دوچرخه سواری زنان در اصفهان مثل خیابان منحرف آمستردام

با وجود اینکه مشکلات اقتصادی سیر صعودی دارد و بنا شده بود، معیشت مردم اولین اولویت مجلس یازدهم باشد، اما می شنویم که موضوعاتی مانند فیلترینگ اینستا یا دوچرخه‌سواری زنان، زودتر مورد توجه نمایندگان قرار گرفت.

ستاره | سرویس اخبار – نماینده مجلس یازدهم شورای اسلامی گفت: سعی می کنیم با همکاری دولت امور را اصلاح کنیم. اما مجلس با کسی عقد اخوت نبسته، یا چک سفیدامضا به کسی نداده است. مشکلات با تعامل حل نشود، ما هم تیغ جراحی به دست می‌گیریم.

با وجود اینکه مشکلات اقتصادی سیر صعودی دارد و بنا شده بود، معیشت مردم اولین اولویت مجلس یازدهم باشد، اما می شنویم که موضوعاتی مانند فیلترینگ اینستا یا دوچرخه‌سواری زنان، زودتر مورد توجه نمایندگان قرار گرفت. به ویژه، پس از آنکه دوچرخه‌سواری زنان در اصفهان که از طرف امام جمعه آن شهر نقد شده است، و با توجه به این که قانون صراحتا از این کنش را جرم تلقی نکرده است، نظر اعضای قوه مقننعه و رویکرد آنها مهم تلقی می شود.

 

نقدعلی نماینده خمینی شهر در مجلس

 

در این باره با محمدتقی نقدعلی، نماینده مردم خمینی شهر در مجلس یازدهم شورای اسلامی گفتگو کردیم.

محمدتقی نقدعلی، نماینده مردم خمینی‌شهر در مجلس یازدهم شورای اسلامی، در واکنش به چالش‌هائی که در اصفهان در خصوص دوچرخه‌سواری زنان بوجود آمده است، اظهار کرد:

این درست نیست که می گویند دوچرخه‌سواری بانوان امری نیست که منعیت قانونی داشته باشند. اگر ماده ۶۳۸ قانون مجازات اسلامی را مدّنظر قرار دهیم، می توانیم دوچرخه‌سواری زنان را غیرقانونی تلقی کنیم. این قانون می گوید که هر کس فعل حرامی را در ملع عام انجام دهد، باید مجازات شود. بنابر فتوای اکثر مراجع تقلید و فتوای صریح رهبر انقلاب، دوچرخه‌سواری بانوان، در ملع عام و منظر عموم حرام است. اگر این فتوا را به ماده ۶۳۸ مجازات اسلامی ملزم بکنیم، این فعل غیرقانونی تلقی می‌شود.

 

دوچرخه‌سواری زنان زیر سقف معقول است

نقدعلی در ادامه گفت: امروز کمپین‌هایی که در خارج از کشور به راه افتاده این را به عنوان یک نماد انحراف القا می کنند. مثلا می بینیم بعضی رسانه‌های خارجی می زنند که اصفهان بنا بود به خیابان آمستردام هلند تبدیل شود. شما جستجو کنید یا اگر اطلاعاتی دارید ببینید خیابان آمستردام هلند نماد چیست؟ نماد انحراف است.

لذا حتی اگر دوچرخه‌سواری زنان جائز هم باشد، اسباب سواستفاده است. البته ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر با شهرداری و ارگان‌های مربوطه مانند اداره کل ورزش و جوانان رایزنی کرده که مکان‌های سرپوشیده و دارای حفاظ را برای دوچرخه‌سواری زنان اختصاص دهد مثل باغ بانوان و سالن‌های سرپوشیده یا استادیوم‌هایی که در منظر عمومی نیستند. در این شرایط دوچرخه‌سواری زنان معقول است و مسئله حادی نیست، منتهی رسانه‌های معاند خارجی و بعضی از انسان‌های جاهل داخلی این مطلب را در بوق و کرنا می کنند ولی امروز این را عرض می کنم که اولویت مسئولان معیشت و اشتغال و مشکلات اقتصادی است.

 

مجلسیان چه می‌کنند، مردم از نظر معیشتی در مضیقه هستند

نماینده مجلس یازدهم شورای اسلامی، با تاکید بر اینکه نباید امروز دوچرخه‌سواری زنان اولویت مسئولین بشد، بیان کرد: امروز با دلار ۲۰ هزار تومان روبرو هستیم. من از نمازجمعه این هفته که تا به درب مصلا برسم، دیدم که استغاثه و فریادرس خواهی مردم بلند است که مجلسیان چه می کنید. مردم از نظر معیشتی در مضیقه هستند. نباید خیلی در دام رسانه‌ای و موج‌آفرینی بیافتیم. الویت اول کشور معیشت، اقتصاد، اشتغال و تورم مردم است.

 

دولت تمام مقوله‌های اقتصادی را به برجام گره می‌زند

نقدعلی به این پرسش که «به نظر می آید کنترل قیمت‌ها و ارز از دست متولیان در رفته است. با توجه به شرایط تحریم‌ها، که به آن وضعیت نابسامان جهان (به دلیل کرونا) هم اضافه شده است، آیا شما امیدوار هستید که هنوز راهکاری وجود داشته باشد؟» پاسخ داد: متاسفانه اقتصاد در ۷ سال گذشته، مسیر اشتباهی را طی کرده است. دولت تمام اولویت را رها کرد و تمام مقوله‌های اقتصادی کشور را به بحث برجام و ۵ به علاوه ۱ و غرب گره زدند. ما توان داخلی، تقویت تولید داخلی، را از دست دادیم. ظرفیت داخلی را فراموش کردیم و کار به اینجا رسیده است. اما می شود کاری کرد.

 

پرداختن به دوچرخه‌سواری زنان، برای پنهان ماندن ضعف‌های مدیریتی

وی افزود: الویت اول مجلس اصلاح ساختار مالیاتی و اقتصادی کشور است. بحث مبارزه با قاچاق است. لابلای کار ممکن است مسائلی مانند دوچرخه‌سواری مطرح شود که نظراتی ارائه شوند. اما این نظرات مجلس نیست. اینکه مسائل حاشیه‌ای را به عنوان نظر مجلسیان بولد می کنند، شیطنت‌های رسانه‌ای است. البته پشت نقاب این رسانه‌ها کسانی هستند که صلاح ملت را نمی‌خواهند. سوءمدیریت کرده‌اند و الان می خواهند سوءمدیریت خود را توجیه کنند.

 

دولت بداند با تعامل مشکلات حل نشود، مجلس تیغ جراحی به دست می گیرد

نقدعلی در پایان گفت: مجلس با قدرت به سر کار آمده است. ولو به تدریج ولی روند را اصلاح خواهد کرد. متاسفانه نظارت بر بازار انجام نمی شود. برای جلوگیری از احتکار کاری نمی شود. مالیات بر مسکن‌های خالی و مبارزه با قاچاق، قوانینی هستند که مدت‌ها است تصویب شده‌اند، اما اجرا نمی شوند. متاسفانه سال‌های گذشته راهکارهای دورزدن تحریم را به دشمنان معرفی کردیم و دست خودمان را بستیم. به هر روی ما سعی می‌کنیم که با همکاری دولت امور را اصلاح کنیم. اما باید بگویم که مجلس، با کسی عقد اخوت نبسته، یا چک سفید امضا دست کسی نداده است. بنابراین، اگر مشکلات با تعامل حل نشد، ما هم تیغ جراحی به دست می گیریم.

 

منبع: رکنا

یادتون نره این مقاله رو به اشتراک بگذارید.
مطالب مرتبط

نظر خود را بنویسید