آلبوم حسام الدین سراج منتشر شد

همزمان با فرا رسیدن بهار طبیعت حسام الدین سراج قطعه “باغ سرنوشت” را برای گسترش صبر و بخشش و رضایت در جامعه منتشر کرد.

آلبوم حسام الدین سراج منتشر شد
فارس/ «باغ سرنوشت» نام قطعه‌اي است که در «همايش ملي صبر» و با حضور مقامات عالي‌رتبه‌ي کشور در سالن اجلاس سران کشورهاي اسلامي رونمايي شد. حسام‌الدين سراج خواننده‌ي قطعه‌ي «باغ سرنوشت» است. اين قطعه براي گسترش «صبر»، «بخشش» و «رضايت» و به سفارش ستاد ملي صبر تهيه شده است. سراج درباره‌ي چگونگي اجراي قطعه‌ي «باغ سرنوشت» مي‌گويد:‌ اين قطعه براي گسترش مهرباني و صبر در جامعه تهيه شده و هدفش کمک به کساني است که با اشتباه‌هايشان دچار بُحران شده‌اند. کساني که مي‌توانند توسط شاکيانشان بخشيده شوند و در آستانه سال نو و بهار به جمع خانواده‌هايشان بازگردند. او ادامه مي‌دهد: اين قطعه به سفارش «ستاد ملي صبر» اجرا شده و اين ترانه بخشي از حرکت بزرگي است که براي گسترش صبر و مهرباني در جامعه تلاش مي‌کند. ترانه‌ي قطعه‌ي «باغ سرنوشت» را عبدالجبار کاکايي سروده و مضاميني نوع‌دوستانه دارد. ملودي اين قطعه را هم خودم کار کرده‌ام و تنظيمش را آقاي داوود ورزيده انجام داده است.
اين خواننده‌ي موسيقي ايراني با اشاره به لزومِ گسترش صبر و بخشش در جامعه مي‌گويد: کمک به افرادي که ناخواسته و با اشتباه در بحراني قرار گرفته‌اند در سطح جامعه ضروري است؛ «صدها فرشته بوسه بر آن دست مي‌زنند / کز کار خلق يک گره بسته وآ کند» دوستاني که در ستاد ملى صبر زحمت مي‌کشند و فعاليت مي‌کنند تلاششان براي کمک به ترويج فرهنک صلح و بخشش و بردباري در جامعه و نيز حل مشکل کساني است که ناخواسته گرفتار بُحران‌ها شده‌اند. به قول حافظ: چو غنچه گر چه فروبستگي‌است کار جهان / تو همچو باد بهاري گره‌گُشا ميباش. سراج درباره‌ي معضلات امروز جامعه و مقايسه‌ي جامعه‌ي امروز با گذشته، مي‌گويد: جامعه‌ي قديم ما خلوت‌تر و متکي به اعتقادات و قائل به برکت و رحمت بود و در کل فضاي بسيار بهتري داشت. البته جامعه‌ي امروز ما هم اوضاع خوبي دارد اما گاهي خصلت‌هايي در آدميان نمود پيدا مي‌کند که علتش شايد رفتن به سمت مدرنيستم است. حرص اقتصادي در جامعه حاکم شده و افراد سعي مي‌کنند در مسائل مادي از هم سبقت بگيرند؛ در حالي که قديم مردم در مسائل معنوي از هم سبقت مي‌گرفتند. او ادامه مي‌دهد: افرادي که علاقه‌مند به فرهنگ رحمت و برکت هستند تلاش مي‌کنند که جامعه را به سمت سلامت، خير و برکت ببرند و همدلي‌ها را زياد کنند. اين تلاش خيرخواهانه است. جامعه ما نياز دارد که به اين سمت برود؛ کمک به زيردستان و کساني که مشکلات مالي دارند ضروري است.
اميد محبي دبير ستاد ملي صبر معتقد است، موسيقي اصيل و سنتي مي‌تواند در خدمت ترويج خصلت‌هاي اصيل فرهنگي باشد. محبي مي‌گويد: قطعا تلاش براى تعالى و اشاعه رفتارهاى لطيف انساني همچون صلح، بخشش و صبر؛ نيازمند ابزاري است که بتواند اين ظرافت‌ها را به بهترين شکل بيان کند. بي‌شک هنرِ موسيقي يکي از موثرترين شيوه‌ها براي بيانِ اين مفاهيمِ بزرگ است و قطعه‌ي «باغ سرنوشت» هم براي ترويج صلح، بخشش و صبر در جامعه ساخته شده است.دبير ستاد ملى صبر از هموطنان دعوت کرد تا همراه با فرارسيدن فصل بخشايش و رويش دوباره طبيعت، با پيوستن به پويش بزرگ اجتماعى #من_ميبخشم ببخشند تا شاهد رويش شادى و اميد بيشتر در جامعه باشيم.
مجله اینترنتی ستاره
یادتون نره این مقاله رو به اشتراک بگذارید.
مطالب مرتبط

نظر خود را بنویسید