راهنمای خرید تبلت ویندوزی و معرفی پنج تبلت برتر

در این مطلب به راهنمای خرید تبلت ویندوزی می‌پردازیم و در کنار آن تعدادی از بهترین تبلت‌های مبتنی بر سیستم عامل ویندوز را هم به شما معرفی خواهیم کرد. مسلما تبلت‌های ویندوزی هم کاربرانی در بین علاقه‌مندان به تکنولوژی دارند. از همین رو تهیه مطلبی در رابطه با راهنمای خرید تبلت ویندوزی لازم و ضروری به نظر می‌رسد.

راهنمای خرید تبلت ویندوزی

ستاره| سروس تکنولوژی – در بحث راهنمای خرید تبلت ویندوزی ابتدا آن دسته از نکاتی که باید در خرید تبلت‌های مبتنی بر سیستم عامل ویندوز مد نظر قرار داد را مطرح می‌کنیم و سپس به معرفی تعدادی از تبلت‌های شاخص، که از وجود این سیستم عامل شناخته شده بهره می‌گیرند، خواهیم پرداخت.

راهنمای خرید تبلت ویندوزی

 

اگرچه در حال حاضر کاربران علاقه‌مند به تکنولوژی بیشتر به تبلت‌های اندرویدی توجه نشان می‌دهند یا به سراغ آیپدهای اپل می‌روند، اما تبلت‌های ویندوزی هم مخاطبان خاص خود را در میان کاربران دارند. در واقع آن دسته از کاربرانی که به کار با کامپیوترهای خانگی یا لپ‌تاپ‌های مبتنی بر سیستم عامل ویندوز خو گرفته‌اند، ارتباط بیشتری با تبلت‌های ویندوزی برقرار می‌کنند.

به طور کل افرادی که قصد استفاده از نرم‌افزارهای مختلف تحت ویندوز را دارند اما به دلیل فعالیت‌هایی که انجام می‌دهند حمل و نقل مداوم یک لپ‌تاپ نسبتا سنگین برایشان مقدور نیست، به سراغ یک تبلت ویندوزی می‌روند. ابزاری که از قابلیت حمل و نقل مناسب‌تری نسبت به لپ‌تاپ‌های مبتنی بر سیستم عامل ویندوز برخوردار است و می‌تواند بسیاری از کارهای این ابزارها را با کیفیتی مشابه انجام دهد. پس بهتر است این دسته از کاربران پیش از خرید یک تبلت مبتنی بر سیستم عامل ویندوز، به راهنمای خرید تبلت ویندوزی توجه کنند.

 

بحث راهنمای خرید تبلت ویندوزی

 

راهنمای خرید تبلت ویندوزی: نکات مهم

از جمله نکات مهمی که در بحث خرید تبلت ویندوزی باید به آن اشاره کرد، توجه به اندازه‌ی آن تبلت است. در واقع شما پیش از خرید یک تبلت باید انتظارات خود از این ابزار را به طور دقیق مشخص کنید. این انتظارات معمولا با اندازه‌ی تبلت رابطه مستقیمی برقرار می‌کند. به عنوان مثال اگر شما قصد دارید یک تبلت ویندوزی سبک را جایگزین لپ‌تاپ سنگین و قدیمی‌تان کنید، باید به سراغ مدلی از تبلت بروید که اندازه نمایشگر آن بتواند نیازهایتان را برآورده کند و جایگزین مناسبی برای لپ‌تاپ شما باشد.

به طور کل در بحث راهنمای خرید تبلت ویندوزی می‌توان به این نکته اشاره کرد که معمولا تبلت‌های ده اینچ یا بزرگ‌تر از آن می‌توانند انتخاب مناسبی برای آن دسته از کاربرانی باشند که قصد جایگزینی لپ‌تاپ خود را با یک تبلت دارند.

در ادامه علاوه بر اندازه تبلت باید به نوع طراحی آن نیز توجه ویژه‌ای داشت. به عبارت بهتر، آن دسته از کاربرانی که قصد جایگزینی لپ‌تاپ خود با یک تبلت ویندوزی را دارند، به طور حتم عادت بیشتری به کار با صفحه کلید نسبت به کار با نمایشگر لمسی تبلت دارند. به همین دلیل بهتر است این دسته از کاربران به سراغ خرید تبلت‌هایی بروند که همراه با صفحه کلید عرضه می‌شوند یا حداقل قابلیت اتصال به صفحه کلید را پشتیبانی می‌کنند.

 

خرید تبلت ویندوزی

 

پشتیبانی از یو اس بی و اچ دی ام آی: به طور کل قابلیت اتصال به صفحه کلید معمولا از طریق درگاه یو اس بی برای تبلت فراهم می‌شود. بنابراین در بحث راهنمای خرید تبلت ویندوزی باید به کمیت و کیفیت درگاه‌هایی که تبلت مورد نظر از آنها پشتیبانی می‌کند نیز اهمیت دهید. در مجموع می‌توان گفت که برای یک تبلت ویندوزی، پشتیبانی از درگاه یو اس بی در کنار وجود درگاه اچ دی ام آی امتیاز کاملا مثبتی محسوب می‌شود. چرا که شما علاوه بر مجهز کردن تبلت خود به ابزارهای جانبی نظیر صفحه کلید یو اس بی، می‌توانید آن را از طریق کابل اچ دی ام آی به نمایشگرهای مختلف یا تلویزیون‌های مجهز به درگاه اچ دی ام آی نیز متصل کنید.

مجهز بودن به دوربین و پشتیبانی از سیمکارت: در ادامه‌ی این راهنما نکات دیگری تیز وجود دارد که باید به آنها توجه داشت. به عنوان مثال بهره‌مندی تبلت مورد نظر شما از امکاناتی نظیر دوربین جلو و عقب یا شیار سیمکارت، یک امتیاز برای آن به شمار می‌رود. چرا که از طریق دوربین تبلت خود، قادر به برقراری تماس تصویری یا فیلمبرداری و عکس‌برداری خواهید بود. همچنین وجود سیمکارت نیز برای برقراری ارتباط با دیگران یا استفاده از اینترنت مفید است. همچنین اگر قصد استفاده طولانی مدت از تبلت ویندوزی خود را دارید، بد نیست کیفیت و گنجایش باتری تبلت مورد نظرتان را هم مورد توجه قرار دهید.

 

معرفی پنج تبلت برتر ویندوزی

 

بررسی کارایی تبلت: گذشته از این موضوع، در بحث راهنمای خرید تبلت ویندوزی باید به کارایی تبلت مورد انتخاب خود نیز توجه ویژه‌ای داشته باشید. به بیان دقیق‌تر بهتر است قبل از خرید یک تبلت ویندوزی مواردی نظیر قدرت پردازشی و کیفیت قطعات سخت ‌افزاری به کار رفته در آن را به طور دقیق مورد بررسی قرار دهید. در واقع با توجه به نوع کاربرد تبلت ویندوزی برای شما باید کیفیت و کارایی آن را هم به طور دقیق تعیین کنید. به عنوان مثال اگر تبلت ویندوزی خود را تنها به منظور استفاده از نرم افزار آفیس می‌خواهید، نیازی نیست که این تبلت از مشخصات سخت‌ افزاری آن‌چنان قدرتمندی برخوردار باشد. علاوه بر آن همواره سعی کنید به سراغ تبلتی بروید که از آخرین و جدیدترین نسخه‌ی منتشر شده‌‌ی ویندوز استفاده می‌کند. به این ترتیب می‌توانید از جدیدترین امکانات تدارک دیده شده برای تبلت‌های ویندوزی استفاده کنید.

حال که با اصول کلی خرید یک تبلت ویندوزی آشنا شدیم، بد نیست در ادامه‌ی بحث به تعدادی از بهترین تبلت‌های ویندوزی جدید موجود در بازار هم اشاره‌ای داشته باشیم.

 

تبلت Microsoft Surface Pro

 

راهنمای خرید تبلت ویندوزی: تبلت Microsoft Surface Pro

آخرین نسخه از تبلت ویندوزی اختصاصی شرکت مایکروسافت یعنی تبلت Surface Pro بهبود‌های قابل توجهی را نسبت به نسخه‌ی پیش از خود تجربه کرده است. در گام نخست شاهد استفاده‌ی این تبلت از پردازنده جدید Kaby Lake هستیم. به این ترتیب می‌توان گفت که پردازنده‌ی ۲.۵ گیگاهرتزی مدل Intel Core i7-7660U این تبلت اکنون از انعطاف و قدرت پردازش بیشتری برخوردار است.

علاوه بر آن کیفیت باتری این تبلت نیز با بهبود قابل توجهی نسبت به گذشته همراه بوده است. به گونه‌ای که کیفیت این باتری نسبت به مدل پیش از خود حدود ۳۲ درصد افزایش یافته است. در کنار این موضوع کارایی و کیفیت قلم اختصاصی این تبلت یعنی Surface Pen نیز بهتر از قبل خواهد بود. به بیان دقیق‌تر حساسیت فشار این قلم اختصاصی اکنون به تراز ۴۰۹۶ ارتقا یافته است و کاملا حرفه‌ای‌تر از قبل می‌نماید. با این حال نکته‌ی منفی تبلت Microsoft Surface Pro این است که این قلم اختصاصی به طور مستقیم همراه با تبلت عرضه نمی‌شود و باید به شکل جداگانه توسط کاربران خریداری شود.

به هر حال بحث راهنمای خرید تبلت ویندوزی بدون نام بردن از تبلت ویندوزی Microsoft Surface Pro به عنوان سردمدار تبلت‌های مبتنی بر سیستم عامل ویندوز چندان کامل جلوه نمی‌کند. به همین دلیل بد ندیدیم که نامی هم از این تبلت ویندوزی به میان بیاوریم.

 

تبلت Acer Switch 3

 

راهنمای خرید تبلت ویندوزی: تبلت Acer Switch 3

اما معرفی تبلت‌های برتر در در این بحث، تنها به معرفی محصول اختصاصی شرکت مایکروسافت محدود نمی‌شود. در واقع تبلت Acer Switch 3 نیز از جمله تبلت‌های شاخص ویندوزی است که می‌تواند مورد انتخاب و استفاده‌ی کاربران قرار گیرد. از جمله نکات مثبت این تبلت آن است که قیمت آن تقریبا به نصف تبلت اختصاصی مایکروسافت یا همان Surface Pro می‌رسد. با این حال کیفیت و کارایی آن به هیچ وجه به اندازه نصف تبلت یاد شده نیست.

اگرچه این تبلت از مشخصات سخت افزاری پایین‌تری نسبت به Surface Pro برخوردار است، اما در عین حال می‌تواند اکثر انتظارات کاربران از یک تبلت ۱۲.۲ اینچی عادی را برآورده کند. همچنین باید به این نکته هم اشاره کرد که تبلت Acer Switch 3 درست همانند بسیاری از همتایان خود از خصلت دوگانه‌ی شبه لپ‌تاپ برخوردار بوده و در کنار آن به صفحه کلید هم مجهز است. در واقع تبلت ویندوزی Acer Switch 3 بیشتر به کار آن دسته از کاربرانی می‌آید که از تبلت خود انتظاراتی مشابه با یک لپ‌تاپ دارند.

 

تبلت Samsung Galaxy TabPro S

 

راهنمای خرید تبلت ویندوزی: تبلت Samsung Galaxy TabPro S

اکنون نوبت معرفی محصول جدید شرکت سامسونگ یعنی تبلت ویندوزی Samsung Galaxy TabPro S است. این تبلت ۱۲ اینچی در حال حاضر یکی از نازک‌ترین و باریک‌ترین تبلت‌های مبتنی بر سیستم عامل ویندوز در جهان محسوب می‌شود.

علاوه بر آن تبلت Samsung Galaxy TabPro S یکی از معدود تبلت‌های ویندوزی به شمار می‌رود که از وجود نمایشگر Super AMOLED استفاده می‌کند. البته در کنار این نمایشگر شفاف، تبلت جدید شرکت سامسونگ از وجود بلندگوهای قدرتمندی نیز بهره می‌برد.

به این ترتیب می‌توان تبلت ویندوزی Samsung Galaxy TabPro S را ابزاری مناسب برای آن دسته از کاربرانی قلمداد کرد که تبلت خود را بیش از هر چیز برای اجرای فعالیت‌های چند رسانه‌ای نظیر مشاهده‌ی فیلم یا انجام بازی‌های مختلف به کار می‌برند. در واقع به علت سازگاری نه چندان مناسب این تبلت با صفحه کلید، نمی‌توان آن را انتخاب مناسبی برای آن دسته از کاربرانی دانست که به تبلت‌های دوکاره و مشابه با لپ‌تاپ علاقه‌مند هستند. اما برای علاقه‌مندان به سیر و سیاحت در دنیای سرگرمی این تبلت ابزاری تمام عیار به شمار می‌رود.

 

تبلت HP Spectre x2

 

تبلت HP Spectre x2

به طور کل هدف اصلی از طراحی و تولید تبلت ویندوزی HP Spectre x2 رقابت با تبلت ویندوزی اختصاصی شرکت مایکروسافت یعنی Surface Pro بوده است. هدفی که می‌توان ادعا کرد تا حد فراوانی هم برای طراحان این تبلت محقق شده است. در واقع طراحان تبلت ویندوزی HP Spectre x2 فتیله‌ی قدرت برخی از قطعات سخت افزاری به کار رفته در این ابزار همراه را پایین‌ کشیده‌اند تا قیمت نهایی آن کمتر از قیمت تبلت Surface Pro تمام شود.

با این وجود تبلت ویندوزی شرکت HP همچنان از مشخصات سخت افزاری مناسبی بهره می‌برد. به عنوان مثال در این تبلت ۱۲.۳ اینچی از پردازنده‌ی نسل هفتمی مدل Intel Core i7-7560U که به خانواده‌ی Kaby Lake تعلق دارد، در کنار رم ۸ گیگابایتی استفاده شده است. به این ترتیب نمی‌توان مشخصات سخت افزاری تبلت ویندوزی شرکت HP را ضعیف قلمداد کرد.

دیگر برتری مهم تبلت ویندوزی HP Spectre x2 نسبت به تبلت اختصاصی شرکت مایکروسافت همراه بودن صفحه کلید و قلم اختصاصی این تبلت با آن است. به بیان دقیق‌تر دارندگان تبلت ویندوزی شرکت HP برای در اختیار داشتن این صفحه کلید و قلم اختصاصی پول جداگانه‌ای پرداخت نخواهند کرد.

از سوی دیگر ظاهر تبلت HP Spectre x2 نیز به شکل محسوسی از ظاهر تبلت Microsoft Surface Pro زیباتر و جذاب‌تر طراحی شده است. عامل مهم دیگری که می‌تواند کاربران تبلت‌های ویندوزی را از سمت شرکت مایکروسافت به سوی شرکت HP بکشاند. در مجموع می‌توان نکات مثبت و نقاط قوت تبلت HP Spectre x2 را به اندازه‌ای کافی دانست که نام آن را شایسته‌ی حضور در بحث راهنمای خرید تبلت ویندوزی بسازد.

 

تبلت Lenovo Miix 510

 

Lenovo Miix 510

پایان بخش تبلت‌های معرفی شده در بحث راهنمای خرید تبلت ویندوزی ما، تبلت جدید شرکت لنوو یعنی Lenovo Miix 510 است. این محصول را نیز می‌توان نظیر تبلت اختصاصی شرکت HP یکی از رقبای جدی تبلت ویندوزی Microsoft Surface Pro قلمداد کرد. محصولی که البته نسبت به رقیب اصلی و مایکروسافتی خود از مشخصات سخت افزاری نسبتا ضعیف‌تری بهره می‌برد.

البته تبلت ویندوزی شرکت لنوو برتری‌هایی نیز نسبت به همتای مایکروسافتی خود دارد. به عنوان مثال یکی از برتری‌های این تبلت ویندوزی نسبت به تبلت اختصاصی شرکت مایکروسافت به تنوع پشتیبانی آن از درگاه یو اس بی باز می‌گردد. به گونه‌ای که تبلت Lenovo Miix 510 در کنار پشتیبانی از درگاه یو اس بی سی از درگاه یو اس بی ۳ نیز پشتیبانی می‌کند.

افزون بر آن تبلت Lenovo Miix 510 بدون نیاز به پرداخت هیچ گونه هزینه‌ی اضافه‌ای به ابزارهای جانبی نظیر قلم اختصاصی، صفحه کلید و پایه نگه دارنده مجهز است. البته پشتیبانی نکردن تبلت Lenovo Miix 510 از کارت حافظه‌ی اس دی را می‌توان به عنوان یک نقطه ضعف برای آن در نظر گرفت. همچنین این تبلت ویندوزی از دوام باتری چندانی هم برخوردار نیست. خصلتی که می‌تواند یکی دیگر از نقاط ضعف این تبلت ویندوزی لقب بگیرد.

به هر حال این انتظار می‌رود که علاقه‌مندان به تبلت‌های مبتنی بر سیستم عامل ویندوز بتوانند با رعایت نکات اشاره شده در بحث راهنمای خرید تبلت ویندوزی محصولات مناسبی را در اختیار بگیرند و از کار با آنها لذت ببرند.

یادتون نره این مقاله رو به اشتراک بگذارید.
مطالب مرتبط

نظر خود را بنویسید