ستاره | سرویس روانشناسی – حتما برای شما هم پیش آمده که در لحظاتی از زندگیتان احساس تنهایی کنید. احساس تنهایی ممکن است برای هر کسی پیش بیاید. برای برخی لحظهای و گذرا، برای برخی دیگر مداوم. چیزی که مهم است کنترل شما بر این احساس و تاثیرش بر زندگی شماست. فکر میکنید چقدر تنها هستید و چقدر میتوانید این احساس را مدیریت کنید؟
تنهایی، سرماخوردگی روح!
تست روانشناسی تنهایی (تشریحی)
غلط (۱ امتیاز) درست (۰ امتیاز)
۲- اگر پول و شغل و آموزش فراوان داشتم، کمتر احساس تنهایی میکردم.
غلط (۰ امتیاز) درست (۱ امتیاز)
۳- این امکان وجود دارد که اگر تنها فرزند خانواده بودم، نسبت به کسی که برادر و خواهر دارد، احساس تنهایی بیشتری میکردم.
غلط (۱ امتیاز) درست (۰ امتیاز)
۴- روی هم رفته زنها بیش از مردها احساس تنهایی میکنند.
غلط (۱ امتیاز) درست (۰ امتیاز)
۵- این روزها دوست شدن دشوار است. زیرا مردم بیشتر با خودشان سر میکنند.
غلط (۱ امتیاز) درست (۰ امتیاز)
۶- فرزندان والدین تنها، احساس تنهایی میکنند.
غلط (۰ امتیاز) درست (۱ امتیاز)
۷- طلاق و جدایی پدر و مادر از یکدیگر، تاثیر مستقیمی روی احساس تنهایی ما در بزرگسالی ندارد.
غلط (۱ امتیاز) درست (۰ امتیاز)
۸- احساس تنهایی بخش مادرزادی شخصیت ماست. از این رو زیاد نمیتوان آن را تغییر داد.
غلط (۱ امتیاز) درست (۰ امتیاز)
۹- مسنترها بیش از جوانها احساس تنهایی میکنند.
غلط (۱ امتیاز) درست (۰ امتیاز)
۱۰- اشخاصی که احساس تنهایی میکنند معمولا از خود تصویر ذهنی خوبی ندارند.
غلط (۰ امتیاز) درست (۱ امتیاز)
تفسیر نتایج تست تنهایی
- امتیاز ۷ به بالا: شما درباره علل احساس تنهایی اطلاعات خوبی دارید. اگر احساس تنهایی کردید، میتوانید با آن به خوبی برخورد کنید.
- امتیاز ۶ به پایین: بعضی از فرضیهها و برداشتهای شما درباره احساس تنهایی درست نیست. امتیاز کم لزوما بدین معنا نیست که احساس تنهایی میکنید، اما قطعا این معنا را میدهد این احساس و عاطفه را به خوبی درک نمیکنید و در نتیجه نمیتوانید آن را به خوبی مدیریت کنید.
توضیحات تست تنهایی
۱- آرتور تامس وولف معتقد بود که تنهایی درمان قطعی احساس تکبر، غرور و نخوت است. احساس تنهایی تجربه ناخوشایندی است. اما همه کسانی که تنها هستند احساس تنهایی نمیکنند. موضوع تا حدود زیادی بستگی به این دارد که افراد موقعیت خود را چگونه تفسیر میکنند.
۲- پول در مبارزه با احساس تنهایی نقش مثبتی بازی میکند. در بررسی فوق مشخص گردید اغلب کسانی که احساس تنهایی میکنند فقیر یا بیسواد هستند. به زبان ساده پول و تحصیلات به اشخاص امکان میدهد که اشخاص جالبی را ملاقات کنند.
۴- بررسیهای انجام شده نشان میدهد که در نظر مردها، احساس تنهایی خصیصهای مردانه نیست و به همین جهت در آزمونهای روانی کمتر به احساس تنهایی خود اشاره میکنند. ممکن است مردها در واقع تنها باشند، اما زنها به راحتی این امر را به زبان میآورند.
۵- لتیشیا پپلا که در زمینه احساس تنهایی مطالعات مفصلی انجام داده به این نتیجه رسیده که بسیاری از کسانی که احساس تنهایی میکنند، بیتوجهی دیگران را عامل این امر ارزیابی میکنند. اما احتمالش زیاد است که احساس تنهایی آنها ناشی از خجالتی بودن یا ترس از مورد اعتنا قرار نگرفتن باشد.
۷- بررسی دانشگاه نیویورک نظر بسیاری از متخصصان روانشناسی کودک را تایید میکند که میگویند جدا شدن پدر و مادر از یکدیگر تولید اضطراب جدایی میکند و این روی بچهها تاثیر طولانیمدت میگذارد. این بچهها وقتی بزرگ میشوند احساس تنهایی میکنند. در این باره مطلب طلاق بر فرزندان چه تاثیری دارد؟ را بخوانید.
۹- بررسی مفصلی که در دانشگاه دوک در کالیفرنیای شمالی انجام گرفت، نشان داد که دوسوم این گروه مدعی بودند که هرگز احساس تنهایی نمیکنند. تماس آنها با دوستان و آشنایان بیش از حدی بود که بعضیها تصور میکردند.
سخن آخر
اگر شما در شمار اشخاصی هستید احساس تنهایی میکنند، میتوانید به خودتان کمک کنید. شما در زندگیتان به اشخاص احتیاج دارید. سعی کنید در جامعه و محل زندگی خود کسانی را پیدا کنید که خصوصیات مشابه شما را دارا باشند. سعی کنید کارهای داوطلبانه و خیریه انجام دهید. این امکان وجود دارد که بتوانید با کسانی آشنا شوید که از بار احساس تنهایی شما بکاهند. اگر در این خصوص راهکاری به نظرتان میرسد یا نظری دارید هم میتوانید آن را در قسمت نظرات سایت ستاره با ما در میان بگذارید. مراحل دوست یابی برای داشتن رابطه سالم و چگونه بر احساس تنهایی خود غلبه کنیم؟ را در ستاره بخوانید.