تست کور رنگی و شرح علائم کوررنگی

با اشکال مواجه شدن گیرنده‌های نوری و مخروط ها در داخل چشم باعث می‌شود نتوانیم رنگ‌ها را از هم تشخیص دهیم و دچار کور رنگی شویم. برای اینکه بفهمیم مبتلا شده‌ایم یا خیر، باید تست کور رنگی بدهیم.

تست کور رنگی

ستاره | سرویس سلامت – کور رنگی نوعی نقص بینایی است که ۸ درصد از مردان و نیم درصد از زنان جهان به آن مبتلا هستند. در این مطلب به معرفی تست کور رنگی آنلاین می‌پردازیم

 

تست کور رنگی

 

به دنبال علائم کور رنگی باشید

برای پیدا کردن علائم کور رنگی مراحل زیر را با دقت انجام دهید:

۱. در تشخیص رنگ‌ها مشکل دارید یا خیر؟

کودکان یاد می‌گیرند هنگام جوانی، رنگ‌های خاصی را به اشیا خاص نسبت دهند؛ به عنوان مثال، گل سرخ و چمن سبز. اگر برای شما رنگ چمن سبز و گل‌های قرمز، رنگ‌های مشابهی به نظر می‌رسند، ممکن است دچار کور رنگی باشید. هنگام تجزیه و تحلیل رنگ‌ها، روی سبزها، قرمزها و نارنجی‌ها تمرکز کنید؛ زیرا این‌ها رایج‌ترین رنگ‌های تحت تأثیر کور رنگی هستند.

 

۲. لیستی از علائم و نگرانی‌های خود تهیه کنید

برای اینکه دقیق‌ترین اطلاعات ممکن را به پزشکتان بدهید، باید تمام علائم کور رنگی خود را یادداشت کنید. حتما جزئیاتی راجع به اینکه در مشاهده صحیح چه رنگ‌ها و اشیایی مشکل دارید یادداشت کنید.

 

۳. از فردی بخواهید در تشخیص سایه‌های یک رنگ به شما کمک کند

بسیار مشکل است به تنهایی بتوانید تشخیص بدهید که دچار کور رنگی شده‌اید. اگر در تشخیص سایه‌های مختلف یک رنگ مشکل دارید، از یک دوست یا فرد قابل اعتماد بخواهید به شما کمک کند. از فردی که به شما کمک می‌کند بخواهید نمونه‌هایی از چیزهایی که به رنگ‌های آبی آسمانی، آبی کم رنگ، آبی دریا و … هستند را به شما نشان دهد. برای این منظور از مداد رنگی یا مداد شمعی استفاده کنید، زیرا قادر خواهید بود سایه‌های مختلف یک رنگ را به آسانی پیدا کنید.

 

۴. ببینید با دیگران توافق دارید یا خیر؟!

یکی از بزرگ‌ترین علائم کور رنگی، اختلاف نظر با دیگران در مورد رنگ اشیا است. اگر متوجه شده‌اید که اغلب در تشخیص رنگ‌ها با دیگران مخالف هستید، بهتر است برای مشاوره با پزشک خود تماس بگیرید. اغلب والدین زمانی که کودکانشان قادر به تشخیص صحیح رنگ‌های مختلف نیستند، متوجه کور رنگی در آن‌ها می‌شوند.

 

تست کور رنگی

 

برای درمان کوررنگی سراغ متخصصان بروید

درمان قطعی برای کوررنگی وجود ندارد. با این حال شاید راهکارهایی مانند استفاده از لنزهای رنگی به کاهش شدت مشکل شما کمک کنند. به این منظور با یک متخصص مشورت کنید.

 

سخن آخر

به طور کلی، بیماری کور رنگی درمان خاصی ندارد. اگرچه فرد بیمار برای تشخیص بهتر رنگ‌ها می‌تواند از فیلترهای رنگی یا لنزهای تماسی استفاده کند. اپتومتریست ها اغلب برای بیمار یک لنز تماسی یا تینت قرمز تجویز می‌کنند که روی چشم بیمار قرار داده می‌شود. یکی دیگر از بیماری‌های چشم که طی آن فرد بیمار در شب دید ضعیفی دارد، شب کوری است. اگر می‌خواهید در خصوص این بیماری بیشتر بدانید، نگاهی به علت و درمان شب کوری نیز بیاندازید. به نظر شما کور رنگی با چه علائمی همراه است؟ دیدگاه‌ها و تجربیاتتان را با ما و دیگر مخاطبان ستاره در میان بگذارید.

 

برگرفته از: color-blindness و wikihow و colormax

یادتون نره این مقاله رو به اشتراک بگذارید.
مطالب مرتبط

نظر خود را بنویسید