نکات مهم در طراحی منزل به سبک مینیمالیستی

یک راه ساده برای تعریف سبک مینیمالیستی در طراحی داخلی، ایجاد ترکیبی ساده و منظم با کم کردن عوامل به هم ریختگی در چیدمان منزل و برتری کیفیت نسبت به زیبایی است؛ بنابراین فضا‌هایی که با این سبک طراحی شده اند، به جای القای حس پوچی، حس ترتیب و سادگی را به ناظر القا می‌کند.

ستاره| سرویس دکوراسیون – سبک مینیمالیستی یکی از سبک‌هایی است که هر روز بر طرفداران آن افزوده می‌شود. معمولا عناصر مورد علاقه افراد پیرو این سبک، رنگ‌هایی خنثی داشته و مبلمان ساده هستند. همچنین این سبک از حداقل وسایل تزئینی بهره می‌برد. به طور کلی رویکرد سبک مینیمالیستی کاربردی بودن است، نه زیبایی آن. همچنین نظم و سادگی حاکم بر دکور، اولین برداشت پس از مشاهده محیطی به این سبک است.

ایده‌هایی برای طراحی منزل به سبک مینیمالیستی

 

همه ما دوست داریم خستگی یک روز کاری را در محیطی آرام به در کنیم. اما مطالعات دانشمندان ثابت کرده که فضایی پر از لباس‌های کثیف، کاغذ و یا پر گرد و خاک به هیچ وجه آرامش‌بخش نیست و موجب افزایش خستگی و اضطراب و همچنین بیماری می‌شود؛ بنابراین خانه‌ای نورگیر، با فضای باز می‌تواند تاثیر زیادی بر احساس روزمره شما داشته باشد. این مطالعات نشان می‌دهد که قرار گرفتن در بهم ریختگی باعث افزایش اضطراب، تاریکی موجب افسردگی و نور بیش از حد احساس فشار بیش از حد را به فرد القا می‌کند. همچنین فضا‌های بیش از حد کوچک و یا پر از وسیله نیز احساس خفقان ایجاد می‌کنند؛ بنابراین باید هال و اتاق نشیمن منزل که زمان زیادی از روز در آن صرف می‌شود، با دقت و دانش به طوری طراحی شود که از محیط، بهترین استفاده شده و فرد با قرار گرفتن در آن احساس راحتی کند.

از انتخاب‌هایی که این حس را در افراد ایجاد می‌کند، سبک مینیمالیستی است؛ سبکی که محیط را روشن و شاداب‌تر کرده و علاوه بر نظم، ظاهری شیک به آن می‌دهد. استفاده از این سبک می‌تواند رهایی شما از خستگی و اضطراب یک روز کاری را تضمین کند.

در صورتی  که احساس می‌کنید طراحی داخلی محیط زندگی‌تان باعث ایجاد اضطراب و خستگی می‌شود، پیشنهاد می‌کنیم با رعایت نکات زیر، فضا را برای احساس آرامش خود آماده نمایید:

 

انتخاب رنگ مناسب در سبک مینیمالیستی

بهترین انتخاب در سبک مینیمال سفید در کنار رنگ کرم و دیگر سایه‌های طبیعی است. برای اضافه کردن یک رنگ روشن به اتاقی که از قبل با سبک مینیمال دکور شده، باید محتاط عمل کرد تا طیف رنگی بیش از حد تحمل روشن نشود. در این سبک می‌توانید با رنگ آمیزی دیوار‌های کوچکتر و یا طاقچه‌ها، منظره‌ای زیبا بسازید.

 

نکات مهم در طراحی منزل به سبک مینیمالیستی

 

ساده‌ترین انتخاب برای کسانی که تمایل دارند اولین بار سبک مینیمالیستی را در منزل خود به کار ببرند و نگران استفاده بیش از حد رنگ سفید در دکور هستند، سایه‌های خاکستری، زرد و یا قهوه‌ای است.

 

انتخاب صحیح  پوشش دیوار‌ها در سبک مینیمالی

در این سبک پوشش دیوار‌های منزل باید ساده باشند، بنابراین تنها انتخاب‌های موجود رنگ و کاغذ دیواری‌های بدون طرح و ساده است. برای رنگ کردن دیوار باید از رنگ‌های مات استفاده کرد؛ زیرا سایر رنگ‌ها، دیوار را براق می‌کنند. برای تزئین دیوار و جلوگیری از به هم ریختگی، به جای اینکه دیوار را پر از تابلو‌های کوچک کنید، می‌توانید از تابلو و یا آینه‌های بزرگ کمک بگیرید. در این حالت، می‌توانید برای تاکید بیشتر بر مینیمال بودن، برای بیشتر به چشم آمدن تابلوی انتخاب شده از یک قاب زیبا نیز استفاده کنید.

 

نکات مهم در طراحی منزل به سبک مینیمالیستی

 

دکور منظم در چیدمان مینیمالیستی

کاربردی بودن از عوامل مهم انتخاب دکور در این سبک است. برای مثال باید مبلی را انتخاب کرد تا علاوه بر جلوگیری از شلوغ شدن بیش از حد فضا، بتوان عوامل به هم ریختگی محیط را نیز پوشش داد. در تصویر بالا، همانطور که می‌بینید یک میز بزرگ برای نظم بخشیدن به صندلی‌های اطراف جزیره وسط آشپزخانه انتخاب شده است. انتخاب عناصر با طرح‌های هندسی منظم نیز یکی از گزینه‌ها محسوب می‌شود.

 

نکات مهم در طراحی منزل به سبک مینیمالیستی

 

توجه به سبک نورپردازی

در این سبک، فضا باید نورگیر باشد، ولی توجه کنید که روشن بودن بیش از حد محیط باعث ایجاد اضطراب می‌شود. نورگیر بودن اتاق باعث ایجاد حس آرامش می‌شود. در طراحی داخلی به سبک مینیمالیستی استفاده هوشمندانه از لامپ‌ها در کف، سقف و نورپردازی مخفی یکی از ایده‌های جذاب به شمار می‌رود.

 

نکات مهم در طراحی منزل به سبک مینیمالیستی

 

با رعایت نکات بالا برای آرامش خاطر می‌توانید به تدریج گام‌های مینیمالیست شدن را برداشته و آن‌را به دکوراسیون منزل خود تعمیم دهید. در پایان مطالعه مطلب باید‌ها و نباید‌های دکوراسیون؛ ۱۲ نکته اساسی را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

برگرفته از: impressiveinteriordesign

یادتون نره این مقاله رو به اشتراک بگذارید.
مطالب مرتبط

نظر خود را بنویسید