واکس مو و نکاتی برای استفاده از آن

واکس مو نوعی حالت دهنده مو است. واکس مو بیشتر برای مو‌های کوتاه مورد استفاده قرار می‌گیرد. بر خلاف ژل مو، واکس مو را می‌توان برای انواع مو‌های خشک استفاده کرد.

ستاره | سرویس آرایش و زیبایی – واکس مو نوعی محصول آرایشی حاوی واکس و موم است که به نگهداری و حالت دهی مو کمک می‌کند. در مقایسه با ژل مو، که بیشتر مواد آن حاوی الکل است، واکس مو کاربردی‌تر بوده و کمتر خشک می‌شود. در نتیجه، امروزه واکس مو از محبوبیت زیادی برخوردار است. واکس مو انواع مختلفی دارد که هر کدام از آن‌ها دارای ساختار و درجه غلظت متفاوتی هستند. به عنوان مثال، واکس موی pomade برای درخشان کردن و زیبا کردن مو به کار می‌رود.

 

واکس مو چیست؟

 

ترکیبات واکس مو

برخی از ترکیبات معمول موجود در محصولات تجاری واکس مو عبارتند از:
  • موم
  • کاندلیلا واکس
  • موم کارنابا
  • موم کاستور
  • موم امولسیفایر
  • موم ژاپنی
  • لانولین (چربی پشم)
  • موم ازوکریت (موم معدنی)

 

آیا واکس مو برای سلامت مو مضر است؟

خود واکس مو به تنهایی اثر منفی ندارد، اما اگر به درستی استفاده نشود، می‌تواند مشکلاتی را ایجاد کند. مشکلاتی از قبیل:
  • تجمع و انباشت محصول
  • چربی و روغنی بودن
  • خشکی پوست سر

 

واکس مو چیست؟

 

تجمع و انباشت واکس مو

تجمع و انباشت واکس مو زمانی روی می‌دهد که شما به درستی مو‌های خود را نشویید. از آنجایی که موم در آب حل نمی‌شود، باید از یک شامپو و تمیزکننده قوی برای شستن مو‌های خود استفاده کنید. اگر واکس مو کاملا پاک نشود، بر روی پوست سر، ترکیبی از موم و روغن سر ایجاد می‌شود. در نتیجه، این مخلوط، اکسیده شده و موادی محرک زا و سوزش آور تولید می‌کند. اثرات این حالت عبارتند از:
  • بروز سوزش و خارش
  • خشکی پوست سر
  • بروز شوره سر
بنابراین، مهم است که مو‌های خود را به طور کامل شسته تا از تجمع موم جلوگیری شود. اگر هر روز از موم استفاده می‌کنید، باید مو‌های خود را بیشتر بشویید.

 

نکاتی برای استفاده از واکس مو

۱. از پشت ناخن خود برای برداشتن محصول استفاده کنید. با پشت ناخن انگشت اشاره خود، به اندازه یک سکه، واکس بردارید.
۲. با گرمای کف دست خود، محصول را نرم و آب کنید. موم را میان کف دست های خود قرار داده و آن را تا جایی بمالید که کاملا آب شود به طوری که انگار چیزی کف دست شما وجود ندارد.
۳. موم را بر روی موی خیس یا خشک بمالید.
۴. موم را از پشت سر شروع به مالیدن کنید. از آنجایی که حجم مو‌ها در پشت سر بیشتر است، بهتر است مالیدن موم را از پشت سر شروع کنید.
۵. در زمان مالیدن موم، دقت کنید که به طور متناوب از هر دو دست خود استفاده کنید تا موم به طور یکسان پخش شود.
۶. زمانی که می‌خواهید انتهای مو‌های خود را موم بمالید، دست خود را مشت کنید تا انتهای مو‌ها کاملا به موم آغشته شوند.
۷. پس از اتمام کار، مو‌ها را به سبک دلخواه خود درآورید.

 

مقایسه ژل مو و واکس مو

 

واکس مو چیست؟

 

بسیاری از افراد فکر می‌کنند که ژل مو و واکس مو مشابه هستند. اما در واقع، آن‌ها کاملا با هم تفاوت دارند. ژل مو در فرم‌های مختلفی وجود دارد. می‌توان آن را مستقیما بر روی سر مالید یا به صورت اسپری استفاده کرد. اما واکس مو همان طور که از اسمش پیداست، نوعی موم است. واکس مو تنها به صورت جامد وجود دارد. همچنین، بر خلاف واکس مو، ژل مو در حجم‌های مختلفی وجود دارد. این حجم‌ها با اعداد خاصی تعیین شده اند که هرچقدر اعداد بالاتر باشند، نتایج بهتری را ایجاد می‌کنند.

تفاوت دیگر این است که ژل مو را می‌توان هم برای مو‌های بلند و هم برای مو‌های کوتاه استفاده کرد. می‌توان از ژل مو برای موج دار کردن مو‌ها و همچنین برای براق و نرم کردن مو‌های صاف استفاده کرد. از سوی دیگر، واکس مو بیشتر برای مو‌های کوتاه مورد استفاده قرار می‌گیرد. اگر مو‌های شما خشک است، بهتر است از ژل مو استفاده نکنید، زیرا حاوی الکل است. از طرف دیگر، واکس مو، باعث خشکی مو‌ها نمی‌شود.

یکی از مزایای واکس مو، این است که مو‌ها را نرم و قابل انعطاف کرده و می‌توان در طول روز، مدل مو‌ها را تغییر داد. همچنین، می‌توان از آن برای انواع مو‌های خشک استفاده کرد. ژل مو فقط باید بر روی مو‌های مرطوب استفاده شود و زمانی که مو خشک شد، دیگر نمی‌توان نوع آرایش مو را عوض کرد. واکس مو برای مدل‌های سیخ سیخی مناسب است. ژل مو را می‌توان تنها با یک بار شامپو کردن پاک کرد. اما واکس مو نیاز به چندین بار شستشو دارد.

در پایان، تفاوت میان ژل مو و واکس مو را به طور مختصر بیان می‌کنیم:

۱. ژل مو، فرم‌های متفاوتی دارد، اما واکس مو تنها به صورت جامد وجود دارد.
۲. بر خلاف ژل مو، واکس مو را می‌توان برای انواع مو‌های خشک استفاده کرد.
۳. ژل مو را می‌توان به راحتی از روی مو پاک کرد. اما واکس مو نیاز به شستشوی متعدد دارد.
 
نظر شما درباره واکس مو چیست؟ آیا با استفاده از آن موافقید؟ نظرات خود را در انتهای این مقاله در قسمت “ارسال نظر” با مخاطبان ستاره در میان بگذارید.
 
یادتون نره این مقاله رو به اشتراک بگذارید.
مطالب مرتبط

نظر خود را بنویسید