بهترین پاور بانک ۲۰۱۸ کدام است؟

بهترین پاور بانک 2018 کدام یک از مدل‌های موجود در بازار را شامل می‌شود و از وجود چه ویژگی‌هایی برخوردار است؟ در مطلب پیش رو قصد پاسخ دادن به این پرسش را داریم و نگاهی به بهترین نمونه‌های پاور بانک موجود در بازار خواهیم داشت. پس به منظور آگاهی یافتن از بهترین پاور بانک 2018 می‌توانید این مطلب را تا انتها دنبال کنید.

بهترین پاور بانک

ستاره | سرویس تکنولوژی – بهترین پاور بانک ۲۰۱۸ باید از جنبه‌های مختلفی مورد تایید قرار گیرد تا بتواند این لقب را به خود اختصاص دهد. همان گونه که پیش‌تر در قالب مطلب جداگانه‌ای به آن پرداخته بودیم، نمونه‌های مرغوب و قابل قبول پاور بانک از وجود ویژگی‌های متعددی برخوردارند. ویژگی‌هایی که در صورت نبود آنها در یک پاور بانک نمی‌توان به آن محصول لقب بهترین را اعطا کرد.

بهترین پاور بانک 2018 کدام است؟

 

البته یک پاور بانک ایده آل که تمام ویژگی‌های مثبت را به صورت هم‌زمان دارا باشد به طور قطع از قیمت بسیار بالایی هم برخوردار خواهد بود. به همین دلیل بسیاری از پاور بانک‌های کارامد موجود در بازار نسبت به رقیبان خود در یک یا چند زمینه بهتر ظاهر می‌شوند و کارایی بالاتری را در برخی ویژگی‌ها به نمایش می‌گذارند.

در مطلب پیش رو این ویژگی‌ها به چهار دسته‌‌ی مختلف تحت عنوان گنجایش شارژ، سبکی و راحتی در حمل و نقل، کمیت و کیفیت درگاه‌ها و گستردگی کارایی به منظور شارژ کردن گجت‌های مختلف تقسیم می‌شوند. در واقع به منظور انتخاب بهترین پاور بانک ۲۰۱۸ دو پاور بانک بر اساس هر کدام از ویژگی‌های مذکور معرفی می‌گردد تا در نهایت مخاطب این مطلب بتواند بنا بر سلیقه و نوع نیازهای خود یکی از هشت مدل معرفی شده را برگزیند.

 

بهترین پاور بانک 2018 از نظر گنجایش

 

بهترین پاور بانک ۲۰۱۸ از نظر گنجایش شارژ

مسلما دسته‌ای از افراد به دنبال یافتن پاور بانکی هستند که از گنجایش بالایی برخوردار باشد و بتواند به صورت همزمان چندین گجت مختلف را شارژ کند. یا این که بتواند تنها یک تلفن همراه یا تبلت را بدون نیاز به شارژ مجدد، چندین بار شارژ نماید. به طور حتم برای این دسته از افراد بهترین پاور بانک ۲۰۱۸ مدلی از آن خواهد بود که از بالاترین گنجایش ممکن برای ذخیره‌ کردن انرژی الکتریکی برخوردار است.

 

پاور بانک iMute

یکی از محصولاتی که به دلیل بهره‌مندی از گنجایش بالا قادر است جزو گزینه‌های اصلی موجود در این لیست قرار گیرد پاور بانک ۳۰ هزار میلی آمپر ساعتی iMute خواهد بود.  

مسلما هیچ نیازی به توضیح اضافه نیست که بزرگ‌ترین نقطه قوت این محصول گنجایش بسیار بالای آن برای شارژ گجت‌های مختلف است. به گونه‌ای که اگر شما یک گوشی موبایل میان رده در اختیار داشته باشید می‌توانید آن را توسط این پاور بانک حداقل شش بار شارژ کنید. آن هم بدون آن که این پاور بانک نیاز به شارژ مجدد داشته باشد. در این میان حتی می‌توان توسط این پاور بانک برخی گجت‌های بزرگ‌تر نظیر لپ‌تاپ را نیز شارژ کرد. افزون بر آن پاور بانک iMute به سه درگاه یو اس بی نیز مجهز است. خصلتی که می‌توان آن را به عنوان یکی دیگر از نکات مثبت و نقاط قوت این پاور بانک در نظر گرفت.

با این حال از آن جا که هیچ گلی بی خار نیست، مواردی نظیر طراحی نه چندان مناسب و وزن بالای این پاور بانک را می‌توان به حساب مهمترین نقاط ضعف آن گذاشت. پاور بانک iMute در بازارهای جهانی از قیمتی معادل ۴۶ دلار برخوردار است. قیمتی که اگرچه چندان ارزان به شمار نمی‌رود اما برای پاور بانکی با این گنجایش آن‌چنان هم عجیب جلوه نمی‌کند. به هر حال پاور بانک iMute به دلیل بهره‌مندی از گنجایش بالا می‌تواند در لیست بهترین پاور بانک ۲۰۱۸ قرار بگیرد.

 

پاور بانک iMute

 

پاور بانک RAVPower

پس از پاور بانک iMute نوبت به پاور بانک RAVPower می‌رسد که به دلیل بهره‌مندی از گنجایش بالای شارژ، در میان گزینه‌های موجود در لیست بهترین پاور بانک ۲۰۱۸ قرار گیرد. البته این پاور بانک نسبت به پاور بانک iMute گنجایش کمتری دارد و حجم کلی آن به ۲۲ هزار میلی آمپر ساعت می‌رسد. با این حال پاور بانک RAVPower حدود سه دلار از پاور بانک iMute ارزان‌تر است. موضوعی که می‌تواند کمتر بودن گنجایش آن نسبت به محصول رقیب را تا حدی جبران کند.

این دو پاور بانک از دید نقاط ضعف و قوت نیز کاملا به هم شبیه هستند. به این معنی که هر دوی آنها محصولات سنگین وزنی به شمار می‌روند و از لحاظ راحتی حمل و نقل نیز حرف چندانی برای گفتن ندارند.

با این حال وجود سه درگاه یو اس بی در هر دو پاور بانک مذکور موجب می‌شود که کاربران بتوانند به صورت هم‌زمان چندین دستگاه مختلف را توسط آنها شارژ کنند. به عنوان مثال شما می‌توانید توسط پاور بانک RAVPower یک آیفون و یک آیپد را به طور کامل و به شکل هم‌زمان شارژ نمایید. آن هم بدون آن که این پاور بانک نیاز به شارژ مجدد داشته باشد. به هر حال اگر ملاک اصلی برتری را حداکثر گنجایش یک پاور بانک در نظر بگیریم پاور بانک RAVPower می‌تواند یکی از گزینه‌های واجد شرایط برای کسب عنوان بهترین پاور بانک ۲۰۱۸ لقب گیرد.

 

پاور بانک RAVPower

 

بهترین پاور بانک ۲۰۱۸ از نظر راحتی حمل و نقل

بسیاری از کاربران به پاور بانک خود تنها به عنوان یک شارژر همراه می‌نگرند و از همین رو راحتی حمل و نقل این ابزار شارژ برایشان از اولویت بالاتری نسبت به سایر ویژگی‌های مهم آن برخوردار است. به همین دلیل بهترین پاور بانک از دید این دسته از کاربران محصولی است که بتوان آن را با راحتی هر چه بیشتری جا به جا کرد.

معمولا پاور بانک‌های جمع و جور از گنجایش کمتری نسبت به سایر رقیبان خود برخوردارند. البته قیمت آنها نیز به همان نسبت پایین‌تر است. به هر حال در ادامه‌ی متن پیش رو می‌توانید با دو نمونه از این محصولات سبک وزن آشنا شوید. پاور بانک‌های جمع و جوری که به شکل راحت و بی دردسر جا به جا می‌شوند و می‌توانند در میان گزینه‌های موجود در این لیست، حرفی برای گفتن داشته باشند.

 

بهترین پاور بانک 2018 از نظر راحتی حمل و نقل

 

پاور بانک Xiaomi

مدل ۱۰ هزار میلی آمپر ساعتی پاور بانک Xiaomi از طراحی مناسب و جمع و جوری بهره می‌برد و کاربران می‌توانند آن را با خود به هر کجا که دوست داشتند جا به جا کنند. اگرچه سرعت شارژ کردن باتری گجت‌های مختلف توسط این پاور بانک نسبت به بسیاری از رقیبان آن کمتر است، اما این پاور بانک در عین حال قادر است بسیاری از گجت‌های مختلف را تحت پوشش یا پشتیبانی خود قرار دهد.

به بیان دقیق‌تر کابل یو اس بی پاور بانک شیائومی به یک تبدیل سر خود مجهز است که امکان پشتیبانی از دستگاه‌های مبتنی بر کابل میکرو یو اس بی را در کنار ابزارهایی که به درگاه یو اس بی سی مجهز هستند فراهم می‌کند. گفتنی است که این پاور بانک در بازارهای جهانی از قیمتی در حدود ۲۷.۵ دلار برخوردار است. قیمتی که به نسبت برخی رقیبان این محصول معقول و مناسب جلوه می‌کند. در مجموع پاور بانک Xiaomi به دلیل قابلیت حمل و نقل بالای خود در میان گزینه‌های موجود در لیست بهترین پاور بانک ۲۰۱۸ قرار می‌گیرد.

 

پاور بانک Xiaomi

 

پاور بانک Poweradd Pilot

اگر به دنبال گزینه‌ای ارزان قیمت‌تر از پاور بانک ۱۰ هزار میلی آمپر ساعتی Xiaomi به عنوان یک پاور بانک جمع و جور هستید، می‌توانید به سراغ پاور بانک ۱۰ هزار میلی آمپر ساعتی Poweradd Pilot بروید. محصولی که از وجود دو گیگا بایت حافظه‌ی داخلی پشتیبانی می‌کند و در بازارهای جهانی از قیمتی در حدود ۱۷ دلار برخوردار است.

اگرچه این پاور بانک نسبت به برخی همتایانش از وزن سنگین‌تری برخوردار است، اما تنها ۱.۳ سانتی‌متر ضخامت دارد. به همین دلیل کسانی که پاور بانک Poweadd Pilot را در اختیار دارند می‌توانند این محصول را به راحتی درون جیب یا کیف خود گذاشته و آن را به هر کجا که می‌خواهند ببرند. به طور کل نقاط قوت پاور بانک ۱۰ هزار میلی آمپر ساعتی Pweradd Pilot موجب می‌شود تا کاربرانی که قابل حمل بودن یک پاور بانک برایشان از بالاترین اولویت ممکن برخوردار است بتوانند این محصول را در لیست بهترین پاور بانک ۲۰۱۸ قرار دهند.

 

پاور بانک Poweradd Pilot

 

بهترین پاور بانک ۲۰۱۸ از نظر تعداد درگاه

برخی از کسانی که در پی خرید پاور بانک هستند چندان به قابلیت حمل و نقل این ابزار اهمیت نمی‌دهند. اما در عوض این دسته از کاربران به فکر استفاده از پاور بانکی هستند که مجهز به تعداد فراوانی درگاه باشد. وجود این امکان موجب می‌شود که پاور بانک بتواند تعداد فراوانی گجت را به صورت هم‌زمان شارژ کند.

به این ترتیب معمولا آن دسته از پاور بانک‌هایی که از قابلیت شارژ باتری چندین دستگاه مختلف به صورت هم‌زمان برخوردار هستند، از گنجایش بیشتری نسبت به سایر رقیبان خود بهره می‌برند. بنابراین به طور کل می‌توان گفت که دو شاخص گستردگی تعداد درگاه و گنجایش بالا در یک پاور بانک کاملا هم سو و هم راستا با یکدیگر خواهد بود. پس شاید بتوان بهترین پاور بانک ۲۰۱۸ از نظر تعداد درگاه را به عنوان بهترین از نظر میزان گنجایش نیز برگزید.

 

بهترین پاور بانک 2018 از نظر تعداد درگاه

 

پاور بانک MAXOAK

شاید بتوان پاور بانک MAXOAK را یکی از شاخص‌ترین گزینه‌های موجود برای کسب لقب بهترین پاور بانک ۲۰۱۸ به لحاظ بهره‌مندی از تعداد فراوانی درگاه قلمداد کرد.‌ همچنین برخورداری از گنجایش ۵۰ هزار میلی آمپر ساعتی موجب می‌شود که این پاور بانک بتواند تعداد فراونی دستگاه را بدون مواجه شدن با مشکل خاصی شارژ کند.

این پاور بانک علاوه بر مجهز بودن به شش درگاه مجزا، حتی قادر به شارژ کردن باتری گجت‌های بزرگی نظیر لپ تاپ است و می‌تواند برای آن دسته از کاربرانی که قصد استفاده از گجت‌های بزرگ خود در نقاطی که به منابع انرژی الکتریکی دسترسی چندانی وجود ندارد، بسیار مفید باشد. با این حال این پاور بانک از وزن نسبتا سنگینی برخوردار بوده و قیمت آن نیز در بازارهای جهانی حول و حوش ۱۳۶ دلار است. به این ترتیب می‌توان قیمت و وزن نسبتا بالا را به عنوان دو نقطه ضعف این پاور بانک در نظر گرفت. با این حال نقاط ضعف مذکور موجب نمی‌شود که MAXOAK بتواند در میان گزینه‌های واجد شرایط در لیست بهترین پاور بانک ۲۰۱۸ جایی برای خود دست و پا نکند.

 

پاور بانک MAXOAK

 

پاور بانک Qi-infinity

نسخه‌ی ارتقا یافته‌ی پاور بانک Qi-infinity نیز کم و بیش از همان نقاط ضعف و قوت پاور بانک MAXOAK بهره می‌برد. با این تفاوت که نقاط قوت این پاور بانک کیفیت پایین‌تری را نسبت به رقیب خود به نمایش می‌گذارد. به بیان دقیق‌تر پاور بانک Qi-infinity از تعداد درگاه کمتری نسبت به MAXOAK برخوردار است و در عین حال گنجایش کمتری نسبت به آن به نمایش می‌گذارد.

در مجموع تعداد درگاه‌های این پاور بانک به چهار عدد می‌رسد و گنجایش آن نیز معادل ۳۵ هزار میلی آمپر ساعت است. علاوه بر موارد یاد شده این پاور بانک به یک درگاه شارژ سریع نیز مجهز است. درگاهی که می‌تواند برای تمام دستگاه‌هایی که از قابلیت شارژ سریع برخوردار هستند مفید باشد. البته از جمله نقاط ضعف این پاور بانک می‌توان به طراحی حجیم آن اشاره کرد. خصلتی که موجب می‌شود حمل و نقل این ابزار به کار نسبتا دشواری تبدیل گردد. همچنین این پاور بانک قادر به شارژ کردن باتری برخی از لپ‌تاپ‌ها نیست. با وجود نقاط ضعف مذکور، نقاط قوت پاور بانک Qi-infinity موجب می‌شود که این ابزار شایستگی قرار گرفتن در لیست بهترین پاور بانک ۲۰۱۸ را دارا باشد.

 

پاور بانک Qi-infinity

 

بهترین پاور بانک ۲۰۱۸ از نظر گستردگی قابلیت شارژ

بسیاری از کاربران ابزارهای دیجیتال پاور بانک‌ها را به منظور شارژ باتری تمام گجت‌های خود تهیه می‌کنند و انتظار دارند که این ابزار بتواند علاوه بر شارژ باتری تلفن‌های همراه، باتری لپ‌تاپ‌ها را نیز شارژ کند.

بنابراین از دید این دسته از افراد بهترین پاور بانک محصولی است که بتواند علاوه بر شارژ گجت‌های کوچکی نظیر تلفن‌ همراه، گجت‌های بزرگ‌تری نظیر لپ‌تاپ را نیز مورد پشتیبانی قرار دهد. به همین دلیل در بخش پایانی این مطلب به معرفی دو پاور بانکی می‌پردازیم که قادرند این خواسته را برآورده کنند. محصولاتی که می‌توانند قابلیت کسب عنوان بهترین پاور بانک ۲۰۱۸ را داشته باشند.

 

بهترین پاور بانک 2018 از نظر گستردگی قابلیت شارژ

 

پاور بانک RAVPower Universal

در این مطلب به نمونه‌ی دیگری از پاور بانک RAVPower نیز اشاره کرده بودیم. با این حال مدل یونیورسال این پاور بانک یعنی پاور بانک RAVPower Universal نیز شایستگی کسب مقام بهترین پاور بانک ۲۰۱۸ را دارد. پاور بانک RAVPower Universal در عمل یک پاور بانک مسافرتی به شمار می‌رود که علاوه بر درگاه معمولی یو اس بی به درگاه یو اس بی سی نیز مجهز بوده و در کنار برخورداری از قابلیت شارژ باتری تلفن همراه قادر به شارژ باتری لپ‌تاپ نیز خواهد بود.

در واقع این پاور بانک علاوه بر درگاه‌های یو اس بی اشاره شده به یک درگاه AC نیز مجهز است. بهره‌مندی از درگاه مذکور به دارندگان لپ‌تاپ‌های مختلف این اجازه را می‌دهد که لپ‌تاپ خود را به منظور شارژ باتری آن به شکل مستقیم به این پاور بانک متصل نمایند.

برخورداری این پاور بانک از گنجایش ۲۰ هزار و ۱۰۰ میلی آمپر ساعتی این اجازه را به دارندگان گجت‌های کوچک و بزرگ می‌دهد تا بتوانند ابزارهای خود را بدون مواجه شدن با مشکل خاصی شارژ کنند. ناگفته پیدا است که برخورداری از امکانات و قابلیت‌های یاد شده افزایش حجم و وزن یک پاور بانک را به همراه خواهد داشت. نکته‌ای که در پاور بانک RAVPower Universal نیز قابل مشاهده است.

همچنین این پاور بانک همانند بسیاری از نمونه‌هایی که از وجود گنجایش بالا بهره می‌برند از قیمت نسبتا قابل توجهی برخوردار است و در بازارهای جهانی با قیمتی در حدود ۱۴۰ دلار به مشتریان عرضه می‌شود.

به هر حال وجود ویژگی‌های یاد شده در پاور بانک RAVPower Universal موجب می‌شود که بتوانیم این پاور بانک را هم شایسته‌ی کسب عنوان بهترین پاور بانک ۲۰۱۸ بدانیم.

 

پاور بانک RAVPower Universal

 

پاور بانک Poweradd Pilot Pro2

پاور بانک‌های Poweradd نیز دو نماینده در لیست بهترین پاور بانک ۲۰۱۸ دارند. دومین نماینده‌ی آنها در لیست مذکور مدل Poweradd Pilot Pro2 است. محصولی که حدود ۹۰ دلار قیمت دارد و از ویژگی‌های مثبت فراوانی برخوردار است.

وجود سه درگاه مجزا به کاربران پاور بانک Poweradd Pilot Pro2 این امکان را می‌دهد تا بتوانند سه ابزار متفاوت را به صورت هم‌زمان شارژ کنند. همچنین برخورداری این پاور بانک از گنجایش ۲۳ هزار میلی آمپر ساعتی موجب می‌شود که این ابزار با دشواری چندانی برای شارژ باتری گجت‌های مختلف رو به رو نشود.

علاوه بر تمام مواردی که به آن اشاره شد، پاور بانک Poweradd Pilot Pro2 به یک نشانگر دیجیتال نیز مجهز است. نشانگری که کار کاربران این ابزار برای اطلاع یافتن از مقدار باقی مانده‌ی شارژ دستگاه و سایر اطلاعات مشابه با آن را آسان می‌سازد.

 

پاور بانک Poweradd Pilot Pro2

 

به هر حال با معرفی پاور بانک Poweradd Pilot Pro2 مطلب مربوط به آشنایی با بهترین پاور بانک ۲۰۱۸ نیز پایان می‌یابد. مسلما نمونه‌های دیگری هم در بازار وجود دارند که می‌توانند در لیست مذکور قرار گیرند اما از قلم افتاده‌اند. اگر یک یا تعداد بیشتری از آنها را سراغ دارید می‌توانید نام آن را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان خود در میان بگذارید.

یادتون نره این مقاله رو به اشتراک بگذارید.
مطالب مرتبط

نظر خود را بنویسید