و گوشت آن‌ها

جوجه کشی از بوقلمون، کبک، بلدرچین، مرغ بومی و غاز و اردک از دیگر روش‌های کسب درآمد از ماشین‌های جوجه کشی مختلف می‌باشد که هر یک میتواند درآمد قابل توجهی نصیب شما نماید. بعنوان مثال پرنده بلدرچین روزانه فقط ۲۵ گرم دان مصرف میکند که هزینه آن بسیار پایین است؛ و در مقابل ۴۵ روز بعد از تولد روزانه یک تخم میگذارد که در زمان نگارش این متن حدوداً ۲۰۰ تومان قیمت دارد و با توجه به اینکه در یک فضای ۴۰ متری با استفاده از قفس بیش از ۲۰۰۰ بلدرچین میتوان پرورش داد. پس حدوداً ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار تومان روزانه میتوان در یک فضای ۴۰ متری با حداقل سرمایه میتوان کسب درآمد نمود.

 

کسب درآمد به وسیله دستگاه جوجه کشی

 

و یا در یک نمونه دیگر بوقلمون از نمونه پرنده‌های بسیار سودآور بشمار میرود. جوجه کشی از این پرنده تقریباً بیشترین سود ممکن را نصیب مالک کسب و کار مینماید. در یک فضای تقریباً ۳۰۰ متری میتوان تا ۱۰۰۰ قطعه بوقلمون پرورش داد. قیمت تخم نطفه دار بوقلمون حدوداً ۵ هزار تومان و قیمت فروش پرنده ۹ ماهه یا همان پرنده بالغ حدود ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار تومان بستگی به جنسیت و نژاد می‌باشد. با یک حساب سرانگشتی میتوان با جوجه کشی و فروش بوقلمون در یک فضای ۳۰۰ متری میتوان بیش از ۱۰۰ میلیون تومان فروش داشت که تقریباً بیش از ۵۰% آن سود است. همانگونه که ذکر شد جوجه کشی و پرورش بوقلمون سود قابل توجهی را نصیب پرورش دهنده مینماید.

همچنین میتوان مثال‌های مشابهی را در مورد جوجه کشی و پرورش پرندگانی مانند کبک، اردک، غاز و قرقاول ذکر نمود. پرورش مرغ بومی و مرغ ارگانیک نیز از جمله فعالیت‌های پر ثمر و پر سود در صنعت پرورش طیور می‌باشد. ماشین‌های جوجه کشی مناسب برای جوجه گیری از پرندگان ذکر شده معمولاً قیمتی مابین ۱ تا ۵ میلیون تومان دارند و در برند‌های مختلف در ایران تولید و توزیع میگردند. درمورد برند‌های خارجی نیز اکثراً در ایران برند‌های چینی مانند کاکس و … حضور دارند و بازار ایران از حضور برند‌های صاحب نام مانند جیمز وی محروم است.

 

کسب درآمد به وسیله دستگاه جوجه کشی

 

جوجه کشی از تخم شترمرغ نیز سود بسیار مناسبی را بهمراه دارد. در مورد میزان سود دهی جوجه کشی از این پرنده میتوانیم به قیمت جوجه یکماهه و بالغ این پرنده اشاره کنیم که قیمت یک عدد جوجه شترمرغ یکماهه مبلغ حدود ۳۵۰ هزار تومان و قیمت شترمرغ بالغ و مولد ۵ میلیون تومان می‌باشد. نکته جالب توجه در پرورش شترمرغ این است که معمولاً در ۵۰۰ متر مربع میتوان حدود ۱۰۰ راس شترمرغ را پرورش داد که این نشان دهنده پرسود بودن و ارزشمندن بودن این کسب و کار می‌باشد. عنایت داشته باشید که قیمت بهترین و مطمئن‌ترین نوع تخم شترمرغ نطفه دار حدوداً ۱۰۰ هزار تومان می‌باشد که نشان دهنده سود قابل توجه برای کسی است که اقدام به جوجه کشی و فروش جوجه یکماهه شترمرغ و یا جوجه کشی و فروش پرنده بالغ و مولد شترمرغ مینماید. همچنین جوجه کشی و پرواربندی شترمرغ برای استفاده از گوشت آن هم این روز‌ها سود مناسبی را برای شخص به همراه دارد. دستگاه‌های جوجه کشی شترمرغ معمولاً قیمتی بالاتر از سایر انواع ماشین جوجه کشی دارند و در کل پرورش شترمرغ نیاز به اندکی سرمایه دارد.

 

کسب درآمد به وسیله دستگاه جوجه کشی

 

در قالبی دیگر از دستگاه جوجه کشی در شرایط صنعتی نیز میتوان بهره برداری کرد. اگر شما گمان میکنید که میلیون‌ها قطعه مرغی که روزانه در ایران کشتار شده و بر سر سفره‌ها قرار میگیرد در زیر پرنده مادر متولد شده اند سخت در اشتباهید! انواع دستگاه‌های جوجه کشی با ظرفیت‌های مختلف تا ظرفیت تولید ماهانه یک میلیون قطعه جوجه یکروزه در ایران تولید، نصب و بهره برداری میگردند. برای کسب درآمد از ماشین‌های جوجه کشی بصورت صنعتی شما میتوانید یک فارم بزرگ تولید جوجه یکروزه تاسیس نمایید. معمولاً حداقل ظرفیت تولید یک فارم جوجه یکروزه باید یکصد هزار قطعه در ماه باشد. شما میتوانید تخم نطفه دار استاندارد را از شرکت‌های تخصصی تولید تخم نطفه دار اصلاح شده خریداری نموده، آن را با استفاده از دستگاه‌های انکوباتور تبدیل به جوجه یکروزه نموده و از سود سرشار آن بهره‌مند شوید. طبیعتاً این نوع بهره برداری از دستگاه‌های جوجه کشی نیازمند سرمایه گذاری‌های سنگین و صرف زمان و کسب تخصص‌های لازم می‌باشد. در قالبی کوچکتر، اگر شما دارای یک مرغداری گوشتی هستید میتوانید با خرید یک ماشین جوجه کشی نسبتاً بزرگ با ظرفیت ۱۰ تا ۴۰ هزار قطعه مرغ خود را از خرید جوجه یکروزه و صرف هزینه‌های سنگین بی نیاز کرده و سوددهی مرغداری خود را به حداکثر برسانید.

قبل از ادامه لازم به توضیح میدانم عرض نمایم که هدف من از نگارش این مطلب صرفاً تجزیه و تحلیل شخصی و به اشتراک گذاشتن تجربیات خودم در این زمینه می‌باشد.

سه ماه پیش از طرف یک موسسه خیریه که قصد خرید تعداد قابل توجهی دستگاه جوجه کشی و بخشیدن آن‌ها به خانواده‌های مستضعف را داشت استخدام شدم. هدف موسسه توانمند سازی این خانواده‌ها به لحاظ اقتصادی بود. شاید دلیل استخدام من بیش از ۲۰ سال تجربه در زمینه کارشناسی رسمی تجهیزات کشاورزی و دامپروری بود. با توجه به نیت خیر این موسسه و به جهت حفظ امانت خیرین آن شخصا از سه کارخانه بزرگ ساخت دستگاه جوجه کشی و تجهیزات مرتبط با آن در ایران بازدید کردم. این سه کارخانه عبارت بودند از: شرکت تعاونی بلدرچین دماوند در تهران و شرکت ماشین طیور جویبار در شمال کشور و نهایتاً گروه صنعتی اسکندری در استان آذربایجان غربی، که در واقع معتبرترین برند‌های ساخت ماشین جوجه کشی در ایران هستند. از میان این سه واحد تولیدی گروه صنعتی اسکندری را با فاصله زیاد قوی‌تر و تخصصی‌تر از سایر کارگاه‌ها و کارخانه‌های ایرانی دیدم، و جالب توجه اینکه کلکسیون کاملی از دستگاه‌های جوجه کشی کوچک، بزرگ و ابر دستگاه‌های جوجه کشی توسط این کارخانه تولید می‌شد. این کارخانه دارای یک تیم کنترل کیفی بسیار قدرتمند و مستقل، یک گروه تحقیق و توسعه متخصص مرکب از مهندسین و اساتید دانشگاه و یک خط تولید حرفه‌ای بود. به همین دلیل بعد از یک تحقیق کامل و تخصصی این کارخانه را جهت خرید موسسه تایید نمودم.

البته این به معنای تایید یا تکذیب هیچ یک از برند‌های ساخت دستگاه جوجه کشی در ایران نیست و صرفاً تجربه شخصی من بعنوان یک کارشناس رسمی تکنولوژی ماشین آلات پرورش دام، طیور و کشاورزی می‌باشد. با این حال با توجه به تجربه موفق و مفیدی که با خرید از این کارخانه نصیب موسسه مذکور شد لینک کارخانه ساخت دستگاه جوجه کشی اسکندری را که گویا بزرگترین سازنده دستگاه جوجه کشی در خاورمیانه است جهت استفاده علاقه‌مندان به صنعت پرورش طیور اینجا قرار میدهم.

 

 
یادتون نره این مقاله رو به اشتراک بگذارید.
مطالب مرتبط

  • bazarjooje.ir

    تغذیه و پرورش جوجه یکروزه
    یکی از لذت بخش ترین کارها برای پرورش دهنده ی مرغی، پرورش جوجه‌های گوشتی است. حال برای نگه‌داری و پرورش جوجه‌های یک‌روزه باید چه کرد؟ ما در این مقاله شما را با روش تغذیه و نگهداری صحیح از جوجه یک‌روزه آشنا می کنیم.
    تغذیه جنین جوجه قبل از سر در آوردن از تخم
    زرده از اصلی ترین بخش تخم‌مرغ است که چربی و بخشی از پروتئین جوجه را تامین میکند. در در واقع می‌توان گفت که زرده کیفیت جوجه را تامین می کند زیرا نطفه بر روی زرده قرار دارد و مراحل اولیه ی شکل گیری جوجه را طی می کند اما برای رشد جنین زرده آخرین بخش از تخم است که مصرف می‌گردد و جان گرفتن جوجه از همین جا آغاز می شود.
    تغذیه جوجه‌های تازه متولد شده چگونه است؟
    بعد از در آوردن جوجه‌ها از دستگاه جوجه کشی بهتر است که یک شبانه روز به آن ها دست نزنید و یا حتی آن را تغذیه نکنید زیرا در درون بدن آن ها هنوز اثراتی از محتوای زرده ی تخم وجود دارد باید صبر کرد تا آنها را کاملا هضم کنند. باید به این نکته حتما توجه کنید چراکه برخی از افراد قبل از 24 ساعت به جوجه‌های تازه متولد شده دان داده اند و باعث مرگ جوجه‌ها شده اند. در طی یک شبانه روز می‌توانید به جوجه‌ها محلول آب و شکر بدهید چراکه شکر باعث افزایش مقاومت و همچنین توان جوجه‌ها می شود.

نظر خود را بنویسید